2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Már nincs benne az árban? Tavaly még volt akció, hogy a rugó benne van az árában.
Hanga imádja a rugózást, volt, hogy ha már nem rugózott, elkezdett panaszkodni. Jó dolog szerintem.
ha tehetem mindig ciciből kap. cumisüvegből csak akkor, ha anyu vigyáz rá, vagy ha olyan helyre megyünk, ahol tudom, hogy nem fogom tudni megszoptatni. jó Neked, nekem nagyon oda kell figyelnem mit eszem :(
igen, a fejés nagyon macerás, viszont, ha észreveszed, h kevesebb a tejed, akkor ez segít. de ne legyen rá szükséged :)
szia,
még nem fejtem tejet, bár tegnap terveztem elkezdeni, de már nem volt rá idöm. igazából nem is tudom, hogy érdemes-e, szerintem csak a gond van vele. egy órát fejni, hütöben tárolni, felmelegíteni, sterilizálni... tegnap voltunk egy bev. központban, ott volt szoptatós szoba.
viszont arra gondoltan, hogy ma adok neki édeskömény teát cumisüvegböl.
nálam az, hogy mit eszek szerintem ´nem befolyásol semmit. ha egész nap nem ettem semmit fáj a hasa, mikor káposztát, colát, hagymát, mandarint, csokit ettem egyszerre semmi baja nem volt!
ti hogy csináljátok a fejéstß mikor kap ciciböl és mikor üvegbölß
(de szar egy kézzel írni, Adem alszik a másikban..)
szia, nekem nincs ebben tapasztalatom, de nem hiszem, hogy befolyásolná :(
figyeled mit eszel? nem lehet, h attól? fejni nem kezdtél el?
szia,
Evelin tápis baba? vagy hogyhogy megjött? nekem még semmi. igaziból nem is hiányzik, de azért kíváncsi vagyok mikor jön meg először. megnéztem a képet. nagyon szép baba. az a száj :)
Szia!
Van ra esely, de nem tuti. Attol fugg mennyire mohon eszik. Mi ezt figyeltuk meg Lucanal. Jobbulast Ademnek a hasfajas miatt!
Sziasztok, jó reggelet! :)
Szerintetek ha lefejném a tejet és cumisüvegböl etetném Ademet , kevésbé fájna a hasa?
Mert ahogyan ciciböl szív, sok levegöt nyel és evés közben is mindig meg kell állnunk büfizni. Utána meg kínozza a kólika, sokat pukizik.
Most megint iszonyatosan sír:(
Késöbb jövök.
mi is beadatjuk a rotát, februárban megyünk az oltásokra, és akkor azt is visszük.
Igaz, hogy drága, mint a fene, és épphogy kispóroljuk, de nem akarjuk, hogy gond legyen.
múlt szombaton, megjött a mesim, és nem volt olyan fájdalmas, mint gondoltam. Igazából, alig görcsöltem, épp hogy éreztem, pedig azt hallottam, az első nagyon fog fájni. Remélem, vége a nagyon fájdalmas mesis görcsöknek, mert elviselhetetlen, ami nekem szokott lenni:)
Ami legyengített, az élő. Attól, hogy gyenge...
Nekünk az oltási tanácsadáson is így mondták, hogy élő vírusos oltás.
Evelinem már 6 hetes, múlt csütörtökön voltunk dokinál méreckedni, 4170g volt akkor.
Nagyon kis cuki, és sokszor megtudjuk mosolyogtatni:)
Egyszer sikerült lekapnom a telómmal, ahogy mosolyog:)
itt is szakad az eső. utálom, menni akartunk ma is sétálni de így nem lesz belőle semmi.
Levi is fent van igaz dumál a játszószőnyeg játékainak.