2010 Májusi babák (beszélgetés)
ohhh :0
itt is az apuka angol..es ha lany tuttttti jasmine :)
en mar alig varom a januart..akkor megyek ..ez lesz a 3. uh-m
itt az a baj...minden mas nem ugy mukodik ,mint otthon ,hogy maszek . itt nem lehet penzelni az orvosokat
Oks lanyok, nagyon szep almokat, es hetveget nektek!
De jo en is ugy szunyalnak most egyet :)
En lecentiztem magam, mindenhol ugyan annyi, vagyok, sot a combombol meg ment is le fel centi, csak a suly valtozott, es persze a derek korfogat :))) szerencsere. A cuccaim is mind jok, tehat semmi nem kenyelmetlen, csak hasban. De nem is aaggodok,mert mindent megteszek, ami tolem telik, hogy nekem is es a babanak is a legjobb legyen. Most rossz, hogy nem tudok meg edzeni, nagyon hianyzik, de holnaptol mar szepen lassan lehet 20 percet setalni, es ovatosan lehet felso testre sulyozni ezt mondta ma a csontkovacs :)
Én is már ki vagyok ütve, csak a kezem mozog...
De már megyek az ágyikóba én is.
További jó munkát neked! :))
Tökéletesen egyetértek.......
Mindenkinél máshogy megy ez, szerintem is okés a 2,5kg. Én tegnap mértem fél kilónál tartok, de eddigi terhességeknél is igy volt, hogy terhesség alatt 8kg híztam, aztán szoptatás alatt kétszer annyit... :(
De, lassan megyek is, mert nekem a lefekvés a nap fénypontja!:)))
Én olyan vagyok, mint egy disznó, egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy tornázzak, szerintem menthetetlen vagyok!:(((
Olyan gyrosan jonnek a hsz-k, en kozben melozom, igy csak neha-neha tudok bekukkantani...
Nem vagytok almosok? En este 10-kor mar mindig ki vagyok utve...
En 2,5 kg-nal jarok, ami nem veszes a 16 hetben. En normalisan eszem, neha 1 kis edesseget is, de kb hetente 1x. Inkabb a gyumin van a hangsuly. Nekem inkabb a sport hianya miatt jott fel a 2,5 kg. Intenziven sportoltam heti 6-7 orat, es ez most ugye drasztikusan lecsokkent az intenzitasrol nem is beszelve. Persze egyaltalan nem zavar :)))
Akkor nem eszel túl sokat...
Szepek ezek a nevek is zsu, csak van a családba mindegyik, igy nem adhatunk mi is ilyet.
Az a gond, hogy a családba javarész lányok vannak, unokák közül 1 fiú van és 9 lány, szóval ilyenkor sok eshetöség kiesik..:(
Az jó, akkor jól csinálod! Én sem eszem édeset, csak egyszer tudtak megtömni a csajok a bébire hivatkozva, de ha csokira gondolok kiráz a hideg..
Van kiskönyvem is, úgyhogy mehetek a 12. heti uh-ra jövőhét pénteken!:)))
Igen a tej