2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
szia minden rendben..tegnap voltam a 32 heti uh n ott a lepény ez a doki szerint nem egyes hanem kettes...bpd 87 hc 311 ac 266 fl 63
Az ac-t kicsit keveselem de nem kezdek megint idegeskedni...szóval minden ok. Vettünk egy hsznált Kunert babakocsit, van már egy csomó minden és nagyon csúcs szép ruhákat kaptunk Angilából is...
szia Kata!
1000 éve nem voltál itt mi újság?
NAti?
Mostanában ritkábban jövök fel mert letiltottam magam a netről saját magam és Natus érdekében...
Lányok ti hogy vagytok az alvással én az éjszakai 9 óra alvás után simán alszom nappal is 3-4 órát és nem okoz gondot utána 11 kor elaludni..normális az ennyi alvás??
És az orrdugulástól is nagyon szenvedek és sztem a sav szét is marja az orrom vagy mi mert olyan mintha tüzelne valami maró anyagtól az orrom..néha még a szemem is...
Nálatok mi a szit:?
Nekem annyi minden fért egy képre, hogy csak na.
De mi is elkapkodtuk. Na sebaj! Így is jó lesz.
Van egy égbolt csillagokkal, őrangyalkával, marslakóval, rakétával, alatta egy napsütéses vidám rét amire, mivel fiúnak készül, 1 szem virágot engedélyezett a férjem rajzolni, de van mosolygós kiskocsi, repülőgép és lufi, vannak kicsi méheckék egy Micimackó Tigrissel és egy szivárvány.
És ezalatt egy tengeri kép: Ficánka, egy lilla polip, a Beatles sárga tengeralattjárója és kisebb halacskák. Még ezután készül a tengerfenék, kagylókkal és egy kincsesládával, korallal és még néhány fajta tengeri halacskával.
Én is nagyon szentimentális vagyok mostanság. miden pici dolgon könny szökik a szemembe..
Fantasztikus belesni hozzájuk mit is csinálnak bent.
csak ilyenkor mégjobban arra vágyok hogy kint legyenek!
Sziasztok!
Mi a férjem nevét adjuk, de nekem nem megy hogy úgy szólítsam. Sokan mondják, hogy találjak neki egy becenevet, de én az én férjemet minden létező becézéssel megszólítom, már ami tetszik. Lehet végül mégiscsak 2 neve lesz a fiamnak, az első nagytata kedvéért a második anya kedvéért.
Ha tetszik, akkor ne foglalkozz vele!
Nekem a felsoroltak közül még a Noémi tetszik. Az Adriennben az is jó, hogy most nem divatnév.
ok rendben
Várom!