2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Ani, a nagy titkosítás közepette meglestem ám Lucát - és gyönyörű kislány!!
egyébként nemcsak a közösség oldalak veszélyesek ilyen szempontból, hanem pl. akármilyen oldal vendégkönyve, apróhirdetések - csomószor onnan találtam meg valaki telefonszámát. és nem kellett mást tenni, mint beírni a google-ba. egyébként meg már azzal, hogy tagja vagy egy közösségi oldalnak, utolérhető vagy - biztos van a többszáz ismerős közül egy olyan, aki kiírja a telefonszámát, és már lehet is hívni, hogy segítsen elérni téged...
vagy egy másik példa:
orvost váltottunk, és nem tudtuk elérni az új választott háziorvost, a tápszer pedig fogytán volt. volt egy nevünk. nekiültünk Andrissal ketten, és 10 perc alatt a kezünkben volt egy lakcím és egy email-cím. és nem volt egyetlen adat sem a közösségi oldalán, csak egy cég neve - elég volt lekérni a cégkivonatot...
azt hiszem bekéredzkedtem :))
na most jól titkosítottam az összes picasas webalbumomat, de az itteni naplóm nem tudom :S úgyhogy az marad olyan, amilyen :)
én nem félek ennyire, talán azért mert tapasztalatból tudom, annyira nem könnyű valakire rátalálni. Ha valaki, akkor én sokat és sokszor kutattam mások után a neten, és azt kell mondjam, szinte mindenkit meg lehet találni, utol lehet érni, ha valaki nagyon akarja...
A férjem (mint programozó) nagyon ellene van mindenféle adatok, fotók, stb. közzétételének. A közösségi oldalakat sem szereti. Azt mondja, hiába titkos, simán hozzá lehet férni az adatokhoz.
Nehogy mar! Vigyazz az agyadra, szukseg van meg ra! ;)
jaaaaaaaaaaa :)) Ezt nem tudtam:)
Azt nekem sem artana neha, akkor az alvas kozbeni koromvagas nem jon be nalatok.
Én mindig csodálkozom ismerőseim gyerekeinek pucér képein iwiwen. Nővérem nem engedi a lányait közösségi oldalakon regelni, pedig a nagyon 13 és 10 évesek.
Perszepersze, csak évődtem veled:)
Úgy értem, amin a gyermekkel vagy:) Igaz, apának is jól áll, épp néztük az urammal:)
Tudtommal ha lefoglalnak egy olyat, akkor keresik a kepek eredeti tulajat, vagy nem? Rendorsegtol viszontlatni gondoltam.
Tök pucér képet én sem mertem iwiwre tenni, mindegyiken van min. pelus Hangán, de inkább ezeket is eltüntetem.
De-de, akkor a masodik nagypocakos kep micsoda? Lassan lesznek olyanok is amiken egyutt van a kis csaladunk. Megprobalom holnap frissiteni, majd probald meg Te is nezegetni.
Legközelebb visszaolvasok, mielőtt hozzászólok...:)
Megnyugodtam, hogy nem csak én gondolkodom így.
Szegenyke, akkor nem csodalom, hogy uvolt tole. Alvasa kozben kell probalkozni.
Na ilyesmire gondoltam...
Én pucér fotókat csak a titkos naplómba mertem feltenni (mármint Dorciról), és még ott is kikockáztam az intim részeket... Hátha valaki szeméremsértőnek találja...:) De igazából az a sok beteg riaszt el, aki a neten bolyong. Ha egyszer egy fotót feltöltök a netre, ahhoz bárki hozzájuthat.
ónamár még elszáll az agyam, Ani:)
(nagyonjólesik, köszönöm)
dehogy tartjuk, csak épp rátesszük a kezünk most, hogy már nincs állandóan ökölbe szorítva :)))
ha látja, hogy egy ollóval közelítek a körméhez, akkor arra heves kézelhúzással és rosszalló tekintetekkel, nyekergéssel válaszol. gondolkodtam az alvás közbeni körömvágás lehetőségén, de mindig olyan szépen alszik... így betettem az ágyába, és csak az egyik oldalra kerültek játékok - amíg ő azokkal foglalkozott, a másik oldalon lévő kezét gyorsan megmanikűröztem. majd megfordítottam a gyermeket. de hogy a lábkörmökkel mi lesz... azt nem tudom :)
a kezet viszont vágni kell, mert ha véletlen rosszul kap a szemébe, mehetünk vissza a balettbe ugrálni... ja nem, mehetünk be a kórházba :)))
óóó azt is próbáltam, az nem jön be. Felébred. Másvalahogy?
Pedig tenyleg nagyon jok a kepek, a kisasszony meg gyonyoru rajtuk, es a bejegyzes sem semmi. :) Bar zsepit elo hozza ...
Hát ha nem tévedünk be egy pedofil szobájába, a gépén se látjuk vissza a pucércunás képeinket:) Vagy egyébmódon gondoltad a gépen viszontlátni?:)
Apájával megfogatom, és ha bealudt, jövök én az ollóval. minden hétvégén csinálom, még sosem volt sérülés.
Na erre fel kell tenni nehany kepet publikusba es kesz is a tovabbkuldos album. :)
Napersze, Te nem is vagy a képeken!
További ajánlott fórumok: