2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Viszont pont ezért nem fogják engedni a sima szülést, nem jönne jól a kórháznak még egy műhiba per, vagy ilyesmi...
Igen, a pakliban mindenkinél benne van, ha jól tudom, Mo-n kb. 25% körül van a császármetszések aránya, de lehet, hogy nem friss infó, egy könyvben olvastam.
Eddig minden jól alakult nálam, minden leletem tökéletes volt, de annyira nem bízom el magam, szerintem bárkinek benne van a pakliban. Jah igen, egyet kivéve, negatívos vagyok, de ez ma már nem nagy ügy!
Én is reménykednék, eddig sok minden nem úgy alakult nálad ahogy az orvosok mondták, szerencsére!!!
Hát igen, én is azt mondom, hogy sokkal inkább egy császár, mint egy agyvérzés. Csak rossz, hogy nekem már az opció sincsen meg. Igaz, én még reménykedem, de fogalmam nincs miért, hiszen már ki lett jelentve, hogy szó sem lehet rendes szülésről.
Nálad van rá valamiért esély, hogy császár lesz, vagy csak simán a "benne van a pakliban" dologra gondolsz?
A másik barátnőm is ugyanezt mondta, neki is két normál szülés után volt egy császár. Persze azért jobb ha én döntöm el mit szeretnék. Én úgy vagyok vele, hogy majd eldől ott, jöjjön az aminek jönnie kell. Én is jobban örülnék egy normál szülésnek, de ha nem hát nem, inkább császár, minthogy kockáztassák a gyerekem egészségét.
Megértelek, én is jobban be vagyok tojva egy császártól! Nekem még soha nem volt semmijen műtűtem, se törésem, se varrásom, ugyhogy nekem is iszonyat nagy para!
Jó, persze, nem akarom bántani a barátnődet! :-) De nekem az annyira hiányzik, hogy nem élhetem majd át a normális szülést, mindennel együtt. No de, csak a végeredmény számít! :-D
Ja, nővérem mondta (két hüvelyi után egy császáros szülése volt), hogy inkább szült volna kettőt egymás után normálisan, mint a császár. Ő rémesen élte meg. De van, aki meg azért annyira nem. Hát majd meglátjuk. Minden esetre, be vagyok tőle - már bocsi - fosva, addig nem féltem a szüléstől, míg nem volt szó császármetszésről.
Még gyorsan egy mondat! Mutattam apának egy fotót, amit itt találtam. Egy pocak, amin látszik a bébi-láb. :) Azt mondja, nem hiszi el, hogy ilyen van... :)) Pedig de! :)
Na puszi minden maminak és picinek.
Nem vagyunk egyformák...
Ő nagyon be volt tojva a szüléstől, pláne, hogy ketten voltak. Közölte a dokijával, hogy ő nem bírja a fájdamat, és császárt akar. Aztán így utólag szerintem már bánta, mert szerinte nagyon fájt utána. De ez az ő véleménye, kicsit kényeske...
Én is lassan megyek!
Jóéjt Mindenki, és Mindenki babája ;)
Annak, hogy nő a méhed valószinüleg ;)
vegyél be magneb6-ot, az segít!
Én is sokalom azt a két napot...
Én úgy tudom, hogy császár után amint lehet fel kell kellni, mert minnél többet vár az ember annál csak nehezebb lesz!
Persze, meg kell várni azt a pár órát, meg kiveszik a katétert, meg stb...
De utána minnél előbb, annál jobb :)
Szia!
Ne izgulj ez természetes, nekem is fájdogált. Hogy minek a jele, passz?!
Muszáj lesz! :-) Tuti qrva szar lesz, de ha elengedi magát az ember, csak még tovább tart majd a felépülés. Pl. hogy induljon be a széklet, ha nem nagyon mozogsz? Na meg a kis drágaságról ki gondoskodik addig?
Uh, császárral akart szülni? Hm, én ezt sosem fogom megérteni.
MEgírod priviben a nevét??? Olyan kíváncsi vagyok...:-)
Én úgy hallottam "suttogni" a kórházban, hogy a lúg-itatásról egy szülésznő tehetett...
Hát, ami Török profot illeti, ahogy írtam, valakin le kell verni. Láttam is ma őt, nem volt feldobott kedvében, de udvarias és kedves volt, ahogy szokott.
Ismerem azt a dokit, aki akkor volt ügyeletes mikor ez a lúgos eset történt... ezen kívül még a sajátomat ismerem, ez a kettő amúgy tök rendes.
Én már kitaláltam, hogy viszem a salvus vizemet is a szülésre, nehogy velem is lúgot itassanak :)))
Szegény Török prof, nem értem mért rajta verik ezt le.... neki aztán semmi köze ehhez! Nem ő keverte össze...