2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Köszi! Csak oda tudom feltenni, mivel naplót nem vezetek :((
Ma csináltunk mi is pocakos képet, holnap fel is teszem, sz.
Amúgy most csak beugrottam picit.
Noedi boldog születésnapot!
Most olvasom Ájrint :((
Sziasztok!
Én is szomorúan olvastam ami árjinnal történt. Remélem mégsem adják fel!!
Képzeljétek ma letojt egy madár amikor kiléptem a lépcsőházból. Igaz nem a vállamat, hanem pont a mellemet a kabátot. DDD
Pocak egész nap meg sem áll, olyan hullámzást levág a fiatalember odabent, hogy tuti labda is van a pocakban.
Szia!
A lényeg, hogy túl vagy rajta és az eredmény is biztos jó lesz.
Köszi Tündi és a többiek!
Az a baj, hogy miskolcon csak hegymászó boltba lehet levásárolni!
És nagyon méret hiányos ruhák vannak! :(
Vagy étterembe!
De nekünk még 90000 ft van!
Szia!
Köszönöm a jó tanácsot. A céklát sajna nem nagyon csípem, de írt fel a doki rágótabit. Minden gyógyszertárban hiánycikk volt. Csütörtök óta nem tudtam kiváltani. Ma végre sikerült.
Azért igyekszem a kajákkal is odafigyelni. Hétvégén sok spenótot ettem. Úgy tudom az is jó erre.
Nagyon aranyos a babád, olvastam milyen nagy lett. Minden elismerésem a Tied. Sok boldogságot hozzá!
Noémi, Boldog szülinapot!
Ájrinnal én is teljes szívemből együtt érzek, de igazából ilyenkor nem találok szavakat... :(
most megjött a férjed
puszi lányok
Állítólag az elsőt a legnehezebb megszülni, de ki tudja. Ez biztos sokmindentől függ.
A nagyimnak anyu volt a 3. és mesélte, hogy már nem volt ideje levenni a harisnyáját, miután odaértek a szülőházba a falun.
szerintem levették Csillunak, csak nem tudom Csillu említette-e a hányást
na majd ha visszajön elmondja nekünk:)
hogy álltok a lakással?
most már én is pihizek:)
milyen lett a cukor eredményed?
köszi, pihengetek. Elég uncsi dehát ez van.
Veled mizujs?
anyunak pedig nagyon nehéz szülése volt, az idősebb bátyám, nagyon nehezen született meg, fogót is használtak és oxigénhiányos is lett és sajnos fogyatékos.
így a másik bátyámmal és velem is automatikusan császárra írták ki anyut
aztán én gondoltam egyet és 2 héttel korábban érkeztem és nem volt idő császározni, mert 4 óra alatt meglettem:)
vajon én milyen szülésre számíthatok?
szia Zita:)
hogy vagy?
sziasztok!
anyukám úgy szült, hogy bement vizsgálatra, mert előző napra volt kiírva, de még nem volt semmi. kicsit fájt a hasa, aztán közölték vele, hogy most éppen szül.. :) aztán nagyon könnyen megszülettem, a szülésznő mondta is neki, hogy ez nem szokott ám ilyen simán és hamar menni. Az anyai nagyim is nagyon könnyen szült mindannyiszor, meglátjuk majd, mit örököltem ebből. :)