2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
csajok van itt egy pályázat lehet érdekel valakit. nem sokat kell írni hozzá, de a fődíj jól hangzik. még van egy hét rá!
no, megint jól elbeszélgettem magammal :)
megyek a fogorvoshoz. jók legyetek
szép jó reggelt mindenkinek!
hogy aludtatok? és a babák? én nagyon szenvedtem, nem kaptam levegőt :( aztán valahogy csak sikerült elaludnom, reggel meg nehezen ébredtem. semmi nem jó :)
baba sem olyan aktív 2 napja, remélem csak azért, mert szűkös a hely.
Amine, szerintem örülj neki :)
én is max 10 kilót tűztem ki, most annyinál tartok. de még van 4 hetem...
Sziasztok!
Én is lefogytam 63ra és most 73 vagyok, tehát 10kg-t híztam. Úgy érzem, ha eddig nem híztam el, már nincs mitől féljek! Most, hogy elmúlt a meleg van aki vizesedik még, vagy már?
csak az orrom folyik ennyi. Illetve ma reggelre ez is csökkenő félben van.
+7, 3 volt a hőm de az még semmi.
A hp-t én is sajnálom hogy pont nem fogjuk látni moziban , de úgyis fent lesz a neten...majd megnézem ott.
Bár a filmek elég nagy csalódások nekem annyi minden számomra lényeges dolgot kihagynak!
Sziasztok!
Amine, nálunk egyáltalán nem csinálnak CTG-t, csak NST van meg amnioszkópia a legvégén. Nekem a 37. héten kell majd először mennem NST-re, addig nyugi lesz.
Én pont azt hallottam, hogy a végén van a legtöbb hízás, de múltkor én sem nagyon híztam már akkor, most nem tudom, hogy lesz.
Mi ma voltunk a DM-ben, vettem eldobható WC ülőkét, fertőtlenítős törlőkendőt (mindegyikből a DM-eset) meg nedves WC papírt egy csomaggal. Én múltkor a sima papírral sokat szenvedtem, azt hiszem, az elején jobb lesz a nedves.
Továbbra is fáj a jobb térdem, és tegnap sikerült meghúzni a derekam, de annyira, hogy félig lerokkantam, néha a legkisebb mozdulattól is csillagokat látok. Aludni is alig tudtam, mert ahogy megmozdultam, rögtön belenyilallt a fájás.
Jóslófájások: azt olvastam, ezek majd levonódnak a vajúdásból, tehát akinek van, az örülhet.:)
én is úgy sajnálom, hogy nem fogom tudni látni a HP uccsó részeit, csak ha majd fent lesz interneten.
Pedig ugy elmentem volna, de asszem nov. 23-án vagy mikor lesz a hazai mozikban:(
én ma néztem meg a súlyom, és nagyon meglepődtem, mert 78,5 kg vagyok. Andris tegnap szórakozott velem, hogy nem tud a matracról felhúzni, de mondta, tényleg alig ment neki:))
Szóval ha beleveszem, hogy az elején kb 68-ra lefogytam és utána kezdtem hízni, már 10 kg-nál tartok:))
szia :) Ma kezdem a 35. hetet, de a súlyom több, mint két hete stagnál. Legalábbis még nem vagyok 65 kg. 63, 5- 64, 8 kg mozog.
Ha így folytatom megúszom 10 kg hízással. Ami végülis nem rossz, de én többre számítottam.
A torkod is fáj? Van egyéb tüneted is?
Én azt hittem megúszom, de sajnos nem. Mondjuk hála Istennek lázam nincs.
Én is szeretem mindent, az egséz sorozatot elolvastam nagyon sokszor, de íg yvagyok a kedvenc könyveimmel mind. :-) Nem elég csak egyszer olvasni. :-)
És novemberben jön mozikba az új rész, szerintem már nem fogjuk tudni megnézni. :-)))
mindjárt lesz poirot a story tv-n, aztán a universalon testvérek 9-től. én így tervezem :)
és most megyek is, mert szarakszik a net, engem meg ez idegesít fel :)
jó pihenést mindenkinek.
szia. az utolsó könyv nagyon jó, bár igazából én mindet imádom...:-D
Én is náthás vagyok nagyon.
Nyomatom, de a Tv felidegesít! :-))) Tegnap este elég is volt a 2 éneklős műsor. :-)
Igyekszem gyógyulgatni, köszi! :-)
Sziaaaa, már nem tudtam mi van Veled.
nyomasd a c vitamint, meg a hársfateát, és nézzél buta tévéműsorokat, hátha segít :)
jobbulást!
Sziasztok, gyorsan beköszönöm, aztán fekszem vissza az ágyikóba... Leterített a nyavaja, de küzdök ellene. Remélem jövő hétre jól leszek, és tudunk menni turizni együtt! :-)
Most egyenlőre nyűglődök nagyon. Már feküdni is rossz, unalmamban kb. hatodszorra nekiálltam harrypotter utolsó könyvének. :-D
naná, hogy lehet. Krisztával még nem pontosítottuk, hogy mikor, de sztem jövő héten, vagy utána megyünk (én szeretnék jövő héten :))
ja, igen, én is kérdeztem a szülésznőt, hogy nem baj-e, hogy még a 35. hét végén leszek holnap, azt mondta, hogy ez a pár nap nem számít. és mivel csak 12-én megyek a dokihoz legközelebb, még jó is ez így.