2010 októberi babák (beszélgetés)
nekem azt mondta a dokim lehet.
Az az olaj engem is érdekelne:-)
a neten találtam még régebben egy leírást. elküldöm, ha szeretnéd. csak írj priviben mail címet, mert csak doc-ban van meg.
Fájdalomcsillapító injekciót szoktam kapni, azt lehet, nem?
van valami speciális olaj, de meg technika is hogy hogyan kell csinálni :) de pontosan nem tudom.
Hát én is voltam most másodszor, először gyökérkezelés volt vagy 5 alkalommal. Most meg érzékeny az egyik fogam, elmentem és elég hülyének éreztem magam, mivel kívülről nem látni rajta semmit, röntgenezni meg nem lehet, úgyhogy most találgat a doki.
már voltam, de nálunk nem kötelező, meg is dicsért az orovos, h oda is elmentem :)
mivel kell kenni tudjátok?
én már voltam még 6 hetesen, kaptam pecsétet is. remélem többet nem kell mennem.
én nem akarom túl későn kezdeni a kenegetést, mert az egyik ismerősöm elment most a 8. hónapban a szokásos vizsgálatára, mire a doki közölte vele, hogy ki van tágulva, menjen haza, pakoljon össze, ma szülni fognak...
és első baba, szó sem volt túlhordásról..., még nst-re sem járt...
Én még nem voltam. De kéne menni... :-S
Volt közületek valaki fogorvosnál? Nálatok is kötelező része a terhesgondozásnak?
szia, vagyunk egy páran :)
azt a kenegető izét a 34. héttől elég elkezdeni. majd én is akarok beszerezni. de nagyon sok a szülésznőn múlik, mert ott szülés közben tud segíteni, "megvédeni". azon is gondolkodtam, h inkább szülésznőt fogadok, mint orvost.
kicsit benéztem ezt a málnás dolgot :)
Sziasztok! Van itt még valaki?
én holnap akarom tőle megkérdezni, hogy vegyek-e ilyen kenegető izét a gátra
nem ütöttem meg, minden rendben, úgy értettem, hogy olyan hidegen sikerül tartani a lakást, hogy fázott a lábam, így kimentem felmelegedni kicsit, amit a málnásban sikerült is... most meg lehülni jöttem be, mert az agyam kint 5 perc alatt felforrt
még én sem beszéltem, de jobban félek a gátmetszéstől mint az egész szüléstől. utána olvastam neten és sok helyen írják, h más országokban csak akkor csinálják ha muszáj, itthon meg azért vágnak mindig, mert akkor beírhatják, h segészeti beavatkozás is történt és így többet kapnak. ha lehet én szeretném elkerülni :S
én még nem beszéltem a dokimmal erről.
te?
Reneszánsz, remélem nem ütötted meg magad!
örülök, h vagytok :)
gondoltatok már arra h gátvédelemmel szüljetek? vagy inkább gátmetszés?
mindjárt ebéd, mindjárt ebéd, mindjárt ebéd..
:)
gyorsan megmosom és csemegézek a gép előtt belőle
van, csak közben lefagytam, gépileg is és lábilag is, így megint a málnásban landoltam kis felmelegedés gyanánt
További ajánlott fórumok: