2010 októberi babák (beszélgetés)
Hűha ... akkor jön egy irtó hülye kérdés: Mi az a kifogó???
hát már kinéztem egy kifogót kicsi pénzért..meg van fenn egy csomó új dolog is. folyton elveszek a nézelődésbe. gőzöm sincs mekkora méretet vegyek pl.
Ha közben eltűnnék, akkor megjött a diák, de majd utána még jövök!
Meg addig is vagyok! :D
Mert licitáltál egyre, s megnyerted?
Aha ... hűha, én nem is tudnék 10 fiú nevet mondani, ami tetszik :S
dede. még nem adtam fel.
az aukció is számít nem??? :D
nem, de úgy beszéltük meg, hogy Papamaci meg én is felírunk 10-10 nevet, s szűkítünk
Pedig megígérted magadnak, nem? :P
sajna itt a környékben nincs ilyen bolt. vagyis van, a használt gyermek cikk, oda meg mindjárt átnézek, hátha találok valamit, mert ma nem vettem semmit..
Mindig az első megérzés a jó!
A Leventét elvetettétek?
hát nem eléggé, de azt hiszem talán így már túlélem :)
S nem csúszott be a tisztitószeres tasik mellé egy másik, amiben édes kis babaruci van?
épp a neveken agyalunk :)
kéne már egy név
Nah, kivásároltad magad? :D
Hú, hát egyelőre még csak elképzelésem van a megvalósításáról, de majd utánanézek egy kicsit, s akkor szólok :)
Ja, értem! :D:D:D
Akkor este! (nekünk)
megyek,majd később még visszanézek Dani lomol:D
a power point-nál nem lehet??? amikor továbbküldős vmiket kapok azok általában zenélnek
:P
kivételesen:)) de ma péntek van:))
nem tudjátok hogy lehet dvd-n video mellé zenét tenni hogy jó legyen?
:D
Tehát akkor már a délelőttöt is végigalukáljátok! :)
a dokim azt mondja erre mindig,hogy ez most "természetes" mert le vagyunk egy picit gyengülve és igy mindent össze tudunk szedni,hiába a vitaminok..gondolom az arra hajlamos szervezetre gondolt.
mióta itt élek négyszer volt ilyen bakteriális fertőzésem.
Azt mondta a doki hogy egy egyszerű szappanváltástól is el tudom kapni.
Itt nagyon ajánlották az intimlemosókat,főleg mikor először állapotos lettem.Az alatt az idő alatt is háromszor kezeltek ilyen felfázással kombinálva hüvelyi fertőzéssel. Aztán megszültem és utána három hétre (SZÜLÉS UTÁN) kaptam el megint egyet,és most két és fél év után plusz háromnál tartok.
A hatodik héten szednem kellett antibiotikumokat erre is,mert emiatt gyengültem le nagyon.
Azt mondták utána,hogy mégse használjam az intimlemosókat...mert hogy mégsem olyan jók.
bocsi hogy ez előbb úgy eltüntem,de dani hirtelen sirt értem és mellé bújtam..magához húzott és elaludtam:D
egyébként nagyon sok dolog van,amire azt mondtam,hogy az enyém nem fogja csinálni
előbb vagy utóbb csinálta,de a legrosszabbakról már leszoktattam.Most megint kaptam egy feladatot,de jól kezelem (hiszti:)
igen a babát nem érinti mindez mert védi a méh melege...
Szia Niki!Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Én is 1 héttel ezelőtt ezzel küszködtem és 1 hétig szedtem gyógyszereket és már semmi bajom. De a babád ebből nem érez semmit!Vigyázz magadra és pihenj sokat!
További ajánlott fórumok: