2010 októberi babák (beszélgetés)
Szia! Sajnálom, hogy szégyenlős volt, tuti, hogy most jót kuncog rajtad :)))
Nem akarsz 4D-re menni?
ebbőlki veszed a mózest és nagyon kicsire össze lehet csukni ...nekünk ilyen kell mert kicsi a csomagtartó.
Szerintem jobb a cserélhető mert lehet egyszerre sok a 80 -90ezer de nem kell többet venni mert 3 része van és 3 éves korig jó
Kapott 3 rucit eddig, más még nincs. Megvártam, hogy kiderüljön a neme, de én mostantól, ha időm engedi, vásárolgatni fogok ezt-azt, van mit, és nem akarok majd mindent egyszerre. Meg hátha lesznek akciók, meg kihagyhatatlan ajánlatok :)
Szóval nyitvatartom a szemem :)
Húú, ez is nagyon jó, csak lányos :)
Eddig én is az ilyen bölcsősöket nézegettem, nagyon tetszenek, csak nem férnének be szerintem a csomagtartóba, meg néhánynak a sportkocsi része nem tetszik...
Szerintetek melyik jobb? Az olyan babakocsi, ami egyben fektethető, ültethető, vagy az ilyen bölcsős megoldás, amin cserélgetni kell a különböző részeket? Ezen már annyit gondolkodtam...
Kenegesd körömvirág krémmel, az jó rá.
Köszi, remekül vagyunk, és most a kedvem is jobb, hogy megtaláltam ezt a szép babakocsit, és az ára is tök jó :)
Szia! Dehogy baj, azért írtam ide, hogy megmutassam :)
Hogy vagytok?
Vagyogatok :)
Épp babakocsikat nézegetek a neten, találtam is egy nagyon jót, amibe most azonnal beleszerettem :)
Szia!
Én is megyek, nekem meg randim van a férjemmel. :) Együtt ebédelünk...
Puszi Nektek!
nekem is nagyon tetszik a sárga is meg a zöld is, mint szín, de mivel itt albiban élünk, nem is tudom, hogy vajon fogunk-e festeni.
Lehet, hogy marad a fehér, és majd én pingálok a falra valamit, vagy veszünk matricákat.