2010 októberi babák (beszélgetés)
Csajok,nem tudtam,h.milyen számozásról beszéltetek.nekünk a régi pampers volt és azon nem volt számozás,most bontottam ki az újat,most már leesett,h.miről is van szó.
A 3-as az hány kg-os babáknak való?
Mi nem kentük a kis kezét,nekünk egy picit lila és púpos.Remélem jó lesz az az oltás neki.
Ha rám üt akkor necces,mert nekem is határeset volt mindig,csak mindig emlékeztek rám,h.rosszul lettem és soha nem kaptam másikat.
mikor jöttök haza?
majd ünnepek után?
óóó :(
akkor meg kell majd ismételni?
:)
pár napja nyűgösen...nem tudom mi van, lehet a környezetváltozás
szia eperlevél! :))
hogy vagytok?
Mióta megjöttünk a dokitól,azóta nyüglődünk,most talán sikerült elaludnia,mintha érezné a délutánt.
Fél óra múlva meg kelthetem.
Legalább sír egy db-ig és könnyes lesz a szeme,aztán a védőnő majd prédikál,h.könnycsatorna mosásra kell vinnünk.kedd óta nem csöpögtettünk bele.
Tuti,h.nem fogom vinni.
hát sajnos összevetve az összes problémát tuti allergia.
már 5 hete annak légúti panaszai: tüsszögés, köhögés, hurutos légzés. hasfájás a sima tápitól. száraz a bőre bármivel is kenem:-(
na remélem mondanak majd valami biztatót.
pedig a családban nincs tejfehérje allergiás.
és a bőre is nagyon száraz, hiába kenem bármivel.
most olvastam utána a tejfehérje allergiának.
ezek mind a tünetei:-(((
spéci tápit fogok kérni, ha a HA tápi-tól nem lesz jobb a helyzet.
szegényke :(
akkor vissza a HA-s tápival.
Sziasztok!
Kétségbe vagyok esve. Mióta Laura a sima tápit eszi fáj a hasa, és tüsszög - köhög olyan mintha hurutja lenne. Ezek bakker a tejfehérje allergia tünetei. Ma már HA-s tápit kap és hétfőn beszélek gyerekorvossal. Fasza lenne ha tényleg allergiás:-((
Laurának már 5 hete ki van lövetve a füle. Észre sem vette. Jövőhéten cseréljük aranyra.
Mensi? Kedden lett volna esedékes.
De jó,h nekem nincs fülbevaló dilemmám :D
Nekem kilövették baba koromban,de kb 10 éves koromig hordtam fülbevalót(addig volt anyunak befolyása:D),és azóta csak alkalmanként teszek fülbealót!Utálom őket!
én is azt olvastam.
na még rágódok kicsit a dolgon :)
én még várok egy kicsit.
gondoltam névnapjára kap fülbevalót :)
(február 6. :))