2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
magasabb volt a cukrod?
van egy rakás ilyen recept, praktika hogy hogy könnyebb ez ha érdekel.
Néha olvasgatom az októberi babásokat, már két baba is megszületett. Hihetetlen, nemsokára mi következünk!
Én kb. két héttel a kiírt elött szeretnék szülni ( ha kívánságmüsor lenne), de itt majdnem mindenki azt mondja, hogy a fiúk nem szoktak elöbb jönni, meg ha ég a gyomrom (ég) sok haja lesz...
Úgy utálom ezeket a bölcsességeket... az én fiam akkor is nov. 11-én fog születni :DD Már megálmodtam.
itt is esik... nem szeretem. most meg jól elfáradtam.(szőnyegtisztítóval keféltem át a szobai szőnyeget...)
Én fel sem fogtam hogy mikor kiderült éjszakásban a baba, hogy másnaptól nem megyek dolgozni....De utána már igen...szuper itthon lenni
Szia!
Na, itt szakad:( De utálom az esőt!
11? Az már nem olyan sok, én is számoltam vissza a napokat:) Kitartás!
Szia :)
Nálunk kb. 18 fok van, borús, de nem fog esni az esö.
Most megyek készülödni a munkába:( Még 11-szer összesen...
Jó reggelt lányok!
Jó sokat termeltetek már ma reggel:) Hogy vagytok?
Nálatok milyen idő van? Itt hajnal óta szakad az eső:( Gondolom Luca ezért is nyugisabb, mondjuk az előbb feszegette a pocakot, hátha nagyobb lesz:DDD
Szia, úgy örülök, hogy jól vagy :))))
Legkedvesebb gyermekdalaink a könyv címe, nagyon szép rajzokkal és ahhoz van cd.
Jó, hogy jár hozzá a cd, mert könyvböl nem tudnék már énekelni, nem emlékszem a ritmusra.
Ilyenek vannak rajta pl.:
A part alatt, Aki nem lép egyszerre, Bújj-bújj zöld ág, Cifra palota, Debrecenbe kéne menni,´Én elmentem a vásárba, Hová mégy te kis nyulacska, Pál, Kata, Péter, Tente baba, tente.....
Én már unom, majd anyuékkal hozatok újakat.
Hú, azt a fiú-koszorút! Nem semmi! :-)
Na, Hanga nagyon táncikol, szerintem enni kérne, megyek is.
Hát akinek ilyen sok kisgyerekes barátnője van! ;-)
Én nővéremtől és sógornőmtől kaptam eddig mindent, leszámítva a pihenőszéket, azt unokatesómtól, de mást ő nem ajánlott fel. MEg még férjem sógornőjétől lesznek ruhák, onnan vannak pl. a nagyon aprócskák is, neki 33. hétre született a kislánya.
Én sem csinálok semmi ilyet mások előtt, ezért is volt szar a kórház.
De most megint mondom neki a mondókákat.
Te mit énekelsz a babádnak?
Jó reggelt!!
Inkább 62-est. De abszolút méretfüggő, ezeknél a zsákoknál két elvileg ugyanolyan méret között jó sok centi különbség lehet. Az a lényeg, hogy ne 56-os legyen a bundazsák, hálózsákból még az 56-os is hónapokig jó, ha olyan méretezésű.
Húúú, ez tényleg tök jó! Eddig nem néztem, de most beírtam a teszveszen keresőbe, és rengeteg van. :) Bár nálunk vasárnap börze, azt megvárom mindenképp.
Nem is tudom mi mindent akarok nézni. Plédet, forgót a kiságyra, pelenkázó szivacs, bunkazsák rácsvédő... Ruhákon kívül semmink sincs szinte.
Jaj, nagyon szép! Honnan van és mennyiért vetted?
Lehet, majd lefényképezem a mi overallunkat, még a keresztlányomé volt, de akkora hatalmasnak született, 61cm-es volt, hogy nem is használta. Szóval gyakorlatilag tök új!