2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Nnna, én már a 20. héttől tiltva vagyok... és reménylem, a második terhességem ettől azért szebb lesz. Már ebből a szempontból.
Ez nem irígylésreméltó, max a férjemet lehet. Nekem ez nagy gond! Fóleg ha épp el vagyok tiltva tőle.
Akkor meg ne legyen kérdés számodra, hogy hol van!
na én meg ezért irigykedem, nem másért:)
Fent. Egyértelműen mindig ott érzek rúgást, feszegetést. Szerintem is éreznem kellett volna.
Hát édesanyád nem sokat téved... Persze könnyű szülés előtt ilyet álmodni :P
Ja, csak hogy tudjátok, én 11-én fogok szülni, már áprilisban megálmodtam. Nagyon esélyes, mert gyakran bejönnek az álmaim és a doki szerint sem húzom ki a kiírtig.
Tegnap eldöntötte a férjem, hogy legalább az elsö éjszaka velünk alszik a kórházban :))
Elfaren tegnap este volt, csak esténként jön mindig.
De Padryval mi van? Csak nem beelőzte Kismedvét, és elment szülni? :)
Még vasárnap kimennék a temetőbe mamikámhoz, hétfőn dokinéni. Eröltetni sem akarom nagyon, tudja ő mikor akar jönni. Ha nagyon késlekedik, csak akkor.
Libidó: nekem még olyan nem volt, hogy elmenjen aludni:D, max nagy erőfeszítések árán megtartóztattam magam pár hétig( 32-36)a kórházos sztorim miatt.
:) Sajnálom, hogy csalódást okoztam, holnap se gyere dfélig, és akkor majd azt írom, hogy mit csinál Napersze? Csak nem a milliókat költi? Mondjuk, azt hitem, szülsz, de erre azért kevesebb az esély, mint a milliókra, az tény.... :DDDD
Sziasztok mindenkinek! Szokás szerint alig aludtam, ez a szopipárna sem egy nagy segítség...
Jó lett volna most pénteken vagy szombaton szülni de nem hiszem hogy lesz belőle valami pedig jó lett volna :-(
Jah és akkor te irígykedhetsz :P :)
Még az is meglehet, hogy a fiam gondol egyet és se szó, se beszéd, kibújik. Anyám azt álmodta, hogy a kezében volt a kisfiam, és nagyon szép volt, és olyan jól esett neki, olyan boldognak érezte magát. Anyám pedig olyan mint én, kis boszi, mindent megérez megálmodik.
Szia !
Nekem köldöknél van a popsija. Nem hiszem, hogy megfordult volna, ha lett is volna helye, biztos érezted volna.
Nnnnna, megjöttem, oszt erre sehol senki. Akkor megyek, s jövök majd, fél óra múlva megint.
Ki még, aki szülni akar máma?
Elfarennel s Bumbusanyával mik vannak? Rég láttam őket. Tudja valaki?
Addig nem, Te Orsi? :)
(Fene tudja, de a libidó a 38. hét körül elment aludni. Azóta nem találom.)
nem is sunnyogoooooooook:P
(kertet takarítok, ások s olvasgatlak óránként titeket)
Szül egy fenét, bár szülne. Csak fájok és a baba is beékelődött az este, énszerintem, mert ha állok, olyan érzésem van, hogy mindjárt kipottyan. Meglátjuk délutánig, szerintem eldől... és írok, ha van valami. Had irigykedjetek:)
Napersze, hogy az emlegetett szamár itt van.
Szia Szasza, hiányoltál?:) Emlegettél vón' egy milliót...
Azt érezned kellett volna, mert már olyan nagy, hogy csak úgy észrevétlenül nem fordul ide oda, még akkor sem, ha alszol. Szerintem. Szívhang itt vagy ott, Te hogy érzed, hol van a talpacskája?
Most tényleg, hol van Napersze? És Padry?
Sziasztok!
Egypt, ha első baba lenne, azt mondanám, kizárt. De így, a fene tudja... Mondjuk én azt olvastam, hogy megfordulni csak a 3., vagy azutáni baba tud a 36. hét után. De drukkolok, hogy nehogy megtréfáljon a kiscsaj benneteket!
Értem nem semmi a doki meg nem akar beutalot adni gondolom megvan a véleményem az eü-ről mostanában meg főleg!!!
Nálunk a kórházba kell menni UH-ra.
Csak úgy nem lehet UH-ra menni, csak ha a doki beutal. 4D-sre mehetnék, de nem igazán van erre most 10 000 Ft-unk.
Hát a hasam nekem is még fent van pedig elvileg 8-án szülnöm kéne lehet túlhordás lesz!
Itt Szegeden nálunk 2 helyen is néznek uh-t klinikán meg terhesgondozóban egyik helyre délután másik helyre délelőtt lehet menni.
Miért nem tudsz elmenni az uh-ra???Megvan szabva,hogy hányszor lehet menni??
Egyébként nekem a hasam is totál fent van.
Biztató...:(
Semmiféle nagyon nagy mozgást nem éreztem, csak az eddig szokásosakat.
További ajánlott fórumok: