Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 novemberi babát várók fórum

2010 novemberi babát várók (beszélgetés)

2934. vvicus
2010. máj. 21. 09:49

Sziasztok!

Irigykedek mindenkire, akit nem kínoz a pisiszörny. Hát én már megint óránként jártam ki, de legelején egy óra alatt 4szer kellett pisilnem menni. Szerintem én abba a táborba fogok tartozni, akinek csak szülés után fog elmúlni. De talán így kisebb az esélyem a vizesedésre. Vagy ez totál hülyeség? Nem függ össze???

2010. máj. 21. 08:52

Jó reggelt lányok!

Én lennék az első?

Ezek szerint én egy UFO vagyok, mert engem nem kínoz a pisilés :) Én egész éjszaka alszom (már amennyit hagy engem Bumbus..), és napközben sem kell többször mint szoktam!

De ez így volt az előző terhességemnél is...

Lehet, hoyg ez azzal van összefüggésben, hogy nekem nagyon hátrahajló méhem van?

Én is 12 hetesen éreztem mozogni Bogyókámat! Bumbust csak a 16-17.héten, de őt most sokkal előbb...

Kérdeztem is a nőgyógyászomat, hogy lehetséges ez? De mondta, hogy kizárt... Mondjuk fiatal csaj, és még nem szült...

De én biztos vagyok benne, hogy már akkor is őt éreztem!

Aztán amikor láttam azt, hogy uh-n is ugyan akkor mozog amikor én is érzem már biztos voltam benne! :)

MAjd ma én is csinálok pocakfotót, beteszem a naplómba (nekem titkosított van, ugyhogy ha valakit érdekel nyugodtan kérjen hozzáférést!)

Szép napot lányok!

2010. máj. 16. 11:54
Köszönöm a biztató válaszokat! :)
2931. vvicus (válaszként erre: 2929. - C064fd71b1)
2010. máj. 16. 10:05

Szia! Nekem a kimaradt után 3 nappal még negatív volt a tesztem és totál olyan érzésem volt a görcsök meg úgy minden miatt, hogy bármikor megjöhet, a negatív teszt is erről biztosított. De amikor 8 napja késett, akkor teszteltem még egyet és az pozitív lett. Meg is ijedtem és hívtam a dokim, hogy baromira görcsölök egy pozitív teszttel, de megnyugtatott, hogy ez teljesen normális! És bizony még vagy a 8-9. hétig el is tartottak ezek a görcsök, igaz, egyre ritkultak.

Nálam most a görcsök lecserélődtek húzó, feszítő érzésre.

2930. Kriszti0711 (válaszként erre: 2929. - C064fd71b1)
2010. máj. 16. 09:54

Szia!

Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Nekem a köldököm környékén nem szurkált a hasam, de a méhem igen, és voltak mensi szerű görcseim. Beleolvastam az egyik fórumodba. Nekem pé után 2 nappal kezdett el fájni a cicim, azóta is fáj, hol jobban, hol kevésbé. Szóval, lehet, hogy babás vagy:)

Drukkolok!!!

2010. máj. 15. 23:15

sziasztok! Bocs hogy ide írok, de ti vagytok csak aktívak ilyen késő éjjel! Még nem teszteltem, de minden jel arra utal, hogy terhes vagyok!

Szóval megijedtem, mert hasszurkálást érzek a köldököm környékén! Ez normális? Ciklusom 36 napján vagyok. Holnap kellene megjönnie a ciklus.hu szerint.

Normális ez a szurkálódás? Nektek is volt ilyen?

2928. vvicus (válaszként erre: 2925. - Marineva77)
2010. máj. 15. 23:12
Most jövök a DunaPlazaból, hát biza az ottani Invázióban nem volt kismama ruci. De mindegy, nem is lett volna kedvem próbálgatni.
2927. egypt (válaszként erre: 2920. - Mel81)
2010. máj. 15. 22:39

A Balatonra mi is biztos megyünk, anyósék ott laknak tőle pár km-re, csak így kicsit rossz lesz, hogy én nem fürödhetek.

Mert a tenger meg uszoda még OK, de a természetes vizeket kismamáknak nagyon nem ajánlják.

2926. egypt (válaszként erre: 2911. - Vvicus)
2010. máj. 15. 22:36

Mikor Barnival voltam terhes, akkor nagyon keveset, 9 vagy 10 kilót összesen, és nem a végén jött fel a legtöbb.

Most már 2 kg-nál tartok, de sokkal többet is eszem.

