2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
sok a gyerek nálunk,majd kihasználják:)
jól vagyunk,Vincóknak nem bújt még
ki a foga:(
az ínye még mindig dagadt,folyik a nyála ezerrel,de nem fájlalja.jó a borostyán,vagy tudomis én:)
Ti h vagytok?
Na én meg azért az 5-10 percért sajnálnék pénzt kiadni!:DD
Amúgy hogy vagytok Csillu? Vincének kibújt a foga végül?
igen mi is sokat gondolkodtunk
rajta,az általad felsoroltak miatt...
megkérdeztem ortopédus ismerőstől is, és azt mondta,h ha nincs a kicsi sokat benne akkor nem árt.
tehát max 5-10 perceket...
mi végül vettünk,kivi vagyok szeretni fogja-e?
"sajnos" Vince nagyon igényli,h foglalkozzanak vele+nincs el egy helyen 5 percnél tovább,így muszáj volt valamit kitalálni...
Mi nem!
Szerintem abban egy olyan mozgásformát gyakorol, amire egyáltalán nincs szüksége! Ülve menni...
Ráadásul túl könnyen jut el egyik pontból a másikba, anélkül hogy megtanulna mászni, járni!
Ha nincs benne napi pár percnél többet, akkor szerintem ártani azért nem árt, de egy felesleges dolognak tartom...
sziasztok:)
de rég voltam....
Lányok!
vesz valamelyikőtök bébikompot a Kicsinek?
kivi vagyok a véleményetekre!
Sziasztok! Én is gondoltam már arra, hogy talizhatnánk valamikor! Mi benne vagyunk!
Igen, talán tavasszal már könnyebben fogunk mozgni. Bár mi most is elmegyünk ide-oda Dorkával, de azért az egész nap az más. :))
Mi is sokat jövünk-megyünk Bendegúzzal, az igaz.
De jövőre sztem már könnyebb lesz, ha nagyobbak lesznek, meg tényleg el tudnak már játszani majd egymással. Mi Anyukák meg dumcsizunk addig.
Ja, vagy rohanunk utánuk. :)))
Most olvastam a naplód!
Nem semmi Olivér!
Nagyon ügyes!
Nekem is Ocsem javasolta! Nem ertem igazan miert kell egy filmben kotelezoen bantani egymast az embereknek. Ez nem normalis, mar utalom...
Ilyenkor a falak is jol megszivjak magukat meleggel sajnos, hiaa szelloztet az ember akar egesz esten at. Ti hogy alltok a szunyogokkal?
Mi is elmennenk setalni hamarosan! Moncsi alszik meg egyet ilyenkor, aztan keszulodunk, es elballagunk. Csak meg nem tudjuk hova, mert viharokat mondanak delutanra...
Öcsém erőlteti, hogy nézzem meg én is ezt az Eredetet, mert szerinte jó film...hát én meg nem vagyok annyira kíváncsi rá! A barátnőjének sem tetszett...
Itt is be van kicsit borulva, meg hűlt egy icipicit a levegő, de ezt itt benn nem nagyon érezni, nagyon fel van melegedve a ház, pedig minden ablakot kitártam!
Bende most apázik, aztán utána elmegyünk egyet sétálni, hátha jót tesz a friss levegő!:)
Szia Agi! Az Ered..tet neztuk meg. Kicsit ratett egy lapattal, hogy a parom vett par dvd-t, es mind hasonlo liderces kutyulek volt. Legkozelebb valami regi filmet fogok nezni, de nem moziban.
Feletek milyen az ido? Itt kellemes a levego, kicsit be van borulva.
Sziasztok!
Kivel mizujs??
Mit néztetek meg Zita?? Én is úgy megnéznénk valami jó filmet, de egyik sem érdekel, ami manapság a mozikban van!
Pontosabban egy babás filmet megnéznék, de azt inkább letöltve...:OO
De nincs fenn sehol...:(
Sziasztok! egyetertek, hogy nagyobb babakkal mindannyian mobiilisabbak lennenk.
Jovo nyarra tobbeknel mar biztos utban lesz a kovetkezo is... :))
Szia, szívesen. Nézzetek körül még, nagyon sokféle van. Ezt, amit küldtem, ki is lehet kölcsönözni, így meg tudjátok próbálni, beválik-e Zsombinak.
Mi is kipróbáltuk, mielőtt megvettük, és így nem csalódtunk.
Szia!
Hát szerintem jövő ilyenkor talán reálisabb a találka... Még azért picik a babák ehhez, nem? Meg a többség szoptat még.
Jövőre már simán hozzuk-visszük a gyerekeket, mert kajával mobilisabbak leszünk, és talán könnyebb lesz mozogni akár messzebbre is. Hm?
Jo reggelt Lanyok! Hogy vagytok? Mit csinaltok a hetvegen? Mi jol, a ma delelottot takaritasra szanom. Iagazabol par napja mar aktualis a dolog, csak odazom. :))
Moncsi maniakusan ulni szeretne! Fekvesbol nem huzza meg magat, de felig ulo-fekvo helyzetvol igen, es halad is vele.