2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Ha lesz elég önerőnk egy családi, kertes házra, mi is költözünk, de amúgy nagyon jól elvagyunk, férjem is szereti nagyon szüleimet, és azért nem rossz ám a sok segítség. :-) Én meg világ életemben nagyon jól kijöttem anyukámmal. Ismertem én is olyat, aki már 15 évesen menekült volna legszívesebben otthonról, az anyjától, na én sosem voltam ilyen. Hát nem vagyunk egyformák.
Különben pont anyumék háza melletti házat, vagyis a szomszéd nénink házát néztük ki megvételre, már említettük is neki. :-D
Én falnak mentem Anyumtól. Tudom nem szép, de szinte át akarta alakítani a lakásunk, életünk. Állandóan pörgött. Mi meg nyugisak vagyunk.
Szeretek mindent magam csinálni, de nem hagyta. De már hazament, s így szépen, a saját tempómban ellátom a háztartást.
:)
Nálunk Tökmag most ébredt és eszik:)
eddig aludtunk, de én is élveztem a pihit, netezést.
tudjátok mi zavar? az hogy annyi feladat hárul nálunk Apára. általában Ő takarít. ez korábban nem így volt.
végülis mind1 mennyi. a lényeg, h rengetegnek tünt.
nálunk már többször is előfordult, hogy az orrán is jött vissza.olyan mint az anyja.ha valami félremegy, akkor nálam is veszélyben az orrom.
amúgy én is úgy vagyok vele, hogy amíg hízunk, addig nincs gond,
hát, nálink tegnap sztem egy komplett 30t visszabukott.
ja és gyönyörűen büfizünk és mégis.
néha az orránszáján jön
Sziasztok!
Nekünk is kipattogzott. Állítólag anyatejet kell rá kenni, de igazából semmit nem kell csinálni vele. Nálunk jönnek-mennek a pöttyöcskék, egy nap alatt elmúlnak maguktól.
Nem tudom, nekünk ha bukizik, akkor bármilyen trükkel bukizik. Van, hogy 150-nél semmit, de 50-nél egy csomót. Van, hogy ha 5ször büfiztetem kajcsi közben, akkor kibukja a kaját, de van, hogy ha csak a végén, nem bukik. Szóval én nem vettem észre semmi rendszert. De a dokinénink azt mondta, amíg szépen hízik, addig semmi gond. És a hízással nincs gondja. :-)
Na meg ha még sír is a kajáért, pedig már evett, bánja a fene, hogy visszabukik kb. 2ml-t. :-)
Igen is nagyon jó anya vagy! Ne is gondolj másra!!! Csak ez most nem egy egyszerű élethelyzet, de nyugi, ez is gyorsan elmúlik, és minden nyugodtabb lesz, Te is!!!
Hát ha Hanga a nyelvét nyújtogatja és cuppog, nyitogatja nagyra a száját, még tuti éhes. Le szoktam azért csekkolni, hogy tiszta kisujjat be a szájába, és ha még mohón rákap és erősen szívja, akkor tuti kajás még. Ez nekem beválik.
Mi is megyünk jövőhéten UH-ra, de csak csípő és hasira, igazából csak a csípő kéne, mert a kórházban megcsinálták neki a koponya és hasi UH-ot. A Brendon mellett a csípő- és hasi UH csak 5ezer!
NEM VAGY SZAR ANYA!
Új a helyzet, meg kell még ismernünk egymást a Picivel! Ez mindenkinek nagy feladat... Neki is és nekünk is.
Ne gondolj ilyenekre, csak szeresd a kiscsajt:)
Ennél fontosabb nincs.
Én is vagyok úgy, hogy evett 90t aztán nyujtogatja a nyelvét, cuppog. De nem adok Neki,mert tudom, hogy visszajönne. Várok félórát és ha még akkor is, akkor kaphat.
képzeljétek meséltem hogy az egyik kolléganőm elvesztette a babáját 22 hetesen...kiderült hogy lupusa van az valami auto immun betegség és minden második terhesség vetéléssel végződik...annyira sajnálom Őt én meg itt küzdök néha a hormonjaimmal és pokolba kívánom ezt az új helyzetet...szar anya vagyok...
NÉHA NEM TUDOM ELDÖNTENI ÉHES VAGY A HASA FÁJ...HIÁBA EVETT 80 GRAMMOT MINDIG CUPPOG MEG NYÚJTOGATJA A NYELVÉT ÉS ATTÓL FÉLEK ÉHEZTETEM :((( ÉN AZT HITTEM JOBB ANYA LESZEK.
MOST MEGYÜNK UH-RA...KÖTELEZŐNEK NEM KÖTELEZŐ DE A DOKINÉNI ELKÜLDÖTT A MADARÁSZBA ÉS MÉG FIZETNI ÉS KELL ÉRTE EGY TÍZEZREST :)))) MAJD MÉG JÖVÖK SZÉP NAPOT
REMÉLEM TI JOBB ANYÁK VAGYTOK MINT ÉN
Én se méricskélem és a gyógyszert sem szedem. Apa veszekszik is velem. Főleg, hogy most 2 napig fájt a fejem:(
Na, tegnap ezért megmértem és 129/122 volt. Anyai örökség a magas perem:(
De eldöntöttem, hogy ha Tökmag nagyobb lesz, akkor elmegyek és kivizsgáltatom. Tehát, sztem nyáron irány a belgyógyászat valami maszek helyen.
Na az nekünk kimarad, megvettük, abban a reményben, hogy lesz elég tejem és kell majd a k-vitamin is, erre ott porosodik a polcomon. :-/
Sógornőm mesélte, hogy neki gyakran ment üvegszilánk bele a löttybe. Amikor a nagyobbik fia volt pici, akkor még lehetett kapni azt hiszem porban, vagy miben, de erre az ampullásra nagyon panaszkodott. Steril gézen kellett átszűrnie, de így meg volt veszteség is.
Mi közvetlenül a szájába csöpögtetjük, nem is jutott eszembe más megoldás, na meg azért nekem elég sok tapasztalatom van babagondozás terén, nővérem 3 lánya és bátyámék 2 fia okán, szóval ezt is ellestem. :-)
Mondjuk nővérem pl. úgy csinálta, hogy nehogy kettő menjen a szájába, hogy először mindig az arcára csöpögtetett, aztán be a szájába és elkapta. De nekünk meg még direkt kettő kell.
Köszi, igazából fogalmam nincs, mi van a vérnyomásommal, mert nem mérem már egy ideje. Amikor mértem, mindig magas volt, ezért újból elkezdtem szedni a gyógyszert, amit felírt a nődokim, de azt is mindig elfelejtem, szóval elhanyagoltam a kérdést, de már lassan el kellene menjek belgyógyászhoz, viszont szerintem ebből már csak jövőre lesz valami. A pajzsmirigyemet is meg kell nézessem, ezt még az ÁEK-ben kérte a kardiológus, akihez állandóan küldtek nézni, hogy akkor most szívroham-e vagy sem. :-D Istenem, de szép is volt az én terhességem. :-DDD
Én eddig kiskanállal probáltam beleimádkozni, de iszonyatos szenvedés volt.
Azt olvastam valahol, hogy közvetlenül a szájába is lehet cseppenteni. lehet, hogy kiprobálom így.
Hogy vagytok? Tényleg, vérnyomásod rendben? szedsz valamit?