2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Na meg is jöttek!:-)
Lehet hogy tényleg mindenki hoxázik!:-)
Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk a parkettások hallhatnák meg hogy emlegetem őket, mert csak az ő kedvükért keltem fel 7 óra előtt, mivel azt ígérték hogy negyed 8-fél 8 körül itt vannak....Hát még mindig semmi!
Jó reggelt, lányok! Jó aktívak voltatok hajnalok-hajnalán.
Dinus! Úgy látszik meghallotta a festőd, hogy emlegettük tegnap reggel. De jó akkor ma már nektek szép lesz a szoba.
Örülök, hogy minden ok a dokinál. Uh-ot nem csinált? Nem derült ki, hogy ki lakik bent?
Szia!
Szép álmokat!
lehet, akkor kávét tegyél a cumisüvegébe:)))
na én asszem lassan visszapályázok az ágyba :)))
Majd ha végleg felkeltem jövök :)
szió
Nekem pont az ellentéte!
Ma is hamarabb kelt és még nem ittam meg a tejeskávét mocorgott!
Lehet, hogy ő pont a kávétól fog nagyokat aludni???
nekem este mikor lefekszem alvós pozícióba, még egy pár percig matat, aztán gondolom alszik, reggel pedig jóval később kel, mint én, nem mozog zavaróan, és még sosem keltett fel, mint ahogy páran írják.
Mondjuk ezek így maradhatnának születése után is :)))
Klió ma itthon van nem megy oviba!
Főznünk nem kel sok kaja maradt tegnaprólde reggelire megígértem a tejbegrízt.
Utána bemegyünk egy kicsit szétnézünk a boltokban mert már lassan a télapónak és a Jézuskának levelet kell írni, hogy mit hozzon!
Én a kislányommal mikor terhes voltam ugyan így mint most az elején sokat aludtam utána egyre kevesebbet!
Klió kiskorába nagyon jó alvó volt sőt még most szeptembertől van az, hogy napközben már nem alszik de az éjjelt átalussza.
Úgy hogy végül is átveszi a szülők ritmusát szerintem.
Most,hogy ilyen hamar felkelek érzem, hogy a kisbabám is felkel és mocorog de nem olyan aktív mint napközben!
Hajat mosok (ez nálam nagy program, mert hosszú is és sok is, és utálok hajat szárítani), vasalok, összenyomom a műanyag üvegeket és elviszem a szelektívbe, mert már nem férünk be a spájzba :)
Aztán bemegyek kicsit az üzletbe.
És te?
én mondjuk este fél 12-kor aludtam el, de sokkal előbb nem is tudok, mindig is éjjeli bagoly voltam, ez most a terhesség alatt finomodott, mert álmosabb vagyok, így csak 11 körülig szoktam fent maradni.
Szerinted van abban igazság, hogy amilyen a babák alvási ritmusa odabent, olyan lesz kint is, vagy nagyon hasonló?
Te mit csinálsz ma Tündi?
Terveztél valamit?
Én most pár napja nagyon keveset alszom!
Igaz mi este max 9 ig vagyunk fel.
Teljesen más most minden mikor dolgoztam mindig álmos voltam most ez a házi munka nem fáraszt le annyira!
És ezt eddig is mindig meg kellett csinálni meló mellett is!
úristen, megőrülnék, ha 4-kor végleg fel kéne kelnem, még ez az 5 is durva nekem :) de nem is maradok fent szinte soha, csak ha korán van dolgom, és felesleges lenne visszaaludni.
Én az a típus vagyok, aki mindegy mikor fekszik, lehet az este 8 is, reggel akkor is úgy kelek, hogy még aludnék :)
Ezzel én is így vagyok!
Tegnap is felkeltem de inkább felkeltettem a férjecskémet mint hogy ide üljek a géphez!
De most nincs kihez oda bújni!!:)
Én már nem tudok ilyenkor vissza aludni!
Klió is kel 6 körül!
igen :) én is ezért :)
de én vissza szoktam feküdni :)
csak ilyenkor annyira felébredek, hogy egyből nem tok visszaaludni.
De ha meglesz a kicsi, nem fogok felkelni apához reggel.
A hányós időszakomban sem keltem, mert ha korán keltem sokkal rosszabbul voltam, hánytam, ha kásőbb akkor nem.
Szia Tündi!
Nekem 4-kor kel a férjem és megy 4:45 körül indul dolgozni.
Na de nem minden nap!
Te is ezért igaz?
Örülök, hogy minden oké veletek!
Nem tudom lányok, de én úgy tudom, hogy általában a méhszáj azoknál a nőknél akik már szültek általában sokkal hamarabb kinyílik!
De lehet, hogy téves az infóm!
Jó reggelt kismamák!
Hogy aludtatok?
Én fejfájással keltem így készítek gyorsan egy gyenge tejes kávét hátha jobban leszek!
Utána vissza olvasom az estét!
Szia!
De jó, és tudjátok már hogy mi lesz?
Sziasztok!
Voltam este dokinál. Méhszáj teljesen zárt, szívhang tökéletes. :) Szóval minden rendben.
Sziasztok csajok!
Déálután voltak sógornőmék, és hozták a 4d-s uh felvételt a picikéjükről. egy idős terhesek vagyunk.
Annyira aranyos a babájuk, és láttam a kis kukiját is. DDD
Jövő héten pénteken megyek én is a dokihoz, majd megbeszélem vele, hogy vizsgáljon meg, tapintsa ki, hogy minden rendben van-e a méhszájjal.
Addig meg próbálok nem foglalkozni vele, végül is jól vagyok, fájdalmat nem érzek..
teljesem normális a keményedés ahogy irták már előttem nem emlékeztem a napi normál számra kb de valószinü akkor 10 körül van ahogy irták....
egyre többet fog ám nekünk fájni szurkálni keményedni stb:)