2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Húú hát már uborka-undorom van! Na kivéve a kovászos ubit! Abból bármikor jöhet bármennyi!!! De az meg nem hat. :(
Méhszájra nem mondott semmit, csak amit mindig elmond a lombik miatt, hogy tessék pihenni!
Én elhiszem, hogy van ilyen, egy barátomnak is orvosfóbiája van, és olyankor iszonyúan felmegy a vérnyomása, egyébként meg tök normális.
Tényleg nem szabad orrba-szájba gyógyszert szedni, ezzel csak a gyógyszeripart támogatjuk, nem az egészséges kisbabánkat!
Olvastam éppen most a naplódban, hogy milyen a méhszájad értéke. Semmi különösebb tennivaló sincs?
Neo-Ferro-Folgammát én is kaptam még az elején, de mivel mindig okés a vasam, én ritkán szedem. Idegesít benne, hogy annyira körülményesen lehet bevenni sok kajához képest, hogy azt sem tudom, mikor vehetném be.
Érdekes, nekem a homeopátia eddig csak lelki eredetű gondokon segített, sosem mulasztott még el fájdalmat vagy csillapított lázat. Így maradok inkább a gyógyteánál. :-) Uborka már nem segít? Eleinte azt etted, ugye jól emlékszem.
Sziasztok!
Én is megjártam a dokit, fél óra alatt végeztem! Hála az égnek! Kaptam Neo- Ferro- Folgamma-t a vérszegénységre, méhszáj zárt és 2000-es értékű. szépen növöget Ádám baba!
Mujoka! Majd megírnád, hogy hatott e a homeós bogyó a dagadásra/vizesedésre? Nekem is ajánlották ezt a bogyót, de még nem vettem!
Örülök, hogy mindenkinek jó lett a cukorterhelése, aki ezután megy, annak kitartás!!!! Ki lehet bírni!!
Sziasztok!
Jecsim, lehet, hogy nem is vérnyomáscsökkentőt kaptál, hanem pl. keringésjavítót, mint én. Én Doxiumot szedek már a terhességem eleje óta, pont a megelőzés miatt. Egyszeri magas vérnyomásértékre nem kellene csökkentőt szedni, az tuti!
Nekem holnap lesz egy meccsem pont ez miatt, nekem a tanácsadáson nagyon magas a vérnyomásom, rosszul vagyok, ha orvost látok, vagy kórházat, vagy tömeget, vagy bármi ilyesmit! :) Csak nem nagyon hiszik ezt el nekem. Itthon folyamatosan mérem a vérnyomásom, és vagy jó, vagy alacsony. Kb. 2 évvel ezelőtt már eljátszottuk ezt, akkor beszedtem a csökkentőt, és elájultam, 90/50 fölé nem ment a vérnyomásom, nagyon rossz volt. Ha holnap nem megy máshogy, visszautasítom a kezelést, de én a baba mellett nem szedek be csökkentőt, amíg nem indokolt, az tuti!
Látom, egyre gondoltunk. Nem vagyok orvos, de láttam, velem hogy jártak el, és egy alkalom után tényleg nagyon fura ez az egész. Ráadásul a 140/86 éppen határérték.
Belegondolni is rossz a gyógyszerekbe, ma úgy döntöttem pl. hogy a gyomromra ami gyógyszert kaptam, megpróbálom pár napig kiiktatni.
Sziasztok. Most jöttünk meg a nődokitól, kaptam beutalót vércukorra, holnap reggel megyek.
2 szuri és két vizelet lesz 2 óra különbséggel.
És párom végre látta a picurt. A doki szerint minden oké, ha Andris nem jött volna velem, nem is lett volna uh., csak méhszájat nézett volna.
És vérnyomáscsökkentőt írt fel, mert 140/87 a vérnyomásom, bár eddig csak itt volt ilyen itthon és a védőnőnél mindig normális volt.
A doki azt mondta, inkább előzzük meg a rosszat.
Itt vagyok és igen! Bárki járhat, vannak néha olyanok is, akik máshol szülnek! Én most nem voltam, összeszedtem egy légcsőhurutot, és itthon krahácsolok békésen... (szegény kisnyúl meg mindig felébred egy-egy nagyobb köhögési rohamnál...)
De a jövő héten már szeretnék menni... Érdemes pontban 9-kor érkezni, előbb nem nagyon lehet bemenni, később meg gáz, hogyha már relaxálnak :)
Voltál már ott foglalkozáson? Mármint a Zellner Pál teremben? Csak azért kérdem, mert persze pont most újítják fel a kórházat, és nem egyszerű odatalálni (mondjuk nem is annyira gáz, de én először szántam rá 10 percet :))
sziasztok!
Visszaolvasva látom mindenki el van veszve a laborértékek miatt, meg hogy mi micsoda, mit miért mire írnak fel stb... Bármiben segítek csak írjatok nyugodtan. Ez a szakmám...
Én is szeretnék majd valami hasonlot mint amit te vettél de mi csak akkor vesszük meg ha már mindent megvettünk és utána megcsináljuk a költségvetést,hogy bele fog e férni.
Szerencsére az asztalos nagyon kedvező árat mondotta komplet bababutorra így bizakodó vagyok
Esetleg vaterán vagy teszveszen van olcsóbban, érdemes szétnézni.
Szerintem fektetni is lehet benne, nem kell ültetni, de én sem vagyok benne biztos, hogy a gerincüknek ez jó. Én nem is szeretnék hordozókendőt, valahogy idegenkedem tőle, biztos nem tudnám normálisan megkötni. Maradok a babakocsinál...
Egyébként újabban lehet olyan kengurukat is kapni, amiben fektetni is lehet a babát, az talán stabilabb szerkezet, mint a kendő.