2010 márciusra/áprilisra várt pocaklakók (beszélgetés)
nalunk is mar a 12. heten lehetett latni hogy megint fiu lesz. bar allitolag ugye meg nem 100%. De nekem az.
en is erzem hogy mozog, igaz en a 13. het ota erzem. Mondjuk masodik gyereknel ez normalis. Elsönel nem szoktak elöbb mint a 16-17. het, akkor is csak igen pici, finom mozgast. En ugy tudnam leirni, mintha kicsi buborkekok durrognanaka hasadban. :)
Szia!:)
Igen,nagyon jó volt....:)Már biztos h fiúk lesznek,már a 12.heti UH-n megmutatták amilyük van:)))Örülök,hogy ti is jól vagytok:)
A vizsgálatokhoz,kitartás..gyorsan túl leszel rajta és legalább munka nem lesz addig:)
Na akkor a péntekig nagy izgalmak lesznek:)))Biztos ki fog derülni a babók neme:)Egyébként én is éreztem,hogy fiúk lesznek:)))Én már rég óta érzem a mozgást,ha valamit érzel,akkor az biztos a babóca:))
Sziasztok lányok!!!!!:)))))
Ne haragudjatok, hogy rég voltam, de el is mentünk a párommal kicsit kikapcsolódni, Mallorca-ra. Meg nagyon sokat voltunk együtt az utóbbi időben szerencsére. . . kicsit depis voltam:S. . és azt mondta Gabi h ki kell h hozzon ebből az állapotból:)
Szerencsére sikerült neki:)
Mind a hárman jól vagyunk. . . a fiúk nagyon szépen fejlődnek hála Istennek:)
Mindenkivel minden rendben van?:)
Történt valami nagyogy dolog a távollétam alatt?:)
Puszi:Berni
Lehetséges, h még azért nem találtad, mert tegnap regisztráltam ilyen címmel. Priviben megírod a neved és bejelöllek én, jó?
Köszi
Aki szeretne jelöljön az iwiwen, Tavaszi/Nyári babavárók 2010. néven. Szeretném, ha minél többen lennénk! Gyertek Kismamák!!!
puszi
Sziasztok! Én is eltűntem, nyaraltunk, aztán meg elkezdődött a munka, és nem volt energiám írni. Üdv és gratula az újaknak! Minden rendben van, folyton műkajákat ennék, és hétfőn megyek 12. heti ultrahangra. Ti melyik fajta Down-szűrést választjátok?
A táblázat jó ötlet, néven teljes nevet értesz? Amúgy nekünk is megvannak a jelöltek: ha lány, akkor Lia lesz, ha fiú, akkor meg Dávid. Itt hatalmas vihar lesz, már dörög az ég, nem szeretem...
csajok, arra gondoltam hogy csinalok egy tablazatot ahova mindenkit beirok aki itt van. Ha benne vagytok akkor kene par adat.
Nev, cim (eleg varos is), hol fogsz szülni, mikorra vagy kiirva, fiu/lany, lehetseges nevek, ilyesmi. Mindezt priviben varom, es ha kesz elküldöm mindenkinek. illetve lattam valamelyik forumon hogy itt is be lehet valahogy illeszteni, de nem tudom pontosan hogy, meg kell meg hoxat kerdeznem :)
sziasztok,
kicsit eltüntem. Leipzigben voltunk anyos pajtasnal...azt hiszem nem mostanaban akarok menni megint :)
gartulalok az ujaknak.
Ma voltam dokinal, 12+1 hetben vagyok, a baba megfelel a mereteivel, lab nelkül 5,1cm, 2cm-es fejatmerövel. Timo fiam picit kisebb volt ennyi idösen. Es ami meg fontos, megint fiunk lesz. Bar a doki "nyugtat" hogy nem 100%, de amit lattunk szamomra az volt. Ez van, el leszek teljesen nyomva :D
Én sem hallottam,de érdekes:)))
Rendben Zazuska:))Vigyázz magatokra:)
Hát igen,én is mondtam a páromnak:)))
De ezek szerint jól neveltük őket,mert szívesen csináljék:)))
Jajj gratulálok:)))
Láttam a kislányodat,gyönyörű:)))
Én még nem voltam olyan UH-on...:)
Sok sikert és vigyázz magatokra:))
Mi is így vagyunk:)))
Az enyém most mosogat,aztán meg majd jégkrémet eszünk:)))
Sziasztok! Két év próbálkozás után végre teherbe estem, pontos időpontot még nem tudok, de kb. április elejére várható a törpe. Már van egy 6 éves lányom is.
Valaki volt már esetleg teratológiai ultrahangon?
Örülök:))
Hát néha őket is "be kell fogni:))"
Szia!
Köszönjük szépen,meg vagyunk:)))Épp most vacsiztunk brassóit a férjemmel:)))
Köszönjük szépen,az ikrek nevében is:)))
Ti jól vagytok?