2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok,tényleg nagyon pang a fórum!:(
édes nagyon a bilizős kép,Adrika is kakilt már bele,de nem fotóztam,túl randa csomag volt hozzá:))
Szia, megnéztem, nagyon édik a fiúk!
Húú, ti már biliztek? Nem semmi!
Sziasztok, mi újság, ki hogy van?
Nagy a csend errefelé mostanság...
Szia, én tisztán adom neki, nem teszek bele semmit. Én is megkóstoltam, de nekem ízlett, olyan édes müzlis az íze.
Hát nem tudom, én gyümit semmiképp sem tennék bele estére, nehogy pont éjjelre hajtsa meg.
Meg mi sem eszünk este gyümit soha, nem egészséges lefekvés előtt, így neki sem adok majd gyümölcsöt este, csak reggel vagy délelőtt.
Hu, meg jo, hogy nem mentetek oda!
Nekunk van tavflugyeletunk, meg eleg profi lakasriasztonk, olyan uzemmodja is van, ha itthon vagyunk. Szoval elolvastattak velunk egy cikket a tudnivalorol tamadas esetere, es az az elso, ha barmi gyanus dolog van, tilos megnezni es kilopozni, hanem be kell zarkozni, es hivni kell a segitseget. Ami a riasztonal automatikusan jon, vagy meg lehet nyomni a panikgombot barmely szobabol nalunk, amire szinten jonnek. Vagy a telcsi...
Csak gondoltam megosztom veletek, ne legyen ra szukseg, de eletmento lehet.
Sziasztok,
Hozzánk egyszer télen, akkor törtek be este 7 körül, amikor egyedül voltam otthon. Esett a hó, miután hazaértem, így azt hitte a betörő, hogy senki nincs otthon, mivel a hóban nem voltak lábnyomok. "Csak" a melléképületbe tört be, de azt az érzést sosem felejtem el, amikor rájöttem, hogy a zaj, amit hallok az a fészerből jön. Felkapcsoltam a kinti villanyt bentről, így megijedt és elrohant. Persze, azonnal hívtam a párom, hogy siessen haza! Mikor megjött, egy nagy vasrudat talált az ajtónk előtt, várta a betörő, hogy valaki kijöjjön.Iszonyú érzés, ha az "intimszférádba" betörnek.
Na én pont ez miatt is titkosítottam a naplómat.
Így tényleg csak az tudja olvasni és megnézni a képeke (és azon hogy milyen körülmények között élünk) akinek megengedem, és ismerem.
:(
:)mi sem megyünk,de ha pár napra igen akkor meg itthon marad após és a Gyilkos becenévre hallgató Brútusz kutyánk aki igazán félelmetes jelenség...valamint veszélyes macskuszunk aki állandóan nekimegy a kutyánknak:DD
Jo vilag, mik vannak!
Mi egyebkent nem megyunk nyaralni...
Nekünk is egyszer feltörték a kocsinkat. A zenecuccokat vitték el. A párom majdnem beleőszült....a fele meglett később, mert szerencsére elkapták őket, de addigra egy részét már eladták :(
Hát ha a lakást rámolnák ki.....még belegondolni is rossz!
Hú ez nem semmi! Tiszta krimi!!!
Hát tényleg vigyázni kell.
Nekünk ugye januárban 2x is feltörték a kocsinkat, nagyon szar egy dolog volt. A kéró betörés még durvább lehet gondolom...
Főleg, ha álnéven jól összebarátkozik valakivel!!!
De nem akarom az ördögöt a falra festeni. Remélhetőleg a Hoxa-t messziről elkerülik :D
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Most szóltak anyámék,hogy vannak olyan bandák, akik álnéven regisztrálgatnak ilyen-olyan oldalakon. Belekukkantanak az ilyen beszélgetésekbe, vagy akár ki is kérdeznek. És amikor megtudják, hogy ki, mikor, meddig megy nyaralni....fogják magukat, és kirámolják a lakást, ill. házat!!!!!
Vigyázzunk!!!! Mit írunk!!!! :(
Döbbenet, hogy mik vannak!!!!