2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Ő is kórházban van, csak arra gondoltam, hátha írt megint, de aztán utánanéztem, hogy nem.
Ez a mindjárt megyünk érzés nekem is ismerős.
Én is észrevettem, hogy eltűnt. Ti az okát is tudjátok?
Ümmmm. Kááááár:( De ne legyen igazad! Én bízom, bizakodok, s énekelem, hogy gyerebabagyere:)
Azért bízom benne, hogy a 3 hetet még kibírjuk, bár már Hanga 1000%-osan életképes, és semmi baj nem lesz, de azért nem szeretnék vészhelyzetbe kerülni.
Az tuti, hogy ez az izgatott helyzet, hogy mi fog velünk történni, nem nagyon hagy ma lenyugodni.
Olyan nekem is van, elég gyakran, mostanában már napok óta! És amikor legutóbb volt, vett is kenetet a dokim, és nem volt vele semmi gond.
De izgi, tök jó! Gondoltam, hogy nem várnak már sokáig, szép, nagy baba Hanga, minden szuper vele.
Egy csomó embert végigkérdeztem. :) Mert nekem is ilyen mindjárt megyünk érzésem van sokszor. :) De akkor ez is normális. Mondjuk nekem rátesz, hogy újra van folyásom, amitől szintén a frász kerülget. De nem hiszem, hogy gond lenne, mert kicsit bővebb, átlátszó, vagy halvány sárga, nem csíp, nem viszket, nem büdös. Akkor nincs baj, nem?
Ki kezdi a sort? Napersze tuti nem! :) Aki szeretne, annak általában nem jön be a dolog.
Köszi, az erő elkél, egyre szarabbul vagyok. :-(
éppen rád gondoltam. Erőt, kitartást!
Sziasztok! Nemrég beszéltem a dokimmal. Legkésőbb 3 hét múlva megszületik Hanga babám!!! Ha addig nem leszek rosszabbul, akkor 3 hét múlva, ha gyorsan romlik az állapotom, akkor azonnal. Annyira fura tudni, hogy október végére tuti meglesz!
Szia!
Örülök, hogy kiderítetted, hogy a mozgástól nem indul be a szülés, nekem tegnap tisztára olyan volt, hogy mindjárt megyek:)
Bizony, izgi nagyon. Én arra vagyok kíváncsi, hogy ki kezdi meg a sort!?:)
Sziasztok!
Megnyugtattak, hogy a gyerek ficánkolása nem indítja be a szülést, úgyhogy nagyjából megnyugodtam. :) De nagyon édi, ahogy reggel arra kelek, hogy tök erőből kopog a hasfalamon. :)
Ma beszéltem egy csajszival, nemrég szült, 37. hétre, 2600 g volt a baba. A 3. napon otthon voltak, a 36. után már időre jöttként bánnak a picivel, ha eléri az akkor ideális nagyságot, tehát nem kisebb a koránál. Úgyhogy lassan kezdek tényleg megnyugodni, ha jön, jön, de most már a 33. héten nem félek, max. még beteszik az inkubátorba egy picit, ha fázik. És én a hónap végére, 22.-re vagyok kiírva, tehát a hó eleji lányok már tényleg fellélegezhetnek!
Húúúú, ez olyan izgi kezd lenni! :)
Na, került kivasalnom végre:) Még jó, hogy a nagyja ruhákat már kimostam, most olyan nehezen száradnak már:(
Nekem ma sokszor keményedett be a hasam.
Nem értek hozzá, csak mintha olvastam volna.
Hát, énbelőlem még olyan állagú izémizé sosem jött ki, gondolom, csak az lehetett. Egyébként azt is olvastam, hogy újratermelődik, s szinte nem jelent semmit, mert attól még lehet az embernek 2-3 hete simán. Van, akinek darabokban jön ki. Szombat éjjel voltak fájásaim, s ezt reggel tapasztaltam.
A nyákdugó tudtommal nem mehet úgy el, hogy 1 darab ma és egy másik 2 hét múlva. Max 1-2 nap lehet a darabok között. Lehet rosszul tudom. Utána 1-2 hét és jön a szülés. És még te panaszkodsz! Amugy nincs lenn a hasam, megnéztem, csak azért hitték mert nagy a mellem és a pulcsim a mellem és a hasam között ki volt feszítve ezért nagy résnek látszott.
Akkor tényleg nagyon itt van már az idő ha a nyákdugó egy része is elment!!!!
Nagyon kíváncsi vagyok ki fogja fojtatni a novemberi baby bummot Lisaék után
Mindig odáztam, aztán szombaton elment egy darabka a nyákdugóból és kimeresztettem a szemem és öt perc alatt összepakoltam:) Persze, még hálóinget venni kell, betétet, bugyit, melltartót.... szóval dehogy sikerült mindennel. De ezen a héten, azt hiszem.
Nálam az a baj hogy nagyon kicsi a fájdalom küszöbő
öm és eléggé be vagyok tojva egy vérvételtől is
Húúúú tényleg nem sok idő van már okt 30-ig elvileg 37 betöltött hét után már bármikor jöhet a kicsi babád!!!!!!!!Sikerült mindennel elkészülnöd kórházi
csomag stb???
36-ot töltöttem. Drukkolok a jogsihoz, már nem lehet valami könnyű így, a terhesség vége felé, mikor az ember már a lábát se látja:)
Egyébként majd ti külön fogtok költözni vagy jó darabig így lesz, hogy anyóssal?
Én tiszta hülye vagyok ilyen szempontból! Magát a szülést várom a legjobban. Mert nem tudok olyan fájdalmat elképzelni amit nem lehet kibírni, és épp ezért kiváncsi vagyok. Az orvosnénivel meg előre megbeszélem, hogy ameddig nem élet-halál kérdése addig ne császározzon, mert én még sok gyereket szeretnék.
Én is a vasalást választom, mert most, hogy kiderült, hogy lehet 2 hét múlva itt a kicsim, pánikba estem!
Biztos meg lesz az a jogsi én bízom benne ügyes vagy menni fog az!!!Tényleg elképesztő,hogy már mennyire a finishben vagyunk ,de én egy picit félek is a szüléstől tudom hogy nagyon fog fájni!1 valamitől tartok remélem nem olyan szülésem lesz hogy vajúdok jó pár óra hosszát aztán meg mégis császár lesz!!!!
Én jővő héten megyek dokihoz okt 13 akkor lesz ctg-is
Te akkor majdnem 37 hetes vagy napersze?Vagy már be is töltötted?
Össze vagyok zavarodva. Hogy használjam ki? Takaritok, OK. Mindennel kész leszek, OK. Lelkiekben már rég... és egyébkéntamúgy? Annyit gondolkodtam rajta... mennék sétálni, szinházba, moziba... de ezen helyekre amúgy is tudok majd menni :) legszivesebben Kolozsvárt flangálnék még egyszer, kicsikét. Igen, hamarabb vagyok kiírva, s október 30-ra, nem november 5-re. Az mindjárt itt van...
További ajánlott fórumok: