2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Kezd el szedni a bogyót folyamatosan, aztán jobb lesz! :-) És csak pozitívan! (tudom könnyű mondani:-))
Szia!
Most nem a front volt a baj, más!:( Be kellett volna vegyem a bogyót időben....Na mindegy! Majd persze jön a front is, jajj nekem...nekünk.
Na az nem is drága, majd körbe nézek erre felénk is, hátha van!
Én is imádom a (imádnám) a szilvásgombócot!!!!!
Múltkor a festékboltban láttam olyan 3D-s matricákat, amik lemoshatók, és eg ycsomagban több i van, és kb. 1500-1600 Ft egy csomag. És nem picik, hanem elég nagyok, és nagyon nagyon édesek! Van macis, békás, kislányos, egy csomó fajta.
Szia, megint rosszabbul vagy? Ma kettős front van, ma én is bőgtem már.
Van rajta gyárilag ragasztócsík. De, ha leesik, majd teszünk róla, hogy fent maradjon:)
Kétoldalú ragasztóval teszitek fel?
Jaja! Már rég ettem volna és épp ma ez volt a menü az egyik étteremben...
Aranyosak!:) A miénk is ilyen. Remélem nem fog leesni a falról.
Ha beírjátok a keresőbe mind a vaterán-mind a tesz veszen, hogy "dekogumi", sok jó áron lévőt kidob...
Szóval nálad is szilvásgombóc volt a menü!:)
Én nem is terveztem, hogy ilyet vegyünk, de megláttuk az üzletbe és nem tudtuk otthagyni őket:)
Pill. nézem és belinkelem...
Hogy kell rákeresni vaterán erre a dekorgumis cuccra, megnézném én is milyen.Nekem nem fontos, hogy pl.micimacis legyen, csak valami aranyos.
De rég ettem bablevest, na már tudom mit fogunk főzni a hétvégén:)
Szerintem olyan, mint amit mi vettünk. Mennyiért árulják?
[link]
De csak a vége vicces:D
Mi a baj?
Én ma jókai babletykót és SZILVÁSGOMBÓCOT ebédeltem!!!
Én a vaterán láttam jó áron dekorgumiból készült figurákat, igaz nem mesefigurák, mint pl. a Micimackó de dísznek megteszi. Én ezen agyalok majd...
Azt a fórumot szeretném én is olvasni, rám fér a nevetés nagyon!!!!
szólj ám, ha esetleg kérsz szilvásgombit, mert viszünk neked fel szívesen!:) Meghálálom neked,amiért kisírhattam bánatom!Már jobb egy kicsit!:)Elfogyott a könnyem asszem!:)
Ne részletezd légyszi, mert folyik a nyálam:DDD
Az ablakom nyitva van, küldheted nyugodtan:)
Találtam az előbb egy fórumot, olyan jót nevettem rajta, még a hasam is megfájdult:S
Fúúú, én most tömtem magamba egy jó nagy tányér töltött paprikát, aztán leöblítettem barackkal, meg egy kis szilvával! ;) Úgyh most dugig vagyok. Lehet, hogy le is dőlök egy kicsit pihenni. ;)
Nálunk is ilyen gondok vannak, hogy marad fehér a fal, hasonló oko miatt, mint nektek, nem saját lakás.Én a matricákon gondolkodom, amiket utána le lehet szedni, úgy hogy nem hagy nyomot, de még nem találtam meg a megfelelőt, ami olcsó és szép is!:(
Oké, küldöm, ha kész, bár még az egy kis idő, már alig várom, már most befalnék jópárat, itt érzem az orromban az illatot, jajjjjj nekem, legyen már kész....:)
Nekem jöhet egy kicsi, köszi:)))
További ajánlott fórumok: