2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Barninak jobbulást és mielőbbi gyógyulást!
Aki átvette már a Felicitas csomagot, elmondjátok, mi volt benne?
Jobbulást kívánok én is! Mi a baja?
Hát igen, én is pont ezeket tudom/hallottam.
Aha, még régebben vettem garmastant, de nem hinném, hogy ez erre jó lenne, az csak a mellbimbó kirepedésére van, nem?
nagyon sajnálom! jobbulást Barninak.
Bocsánat, hogy nem is köszöntem, csak Barni beteg, és kicsit kivagyok, nem is aludtam semmit éjszaka...:(
Ennél rosszabb dolog nincs, mikor az embernek a gyereke beteg és rosszul van...:(
Az csak akkor jó, ha kisebesedik, állítólag szülés előtt nem is ajnánlott kenegetni. Sajnos ezzel az érzékenységgel nem nagyon lehet mit kezdeni...:(
ajaj, ez nem jó :( próbáltad már kenegetni ilyen mellbimbó védő krémmel?
a miénk is ilyen színű ;)
ne aggódj, tényleg nem fognak azok a dolgok hiányozni, amiket a naplódban írsz. jó kis járgány ez :)
Nagyon fáj a bal mellem. Az hagyján, hogy a melltartót nem bírom, de már a felsőmet sem, az is rettentően irritálja. Gondolom, a tejbelövellés ennél is rosszabb lesz, pedig már most alig bírok hozzáérni, akkor meg muszáj lesz masszírozni. :-/
Sziasztok!
Látom, téma volt megint a kaja. :) Szép kis bagázs, mondhatom, állandóan eszünk. :D
Megvan végre a tündérem kocsija. A naplómba raktam fel képeket, ha érdekel vkit.
Egészségedre...
Amúgy lehet leadom a laptopot a férjemnek hogy vigye el otthonról négy napja a net felé sem néztem és semmi bajom sem volt mármint para..ma meg idegeskedem a kettes lepényem miatt meg hogy Nati nem mozog eleget....
hát tök helyett paprikás krumplit csinálok....és még nem álltam neki...nem volt a piacon tök!!!
na, milyen lett? én lementem a főzelékfalóba, hogy veszek valamit, kértem is finomfőzeléket, tudom, perverz vagyok, én szeretem, aztán megláttam a TEJBEGRÍZT. és, hát muszáj volt venni. szóval a főzi marad estére vagy holnapra.
Orsi, az mi az, hogy vékonypalacsinta?
Szia én sem tudok aludni mindig akkor szólal meg a telefon.
Neked mennyit mozog általában Lili??
oks én is kezdek főzni...borsóleves lesz és a tök helyett paprikás krumpli.
Hááát, nem túl aktív ma a leányzó! Mondjuk most pont ficánkol, de eddig nem vitte túlzásba.
Megyek megcsinálom a vacsorának valót.
Nem parakérdés ez most...szóval nem aggódom csak kérdezem mennyire aktív a babátok?
Helló csajok!
Jöttem bekukkantani:)
Mizu? Hogy vagytok?
Persze mindezt a kórházban, amikor nagyon nem akart nőlni. :-)
Közben meg viccelődtem, hogy lehet, csak a fenekemre hat a bűvölésünk, mert a pocakom akkor nem nőtt, bezzeg a hátsóm...:-DDD
Murphy törvénye szerint. :-/
Na de tudod, mi annyit mondtuk a pocakomnak, hogy "nőljél, nőljél, nőljél!", és közben bűvöltük is, hogy ezek szerint ez nagyon használt! :-DDD
Vvicus, a Te Hangád is jóval nagyobb, mint az én Lilim. :-)
Szia Éva, hogy vagytok? Az én Babám még kisebb, nekem múlt héten a 30. héten volt 1319 g. De azt mondták, hogy ez megfelel a korának.
Sziasztok, visszajöttem. Hát nem bírtam aludni, mindig ilyenkor csörög az összes telefonom! :-)
További ajánlott fórumok: