2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!! (beszélgetés)
amikor bekerültem a kórházba a vajúdóba vittek, ott voltak a vizsgálatok (4 órán keresztül) közben volt ott egy kismama, aki aztán átkerült a szülőszobára és utána halottam is a babát felsírni :D
szóval végig izgultam egy szülést én is pénteken. de apuka talán nagyobb izgalomban volt mint anyuka :D
:):)
Akkor mi lesz, ha majd hozza a képeket és elmeséli, hogy milyen volt a szülés?:)
Lesz itt sírás:D
Ha minden jól megy, pár napon belül jön és elmesél mindent:) Jajj...kár, hogy nem tud közben fészbukozni::D:D (persze csak viccelek:P)
jujj izgi!!!!
én mindjárt ezen is sírok :)))
Sziasztok
:) Végre!
Megy a drukk neki,de jó esetbe már babázik :)
Ja , most látom, hogy kb. egy órája már többen is írták, hogy NOri kifele tart:) Meg hogy szülés van:):)
Úgyhogy hajrá Candi!!!!
Remélem hamar meglesz Norina:):)
10 perce írták az üzifalára Candinak, hogy Kitartás! és hozzászóltak, hogy : Mindenki nagyon szorít nekik, meg hogy Végre eljött a nagy pillanat!
Úgyhogy gondolom már van valami:)
Lehet már meg is van Norina:)
épp írni akartam valami biztos történik...reggel óta sok idő eltelt már :)
írjatok ha megtudtok valamit :)
ma jóval kiegyensúlyozottabbnak érzem magam és ebben a lehülésnek nagy szerepe van.gondolom ezzel nem vagyok egyedül :)
sokkal jobb a kedvem :D
Jól tetted :)
Jó főzést!!!
:)
most aludtam 1 órát, olyan jó volt :)))
na megyek főzni!!!!
Igen, gyanúsan sokáig van távol :)
egyél főzés előtt, kell az energia :D
ja és én még mindig nem álltam neki a kajának :)
de mindjárt, ígérem!!!! csak kéne valamit enni előtte :)
ezt a homoeo bogyót én is kipróbálom. nekem is rengeteg savam van, és égeti a nyelőcsövem. de csak kb. 1 hónapja....
szerintem Candi tuti már csak Norinával jön haza :))
mi is úgy esszük :D vagy pörkölttel :)
vagy kaprosan, túrósan csináljuk és hozzá tejfölös csirke pörköltet eszünk :D
jajj de fincsi :D
(Bólogat, bólogat) :)
Megyek megeszem a pizzát meg a palit... Aztán fekszem kicsit mert lusti vagyok... ;)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)