2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Szia:)
Mesélj milyen volt?
sziasztok
visszatértem. Tomi elvitte a képeket anyósoméknak megmutatni.
Hát, igen, jobb lenne minél előbb! Meg most nem azért ne adj isten, de ha előbb jön Luca és nincs meg a papír? Én nem fogok rohangálni szülés után.
Óóóó, én is olyan vagyok már:D
Jobb előbb megcsináltatni, amíg tudsz mozogni. :-)
Én már nehezen, már most úgy közlekedek, mint egy betojt kacsa... :-)
Szia:)
Örülök, hogy sikerült elintézni. Hogy lehet elírni egy ilyen dátumot? Reméljük nem lesz gond.
Na, nagyon ügyes volt az ügyintéző mondhatom:(
Hahó, mgint itt, el kellett szaladnom, képzeljétek, megvan az APASÁGI!!!!!! :-))
Viszont az ügyintéző nő elírt valamit, nem tuom, gond lesz-e: A szülés dátumához és a fogantatás vélhető idejéhez is ugyanazt írta!
Ott nem evttük észre, mert amikor először néztük át, akkor is találtunk benne 2 hibát, párom születési idejét is rosszul írta, meg a Babánk vezetéknevét is...
Gondoltam, hogy finom lett:)
Hát, a KIK-be nekem is el kéne szaladni, kéne vmi kardigán vagy kabát, mert nem tudok mit felvenni a pocaktól:)
Nem tudom, de én már többször láttam, szerintem a héten én is veszek:)
Milyen lett a székelykáposzta?
akkor lehet, hogy csak ennyi marad jövőhéten is, és gondolták, megint beleteszik.
én csak most láttam, rég voltunk auchanban.
Lehet, megnézzük:)
Köszi:)
Érdekes nálunk már 1-2 hete ennyi:S
október 1-től az Auchanban 5 db-os body 3-36 hónapos korig 1699 lesz. több szín, 100 % pamut.
gondoltam érdekel valakit.
Hát, el is hiszem, hogy rossz emlék a csuklás:(
De most tudjuk, hogy ez jó fajta!:)
Én is azt olvastam hogy a csuklással erősödik a tüdeje.
Nekem a csuklás rossz emlék, amikor apu meghalt, előtte 1 hétig csuklott, és nem tudta abbahagyni. Tudom ez most szar hasonlat, de engem kiborít emiatt.
Ti is ennyit vártatok a kicsire? Igen, ilyen az élet:)
Én februárban jól elterveztem, hogy elutazgatunk ide-oda a nyáron, hát nem mentünk sehová:D De nem is bánom!
nincs időm visszaolvasni majd holnap.
az utolsó témához: nekünk 5 hónap alatt jött Levi. Kolleganőmnek 13 év után spontán összejött...pedig már lemondtak róla...