2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Ági, azokat a állatkákat, amik a baba szobájában vannak, hol szerezted be? Én most kutatok épp dekor után.:)
Még nem mondták. Várom már az uh-ot, de Isten malmai már bocs, de qrva lassan őrölnek idebent...
Ti kb mennyi folyadékot isztok egy nap? Mert én már arra is gondoltam, hogy biztos keveset iszok, azért nem járok ki.
Én sem járok ki sokat, max egyszer, szerintem nem vagyunk hibásak! Örüljünk neki! Bár szerintem ez később még rosszabb lesz. Én régen egyszer sem keltem fel....
Azt mondják, hogy most már kevesebbet fog mozogni a baba, mert kisebb a helye. Hát én abszolút nem ezt érzem! Úgy hancúrozik, h csak na! :) Persze erősebben érzem, de semmiképp nem mozog kevesebbet. :)
én menetrendszerűen egyszer az éjjel folyamán. aztán reggel úgy ébredek, hogy már nagyon kell. ennyi. sose voltam az az éjjel félóránként kijárós.
nagyon élelmes a férjed :)
Basszus, én nem is járok éjjel pisilni. Max egyszer. Mindenki sokat jár ki éjjel? Mert akkor nálam van a hiba. :)
Én most nagyon rosszul aludtam, drága kisfiam éjjel is rugdosódott, most is épp le akarja rúgni a bordám. Bezzeg a 4D-n aludt végig!
Holnap reggel indulunk unokatesómékhoz, remélem nem lesz olyan rossz az idő, mint amit mondanak:))
Kiváncsi vagyok, kocsival mennyi idő alatt érünk le Kazincbarcikára kocsival innen KÖKI-ről:))
Állítólag 3-4 óra az út:)
Remélem Evelin is jól fogja bírni az autózást.
most nekem se :) és kivételesen nagyon jól aludtam éjjel. csak a pisilés...de azt már szinte alva járva :)
Sziasztok!
Nekem Ádám lesz a fiam, és mi a tegnapit fogjuk tartani!
Bár tegnap a férjem megjegyezte viccesen, hogy majd mindenkinek megmondjuk, hogy az első évben decemberben tartjuk a névnapját, utána pedig már szeptemberben :D!!! Na szép lenne..... :D
Hogy vagy Vicus? Minden oké? A naplódat olvastam, nem mondták, hogy 7végére hazaengednek?
Most kivételesen nem fáj.Ennek nagyon örülök, mert amikor fáj, akkor annyira, hogy minden lépés kínszenvedés.
Te hogy birod? Neked fáj most?
sziasztok mindenki!
lányok, akinek Ádám lesz a fia, a tegnapi vagy a karácsonyi névnapot fogjátok tartani? mindkettő viszonylag lesz a születésnapjához.
Sziasztok! Úúúúúgy unom a banánt...:-/
Sziasztok.
Jó reggelt mindenkinek.
Szép reggelt mindenkinek!
ó, nagyon sajnálom! remélem jobban van a lányod!
hányadik hétben vagy?
biztos, hogy nem az évjárat. vagy én vagyok a kivétel, aki erősítem a szabályt :)
nekem sincs, és sztem már nem is lesz. de múlt héten olyan szinten kezdett el égetni, szúrni, hogy az csak na! ez tartott 10 percig, aztán annyi. azóta nem fáj.
jó reggelt,
azért remélem marad ez a juttatás. nálunk 2005 óta van ez a rendelet, és azóta volt váltás, jött a tóni, de ez maradt. szóval bizakodom.
Jó reggelt!
Az éjszaka azt hittem megindult a szülés, vagy 2 órán keresztül görcsölt a hasam:S lehet közrejátszott az is, hogy a kislányommal éjjel 1kor mentünk az ügyeletre, miután 2 órán át csak ordított.... sosem csinált még ilyet. Kiderült, hogy amellett, hogy vírusos torokgyuszija van, most töri át az egyik örlő foga az ínyét. Halleluja! :)
Mondom én hogy jó az évjárat...a 79 es rákok már csak ilyenek!!! de én nem bánom egy cseppet sem. Kolléganőim is csak azért fujjolnak rám, mert éjszakásban is leülök 3x enni semmi nem marad meg rajtam ők meg híznak folyamatosan!
sziasztok jó reggelt mindenkinek!
És mondjak egy elrettentő példát? :D A magasságom 170, az alapsúlyom 58. Most 79 vagyok! De hol van az a plusz 10??? A combom ugyanolyan hosszú, a bordám tapintható, nincs felesleg a derekamon, szép a bőröm, nincs tokám s a karom se vastag, se nem vizes a lábam és mégsem értem:) máskülönben nem is érdekel.
Ami jön, az nem is a tied, hanem a baba kilója. De hülyeségnek tartom ezt a méricskélést, s nem is azért, mert én már túlléptem a "megengedettet", hanem szerintem mindenki saját orgánuma, testalkata, hormonja, étkezési szokása, stb. szerint hízik, ezért nem is szeretem, ha ráhúzzák az emberre ezt a sablont.
További ajánlott fórumok: