Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 novemberi babát várók fórum

2010 novemberi babát várók (beszélgetés)

7794. vvicus (válaszként erre: 7792. - Elfaren)
2010. aug. 5. 18:59
A 3000-es a zárt, jól megtartó, nekem csak ennyit írt be a kiskönyvbe a doki, és láttam, hogy ez a 3000-es.
7793. vvicus (válaszként erre: 7788. - Szasza2009)
2010. aug. 5. 18:58
IGen, tényleg van ilyen, ezért kérik meg az ember lányát, hogy mérje otthon is, és ha akkor is magas, akkor kezdenek vele valamit.
7792. Elfaren (válaszként erre: 7789. - Egypt)
2010. aug. 5. 18:54
nekem ilyen értéket eddig nem mértek, vagy legalábbis nem közölték velem.
7791. Elfaren
2010. aug. 5. 18:53

Találtam egy homeos tanácsadó oldalt, hátha van rajta valami jó:

[link]

7790. triniti1020 (válaszként erre: 7786. - Vvicus)
2010. aug. 5. 18:50

Húú hát már uborka-undorom van! Na kivéve a kovászos ubit! Abból bármikor jöhet bármennyi!!! De az meg nem hat. :(

Méhszájra nem mondott semmit, csak amit mindig elmond a lombik miatt, hogy tessék pihenni!

7789. egypt (válaszként erre: 7786. - Vvicus)
2010. aug. 5. 18:31
Sokaknak már az elejétől 2000. Az a lényeg, hogy zárt legyen, az nem baj, ha kicsit megrövidül.
7788. Szasza2009 (válaszként erre: 7787. - Elfaren)
2010. aug. 5. 18:30
Azt hiszem, hogy túlságosan hamar felírnak mindent, ahelyett, hogy adnának egy esélyt arra, hogy a test meggyógyítsa önmagát. A toxémiának annyira tipikus tünetei vannak pl., hogy szerintem nehéz mellé lőni a diagnózisnál. A magas vérnyomás nem betegség, csak egy tünet, nem is lehet kezelni éppen ezért, az okot kellene megszüntetni, ami kiváltja. Nekem pszichés, adhatnak pl. egy papírt, hogy hülye vagyok, és ennyi. :) Attól a vérnyomásom magas marad ugyan, de a gyereknek nem árt! :DDD Fehérköpeny-fóbia a neve egyébként, és tényleg létezik!
7787. Elfaren (válaszként erre: 7784. - Szasza2009)
2010. aug. 5. 18:18

Én elhiszem, hogy van ilyen, egy barátomnak is orvosfóbiája van, és olyankor iszonyúan felmegy a vérnyomása, egyébként meg tök normális.

Tényleg nem szabad orrba-szájba gyógyszert szedni, ezzel csak a gyógyszeripart támogatjuk, nem az egészséges kisbabánkat!

7786. vvicus (válaszként erre: 7785. - Triniti1020)
2010. aug. 5. 18:16

Olvastam éppen most a naplódban, hogy milyen a méhszájad értéke. Semmi különösebb tennivaló sincs?

Neo-Ferro-Folgammát én is kaptam még az elején, de mivel mindig okés a vasam, én ritkán szedem. Idegesít benne, hogy annyira körülményesen lehet bevenni sok kajához képest, hogy azt sem tudom, mikor vehetném be.

Érdekes, nekem a homeopátia eddig csak lelki eredetű gondokon segített, sosem mulasztott még el fájdalmat vagy csillapított lázat. Így maradok inkább a gyógyteánál. :-) Uborka már nem segít? Eleinte azt etted, ugye jól emlékszem.

2010. aug. 5. 18:04

Sziasztok!

Én is megjártam a dokit, fél óra alatt végeztem! Hála az égnek! Kaptam Neo- Ferro- Folgamma-t a vérszegénységre, méhszáj zárt és 2000-es értékű. szépen növöget Ádám baba!

Mujoka! Majd megírnád, hogy hatott e a homeós bogyó a dagadásra/vizesedésre? Nekem is ajánlották ezt a bogyót, de még nem vettem!

Örülök, hogy mindenkinek jó lett a cukorterhelése, aki ezután megy, annak kitartás!!!! Ki lehet bírni!!

7784. Szasza2009 (válaszként erre: 7778. - Jecsim)
2010. aug. 5. 18:02

Sziasztok!

Jecsim, lehet, hogy nem is vérnyomáscsökkentőt kaptál, hanem pl. keringésjavítót, mint én. Én Doxiumot szedek már a terhességem eleje óta, pont a megelőzés miatt. Egyszeri magas vérnyomásértékre nem kellene csökkentőt szedni, az tuti!

Nekem holnap lesz egy meccsem pont ez miatt, nekem a tanácsadáson nagyon magas a vérnyomásom, rosszul vagyok, ha orvost látok, vagy kórházat, vagy tömeget, vagy bármi ilyesmit! :) Csak nem nagyon hiszik ezt el nekem. Itthon folyamatosan mérem a vérnyomásom, és vagy jó, vagy alacsony. Kb. 2 évvel ezelőtt már eljátszottuk ezt, akkor beszedtem a csökkentőt, és elájultam, 90/50 fölé nem ment a vérnyomásom, nagyon rossz volt. Ha holnap nem megy máshogy, visszautasítom a kezelést, de én a baba mellett nem szedek be csökkentőt, amíg nem indokolt, az tuti!

7783. vvicus (válaszként erre: 7782. - Elfaren)
2010. aug. 5. 17:54

Látom, egyre gondoltunk. Nem vagyok orvos, de láttam, velem hogy jártak el, és egy alkalom után tényleg nagyon fura ez az egész. Ráadásul a 140/86 éppen határérték.

Belegondolni is rossz a gyógyszerekbe, ma úgy döntöttem pl. hogy a gyomromra ami gyógyszert kaptam, megpróbálom pár napig kiiktatni.

7782. Elfaren (válaszként erre: 7778. - Jecsim)
2010. aug. 5. 17:51
Egyszeri vérnyomás mérésre adott gyógyszert? Nem tudod otthon mérni minden nap? Nehogy feleslegesen szedj mindenféle gyogyót, vannak mellékhatásai...
7781. vvicus (válaszként erre: 7778. - Jecsim)
2010. aug. 5. 17:50
Gondolom, Dopegytet kaptál... Nem kérte a dokid, hogy inkább mérd előtte rendszeresen otthon? Nálam még egy rossz érték után azért nem írtak fel rögtön gyógyszert, mérnem kellett napi háromszor itthon, és azt elvinni neki egy hét múlva. Én annyira nem örülök neki, hogy ennyi gyógyszert kell szednem, filózok, hogy megkérdem tőle, ha ilyen jó marad a vérnyomásom pihenéssel, nem vehetnénk-e le egy kicsit az adagokból. Bár, felesleges kérdés lesz, úgyis hallom már a nemleges választ. Megfigyeltem, amint nem pihenek eleget, rögtön elkezd felmenni.
7780. Elfaren (válaszként erre: 7779. - Vvicus)
2010. aug. 5. 17:50
Nekem is mára mintha bedagadtak volna alábaim, legalábbis a tükörből egy elefánt nézett vissza rám... :-)
7779. vvicus (válaszként erre: 7774. - Mujoka)
2010. aug. 5. 17:47
Nekem is vizesedik a lábam, ha nem fekszem elget. Tegnap is bedagadtak a bokáim. Nálam az őszibarack lépett elő nagyszerű vízhajtónak. Finom és jól működik. :-)
7778. jecsim
2010. aug. 5. 17:34

Sziasztok. Most jöttünk meg a nődokitól, kaptam beutalót vércukorra, holnap reggel megyek.

2 szuri és két vizelet lesz 2 óra különbséggel.

És párom végre látta a picurt. A doki szerint minden oké, ha Andris nem jött volna velem, nem is lett volna uh., csak méhszájat nézett volna.

És vérnyomáscsökkentőt írt fel, mert 140/87 a vérnyomásom, bár eddig csak itt volt ilyen itthon és a védőnőnél mindig normális volt.