2925. marineva77 (válaszként erre: 2922. - Vvicus)
2010. máj. 15. 19:06
kecskeméti tecsóban
2924. orsibigyu
2010. máj. 15. 19:02
Én gyönyörű nyári kismamaszoknyákat kaptam, nem is fogok nadrágot hordani. Kaptam nadrágokat is, nem dobtam el, de egyenlőre nem tudom elképzelni, hogy akkora fenekem lesz valamikor.
2923. orsibigyu (válaszként erre: 2921. - Mel81)
2010. máj. 15. 18:57
Én is arra gondoltam pont, a Medve tóra, nagyon az van bennem, hogy oda jó lenne elmenni. Mi nászutazni is oda akartunk menni, végül Görög lett, mondván, ne találkozzunk hülye bukarestiekkel, erre Görögország volt tele velük, és a sógornőmék akik a Medve tavat választották, egy román szót szinte nem hallottak. Azóta vágyom menni, de tavaly egy nap szabit sem vett ki a férjem, és most sem bíztatott. Mondtam neki , hogy ezt pedig utóljára tudnánk megengedni magunknak, hogy kettesben elmenjünk, ezután vagy cipeljük majd a gyerekeket, vagy távolról féltjük őket.
2922. vvicus
2010. máj. 15. 15:28
Marinéva, melyik Invázióban voltál, ahol találtál kismama nacit?
2921. mel81 (válaszként erre: 2913. - Orsibigyu)
2010. máj. 15. 15:15
Mi idén mentünk volna Székelyföldre, de nagy pocakkal már nincs kedvem hozzá, így tolódik a dolog. Meg ha már arra járok, nem szeretném kihagyni a Medve-tavat.
2920. mel81
2010. máj. 15. 15:12

Látom, a nyaralás a téma.

A Balatonnal kapcsolatban van nekem is sok jó és sok borzalmas élményem is. Én például gyűlölöm, ha iszapos a strand, főleg, ha még drága belépőt is kérnek ezért.

Mi Velencére járunk sokat, ott még nem csalódtam a strandban, és egyelőre ingyenes (reméljük így is marad örökre). Nem rosszabb, mint a Balaton, és megfizethetőbbek az árak is.

Egyébként minden helyre, országra vonatkozik, hogy nagyok a különbségek árakban, sokat kell bújni a netet meg minden más elérhető infóhelyet, és akkor ki lehet fogni jót szinte bárhol.

Én egyszer Bulgáriába szeretnék eljutni, de majd csak ha a gyerekek nagyobbak lesznek, mert nekik az állóvíz szerintem jobb (de biztosan élvezik azért a tengert is, csak talán nagyobbként jobban). Még annyi mindenhol nem jártunk Magyarországon, hogy most pár évig ráhajtunk erre. Júniusban például Szegedre megyünk egy hosszú hétvégére. Az egyhetes nyaralás még kérdéses, de valami magyar vízpart (nem valószínű, hogy Balaton).

2919. vvicus (válaszként erre: 2915. - Marineva77)
2010. máj. 15. 14:14
Remélem, bár amikor én néztem a last minute-eket, sosem találtam ellenálhatatlanul jó áron.
2918. vvicus (válaszként erre: 2913. - Orsibigyu)
2010. máj. 15. 14:11
Az én családom Kárpátaljáról származik, mi oda szoktunk egy évben többször is kimenni, nagyon szeretem. A Kárpátok tényleg gyönyörű, de Erdélyben még nem voltam.
2010. máj. 15. 13:42
én úgy tudtam, hogy a 8. hónapig simán lehet repülni, utána csak orvosi engedéllyel, majd az utolsó hónapban csak akkor ha a dokid és az légitársaság engedi.Ehhez képest a dokim azt mondta, hogy kb 2 éve hoztak egy törvényt miszerint mindig kell az orvosi engedély. Ő meg is írta nekem jövő hétre bár a törvényt hiába kerestem neten.
2916. fejeragi
2010. máj. 15. 11:18
Sziasztok! Ha már a nyaralásról van szó,szerintetek meddig lehet repülőre ülni? Barátaink laknak kint Írországban és hozzájuk szeretnénk kimenni! Mondták,hogy náluk minden babaholmi,babakocsi sokkal olcsóbb,mint itthon! Nem lenne mindegy! Jó hétvégét mindenkinek! :)
2915. marineva77 (válaszként erre: 2912. - Vvicus)
2010. máj. 15. 10:28
hátha csak az utolsó pillanatban döntötök, akkor tuti jó last minute-t tudtok találni, pláne, ha előtte nincs is iagzán tervetek merre menjetek
2914. marineva77 (válaszként erre: 2909. - 5239d91094)
2010. máj. 15. 10:25
nekem is idegenforgalmis a második szakmám, de akkor se szeretem
2913. orsibigyu
2010. máj. 15. 09:36

Mi is belföldet preferáljuk, persze nekünk ez mást jelent mint legtöbbeteknek.

Erdélynél szebbet el sem tudok képzelni. Nagyon szeretem a hegyeket, a tavakat, a friss hegyi patakokat, a tiszta hegyi levegőt, nekem semmilyen tengerpart nem olyan szép mint ezek. Csak az utak rosszak, de mi már megszoktuk, és Budapesthez képest tűrhetően kátyus.

Görögországban voltam, 1szer fürödtem a tengerben. Mindennap láttam, de egyik nap olyan helyen voltunk ahol apró meduzzák voltak, másnap egy olyan helyen ahol hatalmas éles kavicsok, úgy fájt a talpam, hogy nem sokat maradtam benn, harmadnap olyan zsúfolt helyen voltunk, hogy idegesített, mindig nekimentem valakinek a vízben.

Napozni utálok.

Csak a hajókázásokat élveztem.

Olaszországban tavasszal jártam, az tényleg szép, főleg a városok. Ha olcsón meg lehet úszni akkor azt ajánlom mindenkinek. És nagyon finomakat ettünk. Oda én is elmennék...

De lehet, hogy maradnak a jól bevállt Kárpátok. Egy jó kis sósvízű fürdőhely és olyan mintha tengeren lennénk. És a hegyek között még hőség sincs, mert én azt nem bírom, észrevétlenül lefog a nap. Csak időnk legyen, az én férjem is vállalkozó.

2912. vvicus (válaszként erre: 2909. - 5239d91094)
2010. máj. 15. 09:06

Sokan nem szeretik, én akkor sem értem, a Balaton mégis csak a magyaroké és én nagyon szeretem! :-)

Na de hagyjuk, mindenki ott érzi jól magát, ahol tudja. ;-)

Törökország? Biztos jó lehet, de valaki adjon már nekem tanácsot, hol keressek utakat, mindenki jó áron tudja kihozni, de én ált. 250e ft alatt nem találok külföldi utat, mert mire beelszámolódik a reptéri illeték, vízum, már bizony simán itt tartanak az árak. Persze kinek mi a jó ár. Én ennyit, plusz költőpénz, kaja, ami már simán 350e, sajnálok kiadni.

Nálunk az is a gond, hogy nem tudjuk előre megmondani, mikor tudunk menni, magánvállalkozóként ezt szinte lehetlen.

2911. vvicus (válaszként erre: 2905. - Egypt)
2010. máj. 15. 09:01
:-) De gondolom nem híztál sokat ettől még.
2910. 5239d91094 (válaszként erre: 2898. - Vvicus)
2010. máj. 15. 00:09
De, de ! Nekem kisfiam lesz :)
2909. 5239d91094 (válaszként erre: 2906. - Marineva77)
2010. máj. 15. 00:08

Jó, jó nem eröltetem, de mint füredi és idegenforgalmis, a Balaton szívügyem. Évente járok tengerparton, de olyan érzést, mint amikor a Balatont meglátom még soha nem tapasztaltam.

Amitöl óvva intelek az a török Fekete-tenger. Brrr...

2010. máj. 14. 22:38

nyaralás terén Kingával értek egyet. sztem külföldet is ki lehet hozni jó áron. Néha sokkal jobban, mint belföldet.Tudom, hogy vannak szép, (gyönyörű) helyek itthon is, de úgy vagyok vele, hogy nekem a nyaralás az külföld.Itthon bármikor eljuthatok bárhová, de külföldre nem biztos, hogy lesz még egyszer esélyem.

Mi is azért megyünk most, mert 4-én tölti Zita a 2 évet és addig neki ingyenes az út.

2010. máj. 14. 22:35
Padry gratula! Örülök, hogy minden rendben és hogy örültök, h kislány.
2906. marineva77 (válaszként erre: 2892. - 5239d91094)
2010. máj. 14. 22:33
Voltam Lellén, voltam Füreden, Siófokon. Nem jött be és kész. Tudom, h vannak homokos partok, és tudom, h iszapos, de aki 2 évig a Vörös tenger partján ébredt, ott búvárkodott nap mint nap annak valahogy a Balcsi az egy pocsolya.
2905. egypt (válaszként erre: 2897. - Vvicus)
2010. máj. 14. 22:21
Hát az én gyomromat nem nyomta...:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook