Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
Miért már Te is dagadsz? A lábad.
azt fel kell tenni vmi magaslatra:d aztán ülni és ülni:d
ne is mondd,a délutáni sétáktól kész vagyok:(
Hú a Csajok olyanok, mint a mesék ... hol vannak, hol nincsenek :D
Igyekszem én is ... de ugye én nem tornázok olyan lelkiismeretesen, mint Te, de azért remélem menni fog így is!
Anyu is csak 7-8 kilót hízott velem, remélem kaptam valami ilyen gént is! :D
:D:D:D:D Most itt röhögök saját magamon. Annyir az van bennem, hogy Niki kislányt szeretne, hogy végig sem gondoltam, hogy még nem tudja, csak automatikusan írtam.
Ez így van amúgy, fordítva már nem stimmel a dolog! :)
azt nem tudom miért "kell" és nem is értem,mert pl mindig rékából indulok ki,aki a 28.hétnél még csak három kilónál járt..ő tuti nem hizott semmit addig:D vagy csak minimálisakat.......
én tartaom magam vagyis próbálom..az elején nem tudam enni most pótolom:D de kitolom a hizást a végéreD:
Jaaaa ... hát remélem nem fogok vele találkozni!
De fiúra rózsaszínt?? Azt már nem annyira.
Miért? A kislányra fel lehet adni egy-egy kéket, nem? Szerintem legalábbis!
Csak ne húzzátok sokáig a hazaköltözést, mert minnél nagyobb, annál nehezebb lesz. Ezt megint a hatalmas nevelési tapasztalatommal mondom:)))))
Itt vagyok!! Vettem ma bébi tököt!!!
Meg 2 rózsaszín és egy kék badyt meg egy rózsaszín kissapkát!!!
Ha mégsem lány lenne valakinek elküldöm fénypostán:)
a vizeletvisszatartási problémára gondoltam a vége felé:) bár nekem nem volt,de olvastam róla......
hálistennek a gyerek igen képlékeny:) és szivacs agyuk van csak fog menni:) bizom benne
Ez így este 9 után már nem esett le:)
:D:D:D
Csak lekopogtam :D:D:D
Szerintem is! Nagyon eltűnt!
Niki meg csak beköszönt, hogy fájdítsa a szívünket az édes eperkével!
Igen azt csináltam, és leapadt rögön. Ja, és gyere be(kop-kop)
Szerintem Moncsi Danija felébredt!
Kopp-kopp-kopp Nekem még ilyen gondom nincs. Azt sm tudnám mit kell olyankor csinálni. Gondolom pihentetni, s közben felpolcolni. Gondolom én.
Hát igen.:))) Ha megy a tv is, akkor azt is feliratozom:))
Hát a víz is benne van. Az én lábam már tegnap bevolt dagadva, alig bírtam lehámozni róla a papucsot. Mi lesz nyáron?
Ez jó! És Te is leírod, amit mondanak? Mert olyankor én rendszeresen! :D:D:D
vagyis fénypostával:))) bocsi de közbe beszéltek hozzám.
Szia Niki, gondolom még nem aludtál :D:D:D
További ajánlott fórumok: