2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Képzeljétek, nekem már átadták a helyet a buszon tegnap, nemrég meg a metrón.:)
Mindkétszer nő.
abszolult nem gond ha még nincs!!! Levi is mindig mozog, de most... a hasam szétrúgja teljesen!
olyan kis édes!
Szóval nem gond, ha még nincs? Az jó, mert megijedtem, de anyósom is mondta, neki sem volt, de teje attól még lett.
A cicim már rég nem nőtt, az elején nagyobb lett, aztán azóta semmi, nem is szúr, meg semmi. De én is nagyobb melltartót hordok, 70 a-sról 80 b-sre váltottam.
én is most ettem. Már éhes voltam.
Én babócám is szeret utána/közbe mocorogni.
És este is sokat mozog, nem is tudom, hogy aludjak, hogy jó legyen neki is meg nekem is.
van akinek van előteje van akinek nincs. változó.
van olyan akinek már 10 hetesen is van... de ez nincs összefüggésben azzal, hogy utána ki fog tudni szoptatni.
én 10 kg nál tartok, de ez csak has meg mell.
jó aki annyara ügyesen varr.
jajj éápp eszek, és levi nagyon élvezi mert rendetlenkedik bent.
Szia.
Én eddig kb 5-6 kg-ot szedtem fel, de az elején fogytam.
Nekem még nincs előtejem, és akartam is kérdezni, azt mikortól lehet várni?
Sziasztok
Ti mennyit híztatok?? Én már 9 kg-ot pedig igyekszem figyelni..
Illetve nektek is sok az előtejetek?? Én néha tenyérenyi foltokkal kelek..ez normális?
Szerintem már majdnem mindent elfelejtettem.
De jó tanárom volt, aki jól tanított.
Amikor kikerültem, azonnal el kellett mennem dolgozni, viszont nem ebben tudtam elhelyezkedni, és nagyon rég volt már hogy tanultam ezt. De azért ha nagyon összeszedem magam, még megy.
szerencsés!
Olyan jó lenne rendesen érteni a varráshoz, de én csak kontár vagyok....egyszerűbb dolgokat megcsinálok de nagyobb dolgba nem fognék bele.
nagyon régen hímezgettem is, de az annyira nem vonzott.
Sziasztok.
Ma voltam bent védőnőnél, és mondta, alacsony a vasam, na, legalább tudom, miért szédülök, meg vagyok sápadt.
És állandóan fáradt is voltam.
Sajna a kedvencemet, a májat nem igazán tudom enni, pedig abban van vas, de rosszul vagyok tőle.
Kicsit emeltük a vas gyógyszerem adagolását, hátha jobban leszek.
A vérnyomásom védőnőnél teljesen normális, tehát tényleg csak a nődokinál szalad az égig. Lehet, az a mérő sem mér pontosan. Mert nem érzem magam ott sem rosszul, vagy bármi, tök normálisan érzem magam, és mégis.
Én is szeretek varrogatni, bár én tanultam is, igaz, férfi szabászatot, de jó volt magamnak csinálni nadrágot, csak sajna nincs varrógépem, de férjem mondta, hogy majd veszünk. Régen hímeztem, nagyon szerettem, nénikémmel teritőket csináltunk.:)
én szeretek varrogatni, jó kis elfoglaltság. Régen én is keresztszemeseztem egy ideig mostanában inkább horgolok.
Itt a piacon is van gyerek függöny és elég korrekt áron mert 800-1000 ft/ méter a disney mintás is. ott fogok én is venni. A múlt hónapban a keresztlányoméknak vettem ott hercegnőset, de szebbnél szebbek vannak.
Hát igen, elég szégyenlős a kisasszony. Nem elég, hogy nagyon későn mutatta meg magát, most meg odarakta a kezét az arca elé, az ultrahangon.És még a fejét is rázta, mintha azt mondta volna, hogy "nem-nem-nem..." :)
Nagyon ügyes vagy, hogy így tudsz varrni.Én is szoktam, de csak párnahuzatot, vagy maximum nadrágot hajtok fel.
Én most keresztszemes hímzéssel készítek állatos képeket, meg egy holdat. Csak eléggé kifogytam a hímzőfonalból, vettem kéne egy csomót, mert áll a munka. Majd azokat a képeket is felteszem, ha elkészültek.
Ma délelőtt vettem végre függönyt a gyerekszobába, nagyon édes, macis.
Szörnyű árak vannak, majdnem elájultam. De szerencsére találtam egy függönydiszkontot.
Sziasztok Lányok,
Jó sokat írtatok tegnap óta.:)
Mi is most akarunk apasági nyilatkozatot tenni.
Ma felhívtam az anyakönyvi hivatalt, azt mondták, hogy a személyi igazolványon kívül egy igazolást kell vinnem, hogy elvált vagyok, és egy orvosi igazolást, hogy hány hetes terhes. Sajna a kiskönyv nem elég.
Szia!
Én azt olvastam, hogy 4 pecsét kell, úgyhogy Neked már elég! :)
:))) tegnap este az nálunk is bulis volt..ringott össze vissza a hasam..aztán kapott pár puszit rá és lefagyott a processz...mindig ezt csinálja ha az apja odapuszil vagy odateszi a kezét..aztán pár perc és folytatja...
MOZGOTT MA MÁR SOKSZOR REGGEL 6-9 KÖZÖTT MEG 10 KOR IS DE AZÓTA NEM..NO PARA UGYE??
nem, nem. azzal még csak barátkozni próbálok...
jó varrást.