2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Sziasztok, jó reggelt :)
Ma is, mint már napok óta az újszülött kisfiammal álmodtam, kórházban voltunk...érdekes, hogy ezek a szülésélmények mindig pozitívak. Igaz is, hogy nagyon optimistán állok hozzá, felesleges elöre aggódni, a fájdalmat úgysem ússzuk meg.
Képzeljétek én holnap megyek már nst-re. Kíváncsi vagyok.
Nem említette a doki, de lehet, hogy a 30. hetes uh is meglesz holnap. Kíváncsi vagyok mekkora a baba, ill. milyen nagy lesz ha megszületik.
Ti már voltatok a 30. hetesen?
Szia!
Amink eddig van (a babakocsi kivételével, mert azt kaptuk), mindent teszveszen vettem. :-) Bútort is nézek onnan, de eddig nem találtam, ami jó lenne.
déemes cuccok nagyon jók, én a legtöbb dolgomat ott veszem. Nekem is szempont az ökotest.
Sziasztok!
Én nagyon sok mindent használtan vettem, illetve újonnan, de a Teszen. Elképesztő árak vannak, és egyszerűen nincs értelme a kiadásnak, ha ugyanolyan, vagy jobb minőséget megkapsz kedvezőbb áron. Pl. a cumit és cumisüveget egybehangzó állítások szerint a Déemben érdemes megvenni, mert jó árban van, jó a minősége, és attól a fajtától nem öklendeznek az érzékenyebb picik. A babaápolásos termékeik egy részén is rajta van az öko-test gut matrica, ha valakinek ez szempont, akkor duplán jól jár. Én azt hiszem, ott vásárolom meg az induló csomagot mindenképpen, nekem bejöttek a cuccaik minden szempontból.
:-)))) Akkor nem kell majd sokszor mosnod legalább! :-)
Még mi is kapunk ruhákat, de csak el kéne menni érte. Egyenlőre nincs hova tenni, mert semmilyen bútorunk nincs szabad. Szombaton nézegettünk bútorboltokat, botrány a választék és az árak...
de jó. Babázás...már alig várom én is. Úgy meggyöntölném ezt a kis manót idebent!!!!
Múlt héten voltunk a keresztlányoméknál rengeteg mindent kaptunk. pl egy nagy doboz ruhát. most van annyi hogy 6 gyereknek egyszerre elég lenne:-)
lenci74@gmail.com
itt ezeket mind ő árulja, de nem kell itt licitálni csak írni neki!hivatkozhatsz rám.
Köszönöm, jól vagyunk, kicsit kómásan. :-)
tegnap babáztam egész nap, itt volt unokahúgom a kisfiával, aki tavaly novemberi. :-) Most 10 hónapos, és tündérien türelmes, mosolygós baba. kaptam pár kismamaruhát, meg újszülött ruhácskát, és könyveket. :-) Végre van már valami kézzelfoghatóm. :-)
az szuper! annyiért nagyon jó.
szopi párna ügyben van ismerősöm aki készi és postár 3 a áron mint a brendonban...ha érdekel!
Sziasztok...jó reggelt :))) remélem mindenki jól van. Malna megint lustább egy kicsit :)
Hétvégén megtört a jég...bementem a Brendonba mert szopi párnát akartam venni..14000 volt ezért inkább kihagytam DE vettem a fürdőkádba egy kis babülőkét aminek az alja rátapad a kádra..abba bele lehet ültetni és kaptam katalógust és törzsvásárlói kártyát is. AZ ÁRAKON VISZONT LEHIDALTAM ÉN IS ÉS A FÉRJEM IS.
Remélem minden rendben lesz Ádámmal!
Majd írd meg mi volt!
Jó reggelt mindenkinek!
Mi lassan indulunk uh-kontrollra. Remélem minden rendben lesz Ádámmal!
Addig is jók legyetek!
sziasztok!
szép jó reggelt mindenkinek!
Remélem jól vagytok és a babócák is!
Na igen lassan a táskát jó lesz összerakni, hiszen inkább legyen készen, mint utolsó pillanatban kelljen kapkodni!
Ne sírj!
Bizony hamarosan is babázunk! Jajj én már nagyon várom! De a férjem is már azt mondta, bárcsak már kint lenne.
Sziasztok.
Remélem mindenki jól van és a kullancscsípés is ártalmatlan.
Én megint bögtem. Megnéztem az elöbb egy szülést, aminek császár lett a vége. Hamarosan mi is a kezünkben tarthatjuk a babáinkat.
Tegnap azt álmodtam, hogy elöbb született Adem és nem tudtam felöltöztetni, mert még semmit sem mostam ki... ma meg szintén megszültem és magamhoz öleltem gyönyörü fiamat...
Utolért a fészekrakó ösztön, most csekkolom le mi hiányzik még, netröl rendelek hálóingeket, még szeptemberben összepakolom a kórházi táskát. Nem mintha koraszüléstöl tartanék, szerintem Adem idöben jön, csak az azért megrémített, hogy az unokatesóm a munkahelyéröl ment szülni a 34. héten.
itt vagyok újra csak jóllaktam... Párom meg hozott húslevest aminek nem tudok ellenállni úgyhogy az is lecsúszott a lecsó után...Mi lesz ebből?!
Aludni általában szokott hagyni illetve nekem túl jó az alvókám, mert ha felébredek érzem hogy dorbézol, de simán visszaalszok.Muszáj, mert ha nem tudnék aludni akkor hamar kibuknék ilyen legényke mellett. most is bulizik...
Hát eddig nem nagyon fújtuk be magunkat. Hallottam olyant, hogy nem sokat ér.
Nekem eltelt pár nap, mire elkezdett pirosodni.
És nagyon viszketett és érzékeny is volt. Aztán egyre nőtt a folt. 2 hete történt a csípés, és most kb. 10 X 5 cm-es a folt. Eleinte nem aggódtam, mert úgy tudtam, hogy lyme-kór egyik tünete a kokárda szerű folt, és nekem nem olyan volt. Aztán nézelődtem a neten, és láttam, hogy ilyen folt is kijöhet, ami nekem van. Persze nem biztos, hogy ez az a kór, lehet, hogy csak egyszerűen érzékenyebb most a bőröm. Úgyhogy jövő hétig para van. De inkább legyen vaklárma.
A picinek nem lehet baja, ha időben elkezdik kezelni a betegséget, és az antibiotikum se fog neki ártani, azt mondták.