2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Holnapra biztos minden rendben lesz!
Amikor hívtalak, mondtam, hogy lázas, vagy nem?Nem emlékszem...:( Én is remélem, hogy jobban lesz, nagyon rossz érzés látni, hogy szenved.Láttad, mit írtak a lányok, a fenékben mért értékből kell levonni 0.5-öt, és az a jó.
Megy a drukk! Nálunk is lehetnek ma gondok, jó sokat aludtunk ma, én is vele a hasamon. De azért 7kor felébresztettem és szoptattam 9ig. Most alszik. Ki tudja mennyit.
Szóval lehet 6-ot is. Na mindegy, majd rákérdezek.
Nekünk pont ilyenkor van a nagy műszak úgy éjfélig. :-)
Jó pihenést.
én most megyek, mert úgy néz ki, hogy alszunk és ki akarom használni a helyzetet egy kis plusz alvásra.
drukkoljatok, hogy ne ébredjen fel Zsombi köv. etetésig, ami kb. 11-12 körül lenne aktuális.
Mindenkinek nyugodt, jó éjt kívánok! :)
Orsi, ezek szt belázasodott... Remélem, most jól kialussza magát, aztán reggelre kutya baja nem lesz.
Én most egyedül voltam, vagyis elvitt apa a dokinénihez, de elment vissza dolgozni, aztán mikor szóltam jött értünk.Dokinál is sírt a drágám, de viszonylag hamar megnyugodott.Ma meg szenved déltől, meg én is!:(
hát, én most telefonon kértem 1 dobozzal. erre a doki mondta, hogy felér 2t.
6 doboznyi receptet kaptunk végül. férjem ment patikába, gondolta kivált 2 receptet és meglepődött, mikor fizetett 8eFt-ot. azt hitte felemelték az árát, erre a patikus lerakott el 4 dobozzal.
asszem beengedtem mindenkit :)
Akik tápiztatnak is: Ti mennyi dobozzal szoktatok felíratni? Ill. nem tudjátok, mennyivel lehet? Én 3-mal szoktam, de az kb. 24 napra elegendő, viszont már havonta járunk dokihoz.
Niki, kértem jogot. kapok? ;o)
Jövőhéten kapjuk. Már előre tartok tőle. Ráadásul Apának sok a melója, így kérdéses, hogy el tud-e jönni, én meg egyedül nem akarok:(
ilyen érdesség emin is van. a kis fülcimpáján, és oldalt a két arcán. én sem tudom mit tegyek vele.
Én is féltem, de Hanga szerencsére nem lázasodott be. Mi meg egy hét múlva megyünk a 3 hónapos oltásra, remélem, azt az akadályt is jól fogja venni.
Oltást ti még nem kaptatok, igaz?
Mi ortopédián voltunk ma és minden rendben van.
kértem jogot, remélem nem baj.
Reméljük nálatok majd jobban viseli.Bízom benne, hogy Attikám holnapra már újra a mosolygós babócám lesz.Most apán alszik, már ismét vigyorgott álmában, remélem ez már jót jelent!
Igen, nálunk is megkérdezte, hogy kérem-e, kértem.Meg kérdezte a másikat is a Meningococcust, hogy kérjük-e majd, mondtam igen, és felírta receptre, úgyhogy az fizetős lesz. Szóval a 3.a legdurvább,áááá, nekem már ez is sok!:(
csak holnap esedékes, de előre félek...
voltunk dokinőnél. részletek a naplómban.
Megkérdeztem a Prevenart a dokitól, azt mondta, automatikusan megkapják már a 2 hónapos oltással egyszerre, kivéve ha a szülő nem kéri.
Nálunk legalábbis így van.
Ő transzplantáció után kapta őket, és az elsőnél is elmúlt már 2 éves, szóval egész más a helyzet...
Illetve egyet megkapott még előtte, de azt is később, talán 7 hónaposan. Akkor csak hőemelkedése volt. De azt is megkapta még egyszer, mert csontvelőátültetésnél törlődnek az oltások.
Hármat kapnak összesen ebből, és állítólag az utolsó a legdurvább.
Nálad is volt láz, vagy csak rossz közérzet?
Úgy gondoltam a kérdést, hogy anno, mikor kapta először, akkor, hogy volt neki.Gondolom, hogy más a reakció 3 évesen, mikor már kapott belőle.Most ebből összesen mennyit kapnak a babák?Mert nekem úgy van az oltási lapon, hogy 3 hónaposan újra meg 4 hónaposan is.
További ajánlott fórumok: