2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Ne tedd :)))
Velem egyébként irtó rendesek a hassimogatók - mindig megkérdik, lehet-e :) Engem nem zavar egyelőre... :)
Gratulálok nektek:)) Tényleg nagy élmény lehetett.
Picit irigykedek.
Itthon volt az egyházi, és a nászúton, Balin, egy rizsföld mellett volt a polgári. Elképesztő élmény volt :)
Igazából itthoni esküvőt terveztünk, csak közbejött a házvásárlás, és lekicsinyítettük az egészet egy templomi szertartásra meg egy ebédre. A nászút viszont nem maradt el (magunk szerveztük, és addigra már rég le voltak előlegezve a szállások, megvolt a repjegy), és eszünkbe jutott, hogy mi lenne, ha kint tartanánk a polgárit. A kinti magyar konzul pár nap alatt megszervezte az egészet, az itthoni sátoros lagzi árának tizedéért... És egy életre szóló élmény volt :)
Két anyakönyvi kivonatot kaptunk, egy az enyém, egy a férjemé, hogy mindketten bizonyítani tudjuk a házasságot. Ráadásul az esküje szövegében benne volt, hogy rajtam kívül más nőt nem vehet el :)))
Iszonyat helyes, gömbölyű! Nagyon szép pocak, de tényleg! :-D
Amúgy már itt sem vagyok...már megint...:-DDD
Akkor jó. Jó éjt neked is.
Tettem fel egy képet. Ezt 07.16-án csinálta a férjem.
Nem sértődés miről beszéltek,nem vagyunk gyerekek!Csak inkább dőlök! Jó éjszakát
Nekem nem akarja mindenki, max. aki közel áll hozzám. Viszont engem nem zavar, sőt, múltkor a barátnőm kezét is odatettem a hasamra, amikor rúgdalt, hogy érezze. Tökre örült neki, én meg büszke voltam, hogy megmutathattam, micsoda rúgásai vannak a kislányomnak. :)
Tényleg jó éjt...:-DDD
Nekem a 18 hetes genetikain megbecsülték, igaz 4Dsre mentünk el, ennyit megtehetett a doki a pénzéért...:-) A nődokim viszont minden egyes alkalommal bekukkant a pocakba, de nem méricskél, csak megnézzük a szívműködést, a méhlepény állapotát, aztán annyi.
Na jó, tényleg léptem!
Én büszke vagyok rá. Azt viszont kurvára útálom, h mindenki fogdosni akarja. Vagyis mire észbekapok meg is fogják.
Na jó, én nem ragozom tovább... Megyek inkább én is aludni, hihetetlenül álmos vagyok.
Majd tegyél fel friss pocakfotót, jó? ;-) Kíváncsi vagyok rá, nagyjából egyidősek vagyunk!
Jó éjt mindenkinek!
Nekem meg nem is becsülték. Sőt. Épp ma hívtam a sonográfust, h mikor is kéne mennem hozzá? Nekem ugyanis egybeesett a genetikai uh, a rendessel, így a rendesre nem mentem el 18-19 hetesen. A genetikán meg nem súlyt becsültek, nem azon van a hangsúly. Viszont most lelombozott az uh-s csaj, mert aszonta, h csak a 30-ik héten kell menni. Ennyit finanszíroz az OEP. Az meg iszonyat messze van. Én is szeretném tudni, h rendesen fejlődik-e, nő rendensen...stb. Szóval inkább elmegyek 4D-re egy genetikushoz.
Ne már. Ez egy közös fórum, mindeki hozzászól. Én sem mindig csak vvicusnak írok, csak ő válaszolt.
Jaj, ne már, most megsértődtél? Ne tedd!!! ;-) Én nem tudok hozzászólni ehhez a súlybecsléshez, mégis csak az első babámmal vagyok terhes. Nekem különben is csak egyszer becsülték meg a súlyát, fogalmam nincs, mennyivel szokták túl- vagy alulbecsülni.
Lili, nagyon helyes volt a 14. hetes pocakod! Amúgy meg, második terhességnél sokkal jobban látszik. És próbálj vele nem foglalkozni, ha beszólnak, már én is azt teszem. Igyekszem büszkén "hordani" a pocakot.
Na jól van látom Velem csajok nem foglalkoztok,hát léptem!Sziasztok
:-D Ez tök jó! Mármint hogy kedvet kaptál újra! Én is azon gondolkodtam, ha mondjuk három gyerkőcöt "lezavarunk" úgy hat-hét év alatt, akkor még mindig "csak" 32 éves leszek, és akár újra kedvet kaphatok egy negyedikhez, mire a legkisebb oviba megy...:-D Talán nem kell úgy elkapkodjuk, hogy ne pici mellett legyen picur, hanem kicsi mellett pici. :-)
Igen. Egyet félig felneveltem, most kezdem előlről a pelenkázást :))
Áh, igen, most néztem, hogy a táblázatban is benne vagy, és ott van, hogy 2. gyerkőc lesz.
Akkor már nem kisfiú, hanem nagyfiú a Te fiad! :-)
14, most ballagott. Közgáz szakközépbe tanul tovább.
Okés, köszike. Én egy lusta kutya vagyok naplót írni.
Ja, hogy Neked már van egy fiad? :-O Lemaradtam erről! Hány éves?
Na az kéne még, hogy lenézzenek. Akkor aztán én úgy letámadnám őket!!! Nem én kértem, nem én akarom, hogy császározzanak, de nem akarok agyvérzést kapni, a kislányomnak szüksége lesz rám.
A fiamnál hátul volt, mégis nagy hasam volt. Talán alkati kérdés lehet, nem tudom. Egyébként alkat, 160cm vagyok és indultam vagy 48 kilóról. Szóval a fene se tudja.
Ja, és persze szívesen adok olvasási jogot! :-)
Én is úgy hallottam, h nem egy leányálom. Meg sok helyen genyák a csecsemősök, lenézik a császárosokat. Pedig nem ez a lényeg.
Pont azt mondta a védőnő, hogy akinek elől tapad, nagyobb a hasa!
Én azóta parázok igazán, hogy megbeszéltük, császár lesz. :-( Addig kíváncsian vártam, nagyon szerettem volna átélni a hüvelyi szülést. De azért én még adok magunknak 1-2% esélyt, bár valószínűleg hülyeség. A császártól viszont nagyon félek. Nővéremet és unokatesómat császározták, mindkettőjüket rettentően megviselte.
Mindjárt megnézem a képeidet.
Nekem most elől van a lepény, azt tudom. Csinálok képet és felteszem én is.
Ma megkérdeztem a védőnőtől, nagy-e a hasam, mert állandóan ezt hallgattam másoktól, hogy "jé, még csak 5 hónapos vagy, és már ekkora a hasad? nekem a 7-ig nem is látszott". Védőnőm szerint tök normális, meg amúgy is mindenkinek másmilyen, alkat és babafüggő, pl. attól is függ, hol tapadt meg a méhlepény.
Csinálsz képeket a pocakról? Én minden vasárnap (az a hétfordulónk) készítek, fent is vannak a naplómban.
Én is a 23. hétben vagyok, 23+2 ma.
További ajánlott fórumok: