2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
újra itt Mazsoláshercegnőm már az igazak álmát alusza párom meg a barátaival elment esti fürdözésre szóval van egy kis csöpp időm !
Ha lejár a gyedetek akkor ti a régi munkahelyetekre akartok visszamenni?
Igaz még addig van majdnem 2 év de engem már a munka foglalkoztat mert a régi munkahelyemre nem akarok visszamenni azon gondolkozom.hogy valami tanfolyamra suliba kéne jelentkeznem most per pillanat a gyógyszertári asszisztens képzésen vagy a számviteli pénzügyi képzésen gondolkozom szerintetek melyikkel járnék jobban???Nem tudok dönteni mind a kettő elvileg februárban indul!!
Jó lenne mind a kettőt megcsinálni aztán talán már 4 végzettséggel csak találok majd valami jó munkát!
ugyan...
Legfőképp arra voltam kíváncsi, rokonod-e a kedvenc népdalénekesnőm. de nem tudtam meg.
hiába... nem való már nekem ez a szakma... :) ellenben megtaláltalak - be is jelöltelek, ha nem bánod...
nekem még a telefonszámom is fent van a guglin sajnos :(
:)))) aranyos lehetett szaténtáskát szorongatva!
most gondolkodtam, hogy én bakiztam-e valamit, s arra jutottam (és megint nem túllicitálni akarok) hogy igennagyot. nem a megfelelő emberhez mentem:) persze, nem is volt olyan vicces. így utólag.
nahallod, minek kén' engem lecsekkolni? jó is, hogy nevet váltok, mert a gugli tele van velem. utálatos.
gratulálok!!! és örömmel látom, hogy fent vagy az iwiwen, nem gondoltam volna :) de akkor megkereslek (hiába no, kijöttem a régi formámból, nem jutott eszembe magamtól, hogy lecsekkoljalak :)))!
azt hiszem az esküvői bakikirály mi vagyunk :) Előszöris elkéstünk persze. 5 perccel az kezdés előtt én az utcánkban lévő ruhakölcsönzőben voltam, és senki nem jött értem. Felhívtam anyuékat, és a férjem vette fel -egyedül volt, ő is várta, hogy elvigyék. Tehát az esküvőnk kezdetekor mindenki ott volt a templomban, csak mi nem.
Másodjára: bevonulok a nagy fehér ruhámban apám karján, örülök, hogy nem estem el, stb. A pap a fogai közt megkérdi: magánál vannak a gyűrűk? Na azt ugyanis otthon hagytuk. Így barátnőjének gyűrűit húztuk egymás ujjára.
A legjobb viszont az volt, hogy miközben keresték a gyűrűt, a húgom (a tanúm) a férjem kezébe nyomta a fekete szatén kistáskáját, ami ott is maradt Andris kezében a szertartás alatt :))) Egészen addig, amíg Imre atya el nem vette tőle, és az oltárra nem tette! Lili büszke is volt, hogy akárki táskája nem kerül a templom oltárára... :))))
Polgárink nem itthon volt, hanem a nászúton, az egészen más tészta volt :)))
ótejóég. szülők köszöntése? olyan is van? mink nem hívunk senkit, még szülőket se, úgyis "kibulizták" magukat az előzőknél:).
az elcsúszást jó, hogy mondod, mert a lábam mindig a felhőkben jár, most meg pláne. de a legmókásabb az lenne, ha kedves lányunk nekiállna közben ordítani.
Nálunk is volt over the rainbow, de a legvégén. :) Jó kis zene!
Enyára vonultunk be, és a mamiknak meg találtam egy nagyon jó kis Celine Dion számot, goodbye's a címe. Senki nem ismerte. :)
GRATULÁLOK!
Még nem olvastam végig a lemaradásom: de itthon csak igen-igen van. a zenékben tudsz variálni. nálunk a bevonulózene a Féltelek volt, aztán az aláírásnál a Somewhere over the rainbow szólt, a szülők köszöntésénél a Valami véget ér, a kivonulásnál az Élj vele boldogan:)
Ja és vigyázz, hogy amikor mész befelé, ne csussz el.
Na meg arra, hogy amikor meggyújtjátok a közös gyertyát és az önállót el kell fújni, a közös gyertya égve maradjon.
Nálunk csak ezek a bakik voltak.
Ja, meg röhögőgörcsöt kaptam közben. Hátulról volt, aki azt hitte, hogy a sírástól rázkódom. Bátyám meg nem győzött lökdösni, hogy hagyjam már abba a röhögést:)
Nem voltunk meg, eddig ez fel sem merult bennunk. Remelem nem ezzel lesz gond. :( De ez mitol lenne es vajon milyen tunetekkel jarna?
No, majd ha eszedbe jut ird meg azert. :)