2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Szia!
Gratulálok tényleg nem sűrűn szoktál jönni :-(
Mi is csak akkor vesszük meg az ikerbabakocsit, ha otthon vagyunk a gyerkőkkel. Előtte kinézzük, megnézzük és utána már nem kell összes-vissza szaladgálni, hanem csak egyszerűen valaki elmegy a csládból és megveszi.
Jó reggelt mindenkinek!:)
Már rég írtam, de azért rendszeresen olvasok!:)
Tegnap voltam az új dokibácsinál, aki végre normális és mindent elmond, amit kell, nem úgy mint eddig!
És a hír, hogy 95%, hogy én a kiscsávók anyukáját fogom gyarapítani!:) Úgyhogy azért lesz néhány fiúcska is novemberre!:)
Ja, mert képzeld, a sógornőm is akkor vette, mikor kijöttek a kórházból, novemberben. Aztán arról megfeledkezik, hogy mig kocsi után szaladgáltak, ő megfázott, és szépen belázasodott...
:D És anyósod szerint ki fog a babakocsi után szaladgálni? Te? Frissen szülve esetlegesen császármetszés után?
Közben utánanéztem alaposan a neten, és megbizonyosodtam, hogy lehet. De jó, hogy írod. Már meg is ittam egy bögrével. Remélem, a fejfájásomon is segít!
Nekem is mindig bekukkant, múlt hónapban is kétszer találkoztam így a kiscsajjal. :-)
igyad nyugodtan. Én is állandóan azt iszom, az van a kertemben (és elalszom tőle).
Ettől függetlenül a magánrendelésen is mindig megnézi az UH-n a doki, de ugy látszik ez tutira megy.
Én úgy tudtam, akkor már csak sima uh van. De ezek szerint tényleg doki függő.
A dokim még az elején adott egy terhesgondozási tervet, és azon láttam hogy még van a 30. és a 36. héten. A barátnőm aki szintén az ÁEK-ban szült csak 2szer volt. Nem nagyon értem, szerintem doki függő. Amikor a múlt héten voltam genetikain, mellettem pont egy 36- hetes ült, ugyhogy nem csak én vagyok igy.
Ugye lehet inni citromfű teát terhesen??? Mert most azt kortyolgatom, állítólag leviszi a magas vérnyomást.
Én meg pont fordítva, inkább nyilast szeretnék, lévén én is nyilas vagyok, de amúgy meg baromira nem hiszek a horoszkópban, szóval tök mindegy.
Miért kell még 2 genetikai uh-ra menned?
Az enyém szinte biztos az lesz, de a kisfiam nyilas. Amúgy nekem mindegy, nem hiszek ebben.
Ha még nem köszöntem, akkor üdv köztünk!:)
Mi is a 28.héten megyünk legközelebb 4Dre, meg még vagy kétszer genetikára.
Hát simán lehet hogy egyszerre fogunk szülni! Én jobban örülnék ha skorpió lenne a gyerekem, és nem nyilas, ugyhogy jobb ha előbb jön :)
Valamelyik Fórumon lehet hogy olvastam Turi Zsuzsannát, de már nem emlékszem mit.
Én is voltam 13. héten is. Legközelebb majd már csak babamozizásra megyünk, úgy a 28. héten.
Tök izgalmas, lehet, hogy mi fogunk is kórházban találkozni. 2 nappal előtted vagyok kiírva, de aztán ki tudja, mikor akarnak kijönni a lurkók.
Turi Zsuzsanna doktornőről nem hallottál valamit? Hozzá kell kedden menjek a terhespatológiára, mert dokim pont ezen és a jövőhéten nyaral.
Én már régebben voltam 4D-n a 13. héten, igy muszály voltam elmenni a 18.heti Uh-ra, de nem bánom, mert aki kedden van a Hajdú Krisztina állítólag nagyon profi.
Gyorsan lezavarják, de ha vannak előtted 30-40-en az annyira nem vidám :( Először mi is 3 órát ültünk ott, bent meg kb 5 percet töltöttünk....
Vaaagy, akár bele is önthetném? Vagy azt már ne? Jaj, na jó, nem fárasztalak a pisis kérdéseimmel titeket. :-)
Igazad van, én már kezdtem nagyon túlbonyolítani magamban a dolgokat. :-) No persze majd lemérem, mennyi volt az annyi, amit pohárba pisiltem, aztán reggel hozzáadom az értéket a többihez. :-)
Belepisilsz egy pohárba, és azon megnézed. Ha van fehérje, akkor abban is lennie kell.
Közben végigolvastam, hogy nem is ott akartok...
Mi 36-ért vettünk ugyanilyen kocsit Barninak 3 éve a vaterán a beszállítótól. (Most ha jól emlékszem, 42-ért láttam legutóbb.) Nehogy bababoltban vegyétek, rengeteget rátesznek. Előtte nézzetek szét!
Én egy pici rózsaszín sapit vettem ugyanott Hangának, pénteken, az uh után. :-)
Sajnos én is attól tartok. Hozatok a férjemmel tesztcsíkot, amivel meg tudom nézni, csak hát akkor ki kellene vegyek a gyűjtöttből...Hát, nem tudom. :-/
Nekem múlt csütörtökön kellett volna bemennem, de megbeszéltem a dokimmal, hogy úgyis van péntekre időpontom 4D genetikai uh-ra, ragaszkodik-e a kórházas uh-hoz, és azt momdta, hogy nem, így azért sem mentem be. Mondta is, hogy készüljek fel rá, hogy sokan vannak, és azt hallottam, nagyon gyorsan lezavarják.
Sziasztok :)
Én pont szombaton vettem egy helyes body-t a T...coban, nem tudtam neki ellenállni, és annyira édes, és az ára is tök jó volt. Sok babacuccot kapok én is, de szerintem nem fogom tudni megállni, hogy egyet-kettőt ne vegyek.
Kocsi téren én is a háromfunkciósat preferálom, és nem utolsó szempont, hogy a babahordozót rá lehet csatlakoztatni a kocsira, szóval ha utazunk, nem kell vinni az mózeskosarastól mindenestől. Egyébként ez a fajta van kinézve: [link]
A szín még nem biztos, de a márka tuti. Az ára is "normális", de úgy gondolom nem fogok újat venni. Múltkor például féláron láttam egy olyat, amit 5 hónapig használtak...Anyósom szerint kocsit csak akkor kell venni, ha már megszületett a baba - babona, de ha elkapok egy akciót, nem fogok novemberig várni, megveszem mondjuk szeptemberben. Az meg a másik dolog, hogy a babahordozó már akkor kell, ha jön értünk a párom a kórházba, szóval...
Az fehérje lehet. Ha zavaros, és nem átlátszó, akkor is. De szerintem nem izgulj, úgyis tudják kontrollálni, ha valami eltérés van, a babának nem lesz semmi baja, és ez a lényeg.
Nem tudok semmi erről a szülésfelkészítőről, eddig nálam nem volt kérdés. Majd megkérdezem a dokimat, vagy a barátnőmet aki ott szült, hátha.
Én az ÁEK-ban csak a genetikai UH-ra mentem eddig, de az is rémes mert mindig sokan vannak.
Csajok, ugye gyűjtöm ma a pisimet, és azt vettem észre, hogy van benne mindig valami olyasmi, mint amikor a tojásfehérje kicsapódik...:-( Kezdek aggódni, persze próbálom kontrollálni, és mondogatom magamban, hogy nem lesz gond, nem vagyok toxémiás, de a vérnyomásom sem akar beállni még a gyógyszer mellett sem. Ma is felment 140 fölé, pedig akkor még nem is stresszeltem magam a hülye pisimmel. Most inkább meg sem mérem, nyugtalan is vagyok.
További ajánlott fórumok: