2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
És lehet tudni, miért császározták meg hogy vannak? Akkor eddig tényleg valóban mindenki császárral szült. Remélem, ő is olyan jól veszi majd ezt, mint ahogy én!
Amúgy ő írt, vagy férje?
Nem állt szándékomban megsiratni. :-) De egy véleményen vagyunk, Hanga valóban gyönyörű... :-D
szeretem a fokhagymát. de megettük az összeset ma reggel a pirítóshoz:-(
na maj holnap reggel veszek és megpróbálom. jól hangzik nagyon így!
Nekem sincs gondom a kajával bármikor képes vagyok enni.
Kitaláltam most is mit fogok. csak egy kis gyorsat sajtos tejfölös tésztát.
Mer hiába van itthon toroskáposzta most valahogy nem kívánom.
Itt én sem láttam mandarint még, de szívesen ennék én is, nagyon szeretem.
Elfaren akkor most te vagy úgy a kaja illattal mint én az összes illattal. Mindent szimatolok továbbra is:-)
Jó is az, biztos a C-vitamin miatt, vagy valami más vitamin kell Ademnek vagy a szervezetednek. Én a dinnyét tömtem magamban nyáron, simán megettem egy fél dinnyét egyszerre. :-)
Az elején a mangóért tudtam ölni, később a barackért, stb. :-)
A mandarint én is imádom, de attól nem lesz savad?
Idén még nem is ettem, itt még nem láttam szép mandarint, csak éretlent.
De jó neked, hogy van segítséged!
Elhiszem, hogy kipurcantál, én csak a közeli boltig mentem és vissza, és már görcsöltem.
Tessék most már pihenni!
Megérkezett a lasagne?
Nekem nincsenek ilyen problémáim. Az elöbb megettem két lasagnét, most pedig egy tábla csokit.
Ami egy nap sem maradhat ki, az több, mint egy kiló mandarin. Kedvenc gyümölcsöm és annyira jólesik.
aludtam másfél órát! Isteni volt. többet nem akarok mert akkor éjszaka leszek nyűgös.
Most azon filózok mit kellene enni.
Az fini tényleg! :-)
Úgy szeretnék már egy jót enni! Attól félek, ha Lili már nem lesz a pocakban, és nem nyomja a gyomrom, akkor megállás nélkül enni fogok, és jól feldagadok kövér malaccá! :-D
sziasztok!
most egy kicsit több időm van mint bekukkantani...
Csajon úgy elfáradtam, hogy az előbb totál filmszakadás volt.
Itt voltak anyósék és full nagy takarítottunk. kinyúltam.
én is a céges kocsit vezetem.
babgulyást és almáspitét :)
Mit finomat ettetek?
Én azóta nem vezettem, amióta megvan a jogsim... és az kb. 5 év... Pedig mindent elsőre tettem le, de nem volt mit vezetni. Párom céges autóján nem gyakorolhatok, pocakkal meg pláne. :-) De utána nagyon szeretnék vezetni én is!
Ó, Vicus, sikerült megsiratnod engem! Hanga annyira gyönyörü és édes , ahogyan alszik :)))
Örülök, hogy jól vagy, a tejen ne stresszeld magad, az a lényeg, hogy egészségesek vagytok!
Triniti tegnap szült szintén császárral, asszem két héttel a kiírt elött jött a baba.