2010 októberi babák (beszélgetés)
Itt biztos feltételezik, hogy előtte normális volt az értékem. Vagy ki tudja.
Én is így vagyok vele, fő az optimizmus. :)
:)))
Minek is ez a sok vizsgálat, amikor úgy is mindig minden rendben van... :DDD
Na én is elkullogtam az eredményemért, tökéletes! :)
De úgy is tudtam, ezért nem is aggódtam :)
Nem is tudom, otthon előtte és utána is vesznek vért?
Hahó! Nem volt vészes, nagyon hideg 3 dl folyadék, a kissé túlcukrozott limonádéhoz hasonlított. Mivel tök melegem volt, még jól is esett. :)
Az volt inkább a furcsa, hogy én azt hittem, előtte is vesznek vért, de nem, csak utána...
Az eredményemet szerintem akkor tudom meg, mikor legközelebb megyek a dokimhoz, 3 hét múlva... Hacsak nincs valami gond, de remélem nincs...
Szia! És milyen volt? Mesélj!Van már eredmény vagy majd mikor lesz?
Hát úgy tűnik sehol senki. :(
No de ha jól látom, mindenki jól van.
Akkor majd később bekukkantok.
Sziasztok! Most jöttem a cukorterhelésről...
Annak még tuti meg kellene lennie. 5+1 év biztos.Hogy utána még meddig, az passz.
Tudja vki,h.meddig kell a csekkeket megőrizni,mert most 5vvel ezelőttit kérnek tőlem.Felfordulást csinálok most a papírjaim közt.
Nekem is tegnap nagyon sokat mozgott, még este 23.00-kor is. Tegnap egész délután a párommal csak lestük, úgy hullámzott a hasam. Ma már az enyém is fáradtabb, igaz az előbb beköszönt :-)
Sziasztok!
Nálunk is már nagyon meleg van.CSak pár fokkal lenne hűvösebb.Este annyit mozgott a babóca,h.alig bírtam elaludni,ma fáradtabb.
Sziasztok csajok!Hogy vagytok s a picurkák? Rugdosódnak?
Mennyi volt a száll.költsége?
mármint mosható pelenkát kölcsönözni????:OTe jó ég:P
hogy mik nem vannak..olyat találtam, hogy mosható pelenka, illetve hordozó kölcsönzés :):)
Egyébként tudom hogy ez a nő már évek óta jön a faluba, és horror áron csinál, hozzáteszem profi képeket a gyerekekről. Nagyon sok anyukát be tud vele hülyíteni. Az egyik barátnőm például csak a fele árát merte bevallani a férjének, de még abból is nagy balhé volt... Na mindegy. De ez valami új, hogy már kismamákat is zaklat. Ez undorító. Egyébként a digitális fényképezőgépek világában szerintem ez tök fölösleges kiadás.
Ez örök barátságnak tűnik :)
Most per pill pipa vagyok rá. Képzeljétek, hogy valami idióta fényképésznek kiadta a kismamák címét, az meg zaklatja őket (minket még nem talált otthon) hogy 3 éves korig előre rendeljék meg a gyerek fényképezését. És levakarhatatlan. Kérdem én, mit zalat olyat is, aki még egy zoknit se vett a porontynak,majd a fényképeket 3 évre előre megrendeli nem? A párom úgy föl cseszte meagát rajta, hogy alig bírtam leállítani, hogy ne olvasson be a védőnőnek, hogy mit képzel magáról, hogy kiadja a címünket. De mondtam neki, hogy ezt az örömöt ne vegye el tőlem.
Hát én nem hívom, örülök, ha nem kell hallanom a hangját.:)
én is felhívtam, biztos, ami biztos
További ajánlott fórumok: