2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Csak van vmi helyettesítés. Milyen lesz a cukorterhelés? Meg kell innod a löttyöt?
Jó, nem félek tőle:) Mondom eddig se nagyon foglalkoztam vele, csak miután olvastam arról a kismamáról:(
Holnap megyek, cukorterhelés lesz, vizsgálat passz, mert nincs a dokim augusztusban, nem tudom, hogy van a helyettesítés.
Amúgy a köldökzsinóros témához, nagyon okos professzor bácsi mondta: tényleg egy csomó gyereken rajta van, de nem jelent semmit. Mielőtt szülsz rád teszik a gépet, ha fájáskor esik a szívhangja a babának, akkor megcsászároznak, olyankor van az, hogy esetleg szoros a rátekeredés. Annak az esélye, hogy szülés közben megszorulhat a köldökzsinór és ezt előtte nem veszik észre majdnem nulla. Úgyhogy ne félj ettől, ennek semmi értelme! Nagyobb az esélyed, hogy ütköztök a mentővel, ettől mégse parázik senki! :D
Reméljük, hogy nincs gáz! Mikor mész dokihoz?
Hát, pedig már keményedik. Az előbb nekem is jó kemény volt.
Én örülök, hogy ha buli van bent, akkor legalább tudom, hogy minden ok:)
Szia!
Nekem is fejvégű volt már 2 hete is. Én nem érzem a tágulást. Nekem a hasam alja feszült tegnap is és most is. A hüvely nyilallásra azt mondta nekem a doki, hogy belefér, nekem már az elején is nyilallt. Szerintem, ez mind normális. Én is parázok, hogy idő előtt kinyílik a méhszáj, de múlt héten még zárt volt.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: napok óta nem hagy nyugodni a dolog. Múlt pénteken már fejjel lefelé volt fordulva a babám, és szerintem nem is fordult azóta nagyon vissza. Most viszont pár napja fura érzéseim vannak. Mintha tágulnék, vagy ilyesmi, enyhe feszítő érzést érzek, és néha nyilall a hüvelyem. Azt is megfigyeltem, hogy ha a baba nyomja a hólyagomat, vagy a beleimet, akkor sosem érzem ezt. Ha nem fáj, és nem görcsöl, akkor ez elvileg normális, nem? Az én mumusom a méhszáj kinyílása, csak azzal vigasztalódom, hogy egyik tényező sem játszik nálam, ami okozhatná. Érez még valaki ilyesmit?
Na, jókor mondod:) Szerintem engem már hívtak is egy biztosítótól:S
A kórháziban mi volt? Azt hogy kapjuk?
Én pont ma váltottam ki.:)
Három éve még sokkal több dolog volt benne, pl. gyűjtőpohár helyett egy Avent cumisüveg, ami 1000 Ft körül van, egy csomó termékminta, pl. popsikrém, babasampon, stb... Kétszer ekkora volt a tasak is, meg is lepődtem, mikot átvettem. Na de ingyen van, örülök ennek is. Illetve cserébe használják az adataidat.
Ha még nem váltottátok ki, telefonszámot nehogy megadjatok (és a kórházban sem, mikor átadják a csomagot szülés után), mert egyfolytában zaklatnak biztosítótól, könyvklubtól, mindenhonnan, és nagyon pofátlanok. Pl. felhívott a fickó, hogy rendeljek valami gyűjtögetős mesekönyvet, mondom, köszönöm szépen, de most nem. És miért nem? Basszus, mi a franc köze van hozzá? Annyira kiakadtam... A biztosítósok meg úgy kezdik, hogy MIKOR jöhet el előadni az ajánlatát. Én meg mondtam, hogy semmikor.
anyuci.hu ott van pár kalkulátor.
Mi volt benne? Na várjunk! 1 db Mam cumi, 1 db Aventes tejgyűjtőpohár, mini fogkrém, kis csomag neogranormon popsi törlő, 5 db tea filter, sok prospektus. Azt hiszem ennyi,de lehet, hogy kimaradt ám valami.
ezt hogy számoltad ki hogy mekkora lesz a babód???
Mi volt a csomagban???
nekem 02.02-án, és nov 9-re vagyok kiírva.
én is nagyon várom már :)
á, még nem.
Ha, 28 napos ciklussal számolom, akkor most 28+1 vagy! Nov. 8-at ír.
Mindenki nagyon várja:) Neked már nincs is 3 hónap!
Én kiváltottam.
02.01 volt meg utoljára!!!
Mindegy majd jön amikor akkar !!!!!Csak már nagyon várom..
Ti kiválottátok már a felicitas csomagot???
És menszi alapján is ugyan annyi hetes???
Mert nálam elvileg nov 8 de a doki azt mondta hogy lehet nov 15 most akkor nem tudom hogy melyikkel számoljak elvileg Bia mérete alapján ma vagyunk 27+1 naposak de menszi szerint meg 28+1 tehát nem tudom melyikkel számoljak