2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
:D Ez tök jó!
Köszi az üzenetet, körül nézek. Nekünk is van kengurunk, kaptuk, de nekem nem gyere be... kínomban ma kipróbáltam, de konkrétan a nyakamon viselem a gyerek súlyának nagyját úgyhogy iszonyúan megfájdult a fejem. Csak az utca eleéig mentünk, de alig vártam, hogy haza érjünk. A gyereknek meg nyomta a vállát+ szegény nem tudja oldalt fordítani a fejét, mert ott van egy vasag izé ami tartja a fejét, ami jó, csak szegénykém próbált szundizni benne, de sehogy sem sikerült...:(
Küldök mindjárt privit, hol-mennyiért vettük. Tényleg nagyon jó ez a cucc, és így végre a férjem is hordoz. :)) Ő nagyon idegenkedik a kendőtől, neki az olyan csajos, nem tudom miért, de hát ez van. A kenguru meg nem vált be nekünk, pedig nagyon jó+biztonságos márkát vettünk, de már el is adtuk...
Ezt a csatos hordozót megszerette: nagyon egyszerű, de jól tart, és direkt feketét vettem neki, hogy még pasisabb legyen. :)
Sziasztok!
100 éve nem olvastam a fórumot, Olivér nagyon lefoglal, éppen hogy csak tudom írogatni a naplót:( meg olvasni a naplókat.
Mizu, hogy vagytok?
Teljesen egyet értek!
Ne törődj az "okoskodókkal", csinálj mindent úgy, ahogy Te jónak érzed!:)
Mi is küzdünk az altatással. Főleg nappal. Én továbbra is ringatom Bendegúzt, és dúdolok neki. Csak már elég nehéz a popója.. :)
Anyósoméknál van egy hintaszék. Na azt imádta: 2 perc alatt elaludt benne, ha beleültünk.
Egyedül csak este alszik el, vagy nappal csak akkor, ha nagyon-nagyon kimerült már.
Sonkája???:DD
Milyen hordozótok van?
Én pont most olvastam egy cikket egy babás magazinban (amit amúgy nem olvasok, mert szerintem rengeteg hülyeséget összehordanak, de anyum mondta, hogy ezt szerinte olvassam el...) és még ott is azt írták, hogy egy babának NEM KELL tudnia egyedül elaludnia! Szüksége van az elalváshoz a ritmikus ütemre! Tehát vagy a ringatásra, vagy a sétára vele, vagy hogy paskolgatják a hátát, mindegy mi, csak ritmikus legyen!
Bende sokszor elalszik szopi közben, de ha nem és látom, hogy már álmosodik, akkor sétálok vele kicsit, vagy ringatom, vagy magamra kötöm, és már alszik is!:)
Jó reggelt,
Mi kéthetes korunktól rossz alvók vagyunk. Nem alszik el, csak az apja kezében vagy evés közben, de akkor sem mindig lehet betenni az ágyába, mert felébred. Néha a hordóban elszundít, de mostanában valahogy nem szereti a hordozót sem sajna. Most olvasom Dr Sears Éjszakai gondoskodás könyvét hátha mond valami okosat, de eddig még nem ...:(
Nem tudom mikortól kéne egyedül aludnia egy babának, szerintem ez is egyéni. Én azért örülnék, mert nagyon nehéz egész nap lekötni, főleg ha nem alszik délután már nagyon nyűgös..:(
Szerintem ne törődj az okoskodókkal!