2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Kriszti, én ugyan nem vagyok (még) tp-en, de azt tudom, hogy akkor utalják a táppénzedet, ha elküldöd a papírt. és csak arra az időszakra. tehát, ha 14 naponta kapsz újat, akkor bizony egyszerre 14 napot utalnak el, és miután a köv 14-ről szóló papírt leadtad, utána azt.
nem sutyiskodom el :) de higgyétek el, nincsen semmi bajom. csak azért írtam, hogy ha Ti is tapasztaltok ilyen derékfájdalmat, ne ijedjetek meg.
nem tudom, de Tomi már vadászkutyának titulált a szimatolás miatt...
nem, mert nem keményedik a hasam.
:-) Jó Neked! :-)
Vajon Bumbusanya még mindig kívánja a festéket meg vakolatot? :-)
pdf fájlok szekesztéséhez nem ért valaki?
Akkor jó. Ezek szerint ilyen fájásokra készüljünk mostantól. nekem is volt enyhe menziszerű múlt héten többször is. És a derekam is fáj, de nem egyszerre jön a kettő.
olyan 15 percig. nem, nincsen semmi baj. egyébként is megyek hozzá jövő csütörtökön, és baba is rendesen mozog, és én is jól vagyok.
nekem is olyan volt!!!
Én imádom az illatokat mindent!semmi nem zavar ilyen szempontból sőt.... mindent szagolok szerzem a mintákat!
Érzem, hiszem, hogy minden rendben van vele, de azért elötte éjjel alig bírok aludni, mindig rá gondolok. Meg a rendelöben is idegesen várok. de tudom, hogy minden ok, egy beteg baba nem hiszem , hogy szétrúgná a hasamat.
A méreteire vagyok nagyon kíváncsi. Jó lenne, ha születéskor 3000-3500 g lenne és 52-53 cm :)
Olyanom nem volt, de volt mini Momcsicsim, aminek a keze csíptető volt, és fel lehetett rakni bárhova. :-)
Én még mindig rosszul vagyok:( Az öblítőtől hányni tudnék, nem is használom most, csak az ecetet. A Gabinak viszont szeretem az illatát, na de még sem használhatom a mi ruháinkra is:D
Állítólag nem tesz jót a túl sűrű UH sem. És ráadásul drága is. :-(
Én most mértem, ha jól csináltam, 99-100 cm a köldökömnél.
nekem is minden illat rossz, főleg az elején voltam rosszul mindentől.
Ne aggódj, nekem már két- három hete stagnál 102 cmnél.
Biztos minden rendben van Ademmel:) Ne izgulj! Lehetnének sűrűbben is ezek az uh-k:D Mondjuk hetente:DDD
Fú, nem tudom de öcsém is mondta, hogy nem jó illatú:( Mondjuk én mióta babát várok hadilábon állok ezekkel az illatokkal.
Én se gondoltam hogy viszont látom még valaha:) Sőt, volt egy piros Moncsicsis kis táskám is, na az szerintem már nincs meg:(
Nekem is jövö héten lesz nagy uh-om. Utoljára a szülinapomon jún. 29-én volt. Több mint, 10 hét. Én minden vizsgálat, uh elött izgulok, hogy minden rendben van-e.
Biztos minden ok és egészségesek a babák!
Majd szólok ismerősöknek hogy nézzék meg. A párom nagynénje kint is él, majd vele is konzultálunk, de gondolom az esküvő miatt elfelejti majd.
Schlecker van, csak a közelemben egy sincs, csak bent Bp-n.
10 euró és olyan kevés? Jézusom! Nem semmi.
Köszi aranyos vagy!:)
Először minden bio, vagy természetes dolgot büdösnek érez az ember a sok kemikália után! Aztán ahogy hozzászoksz,tisztul az orr, később a másik lesz elviselhetetlenül büdös. :-)
jaj de édes! :-) Az enyém nem tudom hol van már...
ÉN ugyanígy vagyok vele. Egy jó ideje már nem használok semmilyen "mérgező" kozmetikumot sem, meg parfümöt, stb. Bioszappannal mosakszom, kókuszolajat használok arckrémnek meg testápolónak is. Azóta sokkla szebb a bőröm, előtte mindig volt valami bajom, pattanás, kiütés, stb.
Megnézem DM-ben a mosószert, azt hiszem tudom melyik. Egyébként én egy csomó tippet, tanácsot az antalvali oldalról nézek, nagyon jó.
Képzeljétek, előszedtem a plüss játékos zsákot és mit találtam benne? A Moncsicsimet!:) Mondjuk szegénynek hiányzik az egyik lába, de nagyon megható volt találkozni Vele:)
Meg is jöttem.
Szerintem 100 %, hogy van Ausztriában is. Ez a Persiles nálunk is új, lehet, hogy lesz Mo-on is.
Az elöbb vettem, az utolsó volt a polcon. :)
Otthon van Schlecker, nem ? Mert annak van egy saját márkás ilyen öblítöje. Valamint van Sagrotan, de tudtommal az sincs otthon.
A Sagrotan is, Persil is 3, 99 euro.
A spec. babamosópor, ami több, mint 10 euró csak 500 g ! Ilyet nem veszek az biztos.
Figyi, ha esetleg nem lenne Ausztriában, nagyon szívesen küldök neked! Mint ajándék Lucának :)
Csak szólj nyugodtan!
Ha arra a dm-esre gondolsz amire én, akkor előbb szagold meg:) Nekem nagyon büdi volt:( Mondjuk én mostanában nem vagyok jóban az illatokkal, meg semmi ilyennel.
Ja, egyébként egy barátnőmtől kaptam egy jó linket: pelenkafutar.com, én az első adag pelenkát szerintem innen rendelem, ahogy a törlőkendőt is, aztán majd áttérek a moshatóra 1-2 hónapos korában :)))
Ez egy szerencsétlen, komolyan. 2-án szoktunk fizut kapni, van hogy 1-2 nappal előbb, de akkor is simán meg kéne tudni csinálnia. Már nem vagyunk sokan max. 80-90-en. Szóval én nem értem.
További ajánlott fórumok: