2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Én azthittem csak az én lányom extra szokása a kései mocorgás. Olyan este 10 körül nekem is ébren szokott lenni, utána pihi, majd fél 12-től fél 1-ig megállás nélkül mocorog. Utána hajnali 5-kor kel.
Hú, már ilyen korán tudsz aludni? Én délután aludtam eyget, most biztosan 11-ig kukorékolni fogok :-)
Most néztem, a natrium phosphoricum tényleg jó gyomorégésre, és asszem van is itthon még. :-) Bár most szerencsére nem kell.
Az alap 12 ásványi anyagból sokminden jó most is, én a magnéziumot is szedem, de olvastam, hogy a csíkokat is meg lehet előzni 2 fajta cucc szedésével, ezt is el akarom kezdeni, mert ez belűlről erősíti meg a kötőszövetet.
Egyébként én a védőnőtől kaptam egy kis füzetet, amiben direkt kismamáknak vannak schüssler só készítmények, és ezeket a babáknak is lehet majd adni születésük után, ha kell.
lassan búcsúzok megyek enni.aztán zuhany és alvás.
Ha kér valaki hurkát szóljon úgy melegítek...:-)
az a lényeg, hogy a kicsi jó legyen!!! Ha meg mocorog akkor nagy baj nem lehet bent.
Minden kismama más!
Lelkifurdalásod ne legyen!!!! Nem tehetsz róla egyáltalán. Ki kell adni a feszültséget!
Az biztos, elnézek itt 1-2 képet, és van akinek sokkal nagyobb pocakja van mint nekem. Mondjuk én megelégszem ezzel ami van. A lényeg, hogy a lányom jól van:) Most ébredezik, gondolom a vihar miatt. Egyébként 10 körülszokott kelni:)
ó majd fog az nőnni. mindenkinek másképp nő
Én nem tudom, de hiába mérem a hasam, nekem nem nagyon akar cm-ben nőni. Habár tegnap azt mondta a sógornőm, hogy jó nagy a hasam és nem tudja, hogy hogy fogok mozogni a 9. hónapban?:)
Szia!
Igen tudom, hogy a babám egészsége a legfontosabb, volt is és van is lelkiismeret furdalásom:(
Persze, majd megoldódik minden, de most tényleg összejöttek a gondok.
na az én pocim most idul rohamosan nőnni. eddig is volt, de most... én is olyan 6264 körülről indultam másfél hete még csak 85 volt na most 90...
Sziasztok!
Kriszti, nagyon sajnálom, de az a lényeg, hogy megnyugodtál, hidd el minden rendben lesz. A babád egészsége a legfontosabb, a tévét meg így vagy úgy lehet még pótolni.
Hidd el most már csak jó dolgok fognak történni.
Hozzánk a télen két nappal a nászút elött betörtek, az se volt egyszerü. Rá két hétre pedig megfogant a kisfiam :)
Higgy benne!
Bumbusanya,
most cm-ben én is megálltam a növekedésben, viszont a pocim formája változott.
Alapból 62-63 cm. 16 hetesen mértem elöször akkor 86 cm volt, most meg már három hete csak 95.
Sokan el sem hiszik, hogy már a 26. héten járok.
Elfaren! Használ neked amúgy a Schüssler só? Én is vettem egyszer, mondjuk én pattira, meg kiderült, hogy az jó gyomorégésre is.Nekem az bevált, bár mostanában nem szedtem.Azokból van olyan ami szülés előtt jó?
Igyekszem nem idegeskedni! De nem mindig sikerül, sajnos.
Hozzánk most ért a vihar, bár még nem durva, de én érzem, hogy a kutyikám ma megint bekéretőzik!:) És én beengedem...:)Hát mit csináljak, sajnálom!:)
ne is idegeskedj!!!! nem szabad. Persze tudom könnyű azt mondani, mikor nem tőlünk függnek a dolgok...
Így lesz! Én is remélem, hogy van valami megoldás, mert azért ez bosszantó és akkor még finoman fogalmaztam:)
Majd holnap, ha ő is és én is lenyugodtunk, beszélek vele, vagy megkérem a páromat. Én most már nem nagyon akarok idegeskedni semmin, ezen a héten kijutott a jóból:( Többször is.
itt egész du 4ig ragyogó napsütés volt... akkor egy pici eső nagy széllel. most nem tudom mi jön még.
Próbálj utánajárni majd kipihenten, nyugodtabban. Biztosan van valami megoldás!
Itt reggel volt egy iszonyatosan nagy, a macskám elbújt a kanapé alá, annyira megijedt, aztán 5 óra felé jött egy újabb, nyitva hagytam véletlenül a wc tetőablakát, úgyhogy állt a víz benne, nem győztem feltakarítani, és most egy újabb közeleg, nagyon dörög az ég...
na igen. csak a biztosító neve kell és a többit minden papír nélkül elintézik! Legalábbis nekem sosem kellet más. Kötvényszám esetleg, de ha tudsz adatoakt(cim név stb) még lehet az sem.
Az én lányom most pihizik, de nap közben elég sokat ficánkolt, mondjuk ideges is voltam rendesen. A délután próbáltam pihenni, hát nem nagyon hagyott:)
Hát, jó lenne, ha valamit fizetnének, mert így nem tudom mi lesz. Most ezeknél vannak sokkal fontosabb dolgok is, amire kell a pénz.
hát az. tuti Levi is ezt érzi
Nálunk most is dörög és néha zuhog, tiszta hülye ez az időjárás!
igen mindenkéépen kell biztosítás. Hátha holnap el tudod kapni apukád és beszélni vele rendesen...
További ajánlott fórumok: