2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Sziasztok,
milyen helyesek ezek a pasik :)
Csikok téma - nekem még eddig nincs semmilyen, sehol...Bár a ciciméret megnőtt, párom legnagyobb örömére :) Mondjuk én se bánnám, ha igy maradnának :) Én azt se tudom, mennyit hiztam, mérleg nincs otthon, ha meg anyuéknál vagyok, mindig megfeledkezem róla, hogy megmérjem magam. Majd jövő szerdán kiderül.
Triniti - minden okés lesz a babóval, nyugi :)Egyébként szerintem sem hiztál sokat.
Hát, fogalmam nincs.
Én gyerekbetegségek közül azt hiszem, hogy egyedül mumpszos voltam, kétoldali volt egyszerre, hú, az borzasztó volt.
A bárányhimlő ugyanaz mint a hólyagos?
Mert nálunk most hólyagoshimlőjárvány van. De a sógor megnyugtatott, hogy már nagy a babám, nem tesz nagy kárt benne. Amugy nálunk akárhányszor járvány volt, mikor az egész osztályom kidölt én egyedül mindig mentem suliba és hazaküldtek, mert csak én nem kaptam el. Épp ezért még nem voltam, és lehetek, de lehet, hogy nagyon ellenálló vagyok rá.
Én egyszer már azt hittem, megjelent, totál olyan kis barnás volt, de aztán rájöttem, hogy csak a gyatyóm varrata nyomta kicsit a pocakot, és azt véltem csíknak. :-DDD
Nekem nagyon tud viszketni, legszívesebben vakarnám is, de visszafogom magam.
Viszketésről jut eszembe, jó, hogy beoltattam magam bárányhimlő ellen, mert egyik ismerősünk kislánya megbetegedett, nem hiányzott volna, hogy elkapjam tőle.
Jaj, köszi, én is úgy örülök most ennek! És az a jó, hogy a felsők jók lesznek nem terhesen is, mert nem tűnnek extrémen kismama felsőnek, hatalmas pocival nem is lenne jó sztem, de ami most van még nyáron, azzal tök jók lesznek.
De én sajna szoknyát nem leltem, ill. egy volt, ami tetszett, de 36-os méretben...:-/ Én még mindig irigykedem a szoknyádra! :-D
Szia Vicus!
Nagyon jól vásároltál! Ügyi vagy!!!
Huh, engem ne kérdezz, fogalmam nincs, dagadok, mint egy bálna, hát én 17. hétben már plusz 6 kilónál járok. Vasárnap "még" csak 5 kiló volt. Én ezt már nem értem, nem zabálok, nem nasizok. Mondjuk rengeteg cseresznyét eszem, az meg tud hízlalni, na de gyümit csak kéne enni...Valamit nagyon máshogy kell csináljak, mert ez már rémálom.
De nálam az a gond sztem, hogy iszonyat hajalmos vagyok a hízásra, ezért 14 éves korom óta szinte megállás nélkül fogyóztam, diétáztam, és amint normálisan eszem (nem zabálok), rögtön pattannak rám a kilók...:-/
Sziasztok! Voltam védőnőnél, hát képzeljétek, nincs védőnőm...:-/ A huhogós (a férjem és köztem lévő 10 éven, plusz azon huhogott, hogy a férjem is felvette az én nevem, meg hogyhogy diplomával családi vállalkozásban dolgozom, és tanítok mellette) nos, vagy kilépett, vagy küldték...
Aki ma foglalkozott velem, hát egy tündér, szintén anyukám korabeli, de informatív, mosolygós, viccelődős, ajánlott könyveket, hogy miket olvassak, na szóval nagyon aranyos volt. Ja, és megadta a telefonszámát is, azt mondta, este 10ig be van mindig kapcsolva. PEdig nem is ő a védőnőm, mert ő csak helyettesít, 2en váltják egymást a régi idejében, amíg nem jelentkezik az álláshirdetésre egy új. De én őt akarom!!! :-( Nővérem mondta, hogy ezt mondjam meg neki, hát, nem tudom, lehet, 4 hét múlva megteszem.
A másik, bementem a helyi bababoltba és 10ezer forintért vettem 2 3/4-es gatyát, egy rövidgatyát, és három kismamafelsőt! :-D Tök heppi vagyok. Helyi varrónővel varratják a lenvászon gatyákat.
Sziasztok csajszik!
Kicsit rózsásabb már a szitu felénk!! Remélem jól vagytok ti is!
Köszike mindenkinek a biztatást és azt, hogy tartjátok bennem a lelket!!! Pusszantás érte mindenkinek!
A csíkok már nekem is megjelentek..... Hogy mikor? Hmmm... Már nem is tudom! 12. hét táján talán? Asszem akkor kezdett el rohamosan nőni a cici!
Ja igen és a kilók!!!! 5 hét alatt 3,6 kg jött rám a védőnői mérleg szerint. Szerintetek ez sok?
Nekem a cicim már első 6 hétben telecsíkosodott. Nem halvány rózsaszín, hanem lila erős csíkokkal. Azóta komplexusos vagyok, persze a férjem mind vígasztalna, neki így is tetszik, meg ilyen dumákkal, de ki hiszi?
Aminek viszont örülök, hogy a fürdőruhában nem látszik:))))
Annyira sajnállak, mert szerintem az a védőnő nagyon eltúlozhat valamit. Én is megnéztem a képeidet és azt vettem észre rajtuk, hogy ahogy telt az idő, arcra is szebb és szebb lettél, és még véletlenül sem tartozol a kövérke kategóriába. Szerintem csak szemétkedik. Mindenki annyit hízik amennyit... Nem lehetünk egyformák...
Ha én 70 kilósan 5 kg-t híztam volna, a nőgyógyászom tuti leszidott volna, és küldött volna úszni, letiltott volna az édességről. De te előtte sem voltál kövér.
Triniti, lehet, hogy én hülye vagyok, de ha ,,csak" kontroll van, akkor nem az a gond, hogy nem tudta rendesen megnézni, és nem akart tovább UH-zni?!
Nekem a 12. héten találtak a gyerek fején egy cisztát, és nem látszott 1 lába, meg a gerinc vége. Mert sz@r volt az UH. Akkor nagyon rám hozták a frászt, és le sem mérték a tarkóredőjét, mert kiakadtam, a pici meg elbújt. Egy jó mozgású, egészségesnek látszó babánál nem kell aggódni, hidd el! Pl. most ugyanaz a ciszta már a lepényemen van, semmi jelentősége ugyan, mégis kép van róla, megnézzük mindig, és szóltak is miatta, pedig semmi baja nem lehet a picinek tőle. Ha nagy baj lenne, nem csapnák össze a vizsgálatot, és nem 2.-án hívnának vissza, hidd el!!! Viszont ha lehetőséged van rá, menjetek el gyorsan valahova 4 D-re, megnyugszol, meglátod!!!
Hát, nekem a kisebb pocakommal is vannak ilyen rohamaim! :) Viszont én fogytam. Mert az első 2 hónapban felhíztam azt, amit 5 hó alatt lehetne, úgyhogy a 17. héten 3,5 kilónál tartok. Remélem, még egy kicsit tudom tartani, mert ez sajnos per pillanat még csak fókazsír rajtam, és amúgy sem voltam vézna. :(
Egyébként neked is nehezek a csontjaid, közel sem látszol annyi kilónak, amennyit írsz. Én is így vagyok, nem vagyok vékony, de nem látszik rajtam állítólag a súlyom. És amúgy szép a pocid! :)