A doki azt mondta, inkább előzzük meg a rosszat.

7777. hnora (válaszként erre: 7770. - Kobeni)
2010. aug. 5. 16:19

Itt vagyok és igen! Bárki járhat, vannak néha olyanok is, akik máshol szülnek! Én most nem voltam, összeszedtem egy légcsőhurutot, és itthon krahácsolok békésen... (szegény kisnyúl meg mindig felébred egy-egy nagyobb köhögési rohamnál...)

De a jövő héten már szeretnék menni... Érdemes pontban 9-kor érkezni, előbb nem nagyon lehet bemenni, később meg gáz, hogyha már relaxálnak :)

Voltál már ott foglalkozáson? Mármint a Zellner Pál teremben? Csak azért kérdem, mert persze pont most újítják fel a kórházat, és nem egyszerű odatalálni (mondjuk nem is annyira gáz, de én először szántam rá 10 percet :))

7776. bowris
2010. aug. 5. 16:03

sziasztok!

Visszaolvasva látom mindenki el van veszve a laborértékek miatt, meg hogy mi micsoda, mit miért mire írnak fel stb... Bármiben segítek csak írjatok nyugodtan. Ez a szakmám...

7775. kobeni (válaszként erre: 7774. - Mujoka)
2010. aug. 5. 15:52
majd számolj be! én a székrekedésre kaptam, de egyelőre nem használ.
7774. mujoka
2010. aug. 5. 15:44
Engem még mindig a vizesedés agassszt de most tegnap óta szedek rá homeos bogyót nátrium sulfuricumot remélem használni fog :-D
7773. mujoka (válaszként erre: 7772. - Vvicus)
2010. aug. 5. 15:41

Én is szeretnék majd valami hasonlot mint amit te vettél de mi csak akkor vesszük meg ha már mindent megvettünk és utána megcsináljuk a költségvetést,hogy bele fog e férni.

Szerencsére az asztalos nagyon kedvező árat mondotta komplet bababutorra így bizakodó vagyok

7772. vvicus (válaszként erre: 7759. - Mujoka)
2010. aug. 5. 15:14
Igen, nekünk is nagyon tetszik. Csupa jó tulajdonsága van.
7771. vvicus (válaszként erre: 7758. - Mujoka)
2010. aug. 5. 15:13
Én is örülök, de igazán akkor örülnék, ha a fehérje sem nőne hétről hétre. Ezzel a tendenciával 10 héten belül bajok lesznek. Bár akkor meg már 34 hetesek leszünk, jó esélyekkel.
7770. kobeni
2010. aug. 5. 15:08
hnora, nem tudom vagy-e, de ha igen, meg tudod mondani, a mona lisa csoportba csak olyanok járhatnak, aki az imrében szülnek, vagy külsősök is? köszi!
7769. kobeni (válaszként erre: 7768. - Elfaren)
2010. aug. 5. 15:07
azt sajnos nem tudom.
7768. Elfaren (válaszként erre: 7766. - Kobeni)
2010. aug. 5. 14:52
:-)))) Amikor én kijövök, akkor mész be. Doki melyik? :-)
7767. egypt (válaszként erre: 7760. - Orsibigyu)
2010. aug. 5. 14:51

Esetleg vaterán vagy teszveszen van olcsóbban, érdemes szétnézni.

Szerintem fektetni is lehet benne, nem kell ültetni, de én sem vagyok benne biztos, hogy a gerincüknek ez jó. Én nem is szeretnék hordozókendőt, valahogy idegenkedem tőle, biztos nem tudnám normálisan megkötni. Maradok a babakocsinál...

Egyébként újabban lehet olyan kengurukat is kapni, amiben fektetni is lehet a babát, az talán stabilabb szerkezet, mint a kendő.

7766. kobeni
2010. aug. 5. 14:46
na, akkor találkozunk :)))
7765. Elfaren (válaszként erre: 7764. - Kobeni)
2010. aug. 5. 14:44
Engem is oda! :-))) Még a Ferenciek terén is van egy rendelő, felvátva hívnak ide-oda. :-))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook