2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
velem minden esély megvan rá - három nap van köztünk :)
most megy az élet az anyaméhben kutyák és macskák...haha kicsit rövidebb ideig vemhes az állat mint az ember...56 nap... :))))
de, biztosan annyi ;)
én úgy tudom, hogy ha privátban vagy, okosba' be mehet az apuka, vagy bárki. de most én is amondó vagyok, hogy nem kérek egyágyast. hátha valamelyikőtök lesz a szobatársam :)
lassan lépek....megyek vacsizni jól felöltözöm mert nagyon hideg van....lehet valami vékonyabb csizmát húzok...sziasztok szép estét
Egyszer voltam már abban a kórházban mert férjem testvérének felesége is ott szült. És bocsássatok meg nem vagyok öö rasszista nincs bajom a kínaikkal négerekkel senkivel de ott egy egész pereputty ott volt egész nap.köhögtek ittak volt hogy 15 en voltak a szobában...hát gáz volt
raktam fel új képeket a pelenkázóról ami most készült és az ágyikóról!
nyíregyháza...Az elméletileg sötét szabolcs... de ilyen szempontból tényleg nagyon sötét. próbálnak elkülönítéssel, de nem oldható meg indig!
melyik városban fogsz szülni? Szolnokon is sok a roma, de itt állítólag figyelnek a megfelelő szeparációra... a Szent Imrében 1,5 hét alatt én egy cigányt sem láttam...
Mondjuk ebben a szolnoki kórházban lehet én is lemondanék inkább a kellemes társaságról, mint hogy belefussak valami klassz kis balhés társaságba...
tavaly a Szent Imrében még nem mehetett be egyágyasba az Apuka sem, igaz az egyik csecsemős nővér lánya is akkor szült, akinek a férjét egyszer becsempészték hozzá:))) lehet csak megfelelő kapcsolat kell hozzá.
Na nekem az a halálom lenne, ha a kórterembe bárki bejöhetne....
itt ha nem vip ben vagy nem jöhet be senki, van 2 4db kétágyas szoba ezeken kívül meg 6 ágyas a többi. de itt az etnikumok nagyon sokan vannak( a szülő nők 60-70 % a) és nem biztos, hogy szívesen lennék olyan szobában ahol a fele barna. Ha meg ingyenes én bizony kihasználom! A társalgó meg olyan hogy van vagy 10 műanyag szék, de egybe van a genetikai uh-val szóval oda leülni nem nagyon lehet.... meg ha van is hely a nagy családosok beülnek pereputtyal...
Nálunk beengedik a gyerekeket is a kórterembe.
Goldvike, üdv köztünk. Én is így gondolom, én se mennék 1ágyasba.Halálra unnám magam. Csak...ha 1ágyasba megyek, akkor Zita is bejöhet hozzám, míg ha mások is vannak a szobában, akkor nem.
Nekem is jó volt, hogy volt szobatársam. Viszont sok helyen a magánszobában az apuka is ott aludhat és bármikor mehetnek látogatni, ez azért jó dolog.
Ha érdekel valakit falvédő, most vettem 3500-ért a vaterán, még több is van a csajnak, ő készíti:
[link]
Ez nagyon megéri, Barninak ugyanekkorát vettünk vaterán még régebben 6000 Ft körül, csak más mintával.
nem akarok itt villogni a tapasztalataimmal, de szerintem hülyeség a magánszoba... nekem nagyon sokat segített, hogy voltak körülöttem, ráadásul 1 db 4 ágyas szoba van a Szent Imrében és én oda kerültem be, mivel a magas vérnyomás miatt előbb befektettek. Tök király volt, hogy volt aki figyeljen a picire amíg pl. elmész lezuhanyozni, nem kellett arra az időre visszatolni a csecsemősökhöz, jó volt hogy volt kihez szólni és nem utolsó sorban tanácsot kérni és kapni a már tapasztalt anyukáktól. Mi 1 hétig bent voltunk, mert nagyon besárgult a kislányom és nem akart szopizni sem és az utolsó napokban már filmet néztünk laptopon a csajokkal esténként, sőt volt olyan hogy a doki is leült filmezni velünk:)))
arról nem is beszélve, ha ne adja Isten császárra kerülne a sor, az aztán igazán szívás lenne egymagadban lenni egy szobában.
Megnéztem, a második csütörtökön van... Akkor el kellene menni asszem :)
Anno voltunk a szülésznővel szülőszobát nézni, és úgy emlékszem, ezt mondta. (persze az egészre alig emlékszem, 16 hetes voltam, akkor fogadtam fel a szülésznőt). Meg ott minden ilyen nagyon csendes és nyugis, és főleg tökéletesen felújított :))) (ja, egyébként én is a város másik részéről járok oda :)))
Holnap van az a hó eleji eligazítás, hogy mit kell a kórházi csomagba összekészíteni? Nem a múlt héten volt??? Én úgy tudom a hónap első csütörtökén... Lehet el kellene menni, ki tudja október elején nem késő-e...
Én is kb. 10 kg-nál tartok, pedig nem is eszek olyan sokat. :-(
Mázlista! Én ennél több voltam, amikor terhes lettem, mert rajtam volt egy 5-ös felesleg! :((( De nem érdekel mennyit hízom, a lényeg, hogy Janka egészséges legyen!:))
Én is úgy tudom, hogy 7000 egy szoba. De azt nem tudtam, hogy a normál is két személyes, ez jó! Az még pont belefér. :-)
A Szent Imrében is van magánszoba, azt hiszem napi 7000-ért (de ez nem biztos :)). Én nem hiszem, hogy kérni fogom, és nemcsak az anyagiak miatt. Ott a normál szobák is kétszemélyesek, külön mosdóval, és sem a normálba, sem a vip-be nem léphet be látogató. Az apuka sem... Találkozni a látogatóknak fenntartott folyosón lehet, az osztályon kívül. Ez jó, mert nem zavar senki rokona, nem keltik fel a sikkantásaikkal a babád, de így a vip szobának sem látom sok értelmét...
szeretném ha járna majd edzésre. nem tanul ott rosszat, sőt!
most már tényleg megyek varrni mert nem lesz meg a 2. pelenkázó huzat. . . . utána jövök vissza.
Mondatm én, hogy karate mester lesz! :-)
Ez nagyon aranyos, olyan idilli! :-) Az ilyen apró örömök miatt érdemes élni.
Nem biztos. Lehet, hogy tényleg ezt mondták, de annyi hülyeséget szoktak mondani még az elméletileg tudományos műsorokban is, ami nem úgy van...
pfff akkor valamit félreértettem...
:))) Sokszor reggelente :))) amikor Ricsivel kiflizünk. (Átkarol) és ébredezik ráng a keze meg a lába...és sokszor Nati is ugyanezt csinálja csak a kicsi rángásokat érzem...és néha egyszerre csinálják...csak apa kintről Nati bentről.
Imádom
Nem kék a szemük, én legalábbis kék szemű újszülöttet még nem láttam, hanem olyan seszínű, sötét, valakié már születéskor sötétbarna. Később kezd világosodni.
Levi mozdulatai olyanok mint az enyémek edzésen az tuti:-)
További ajánlott fórumok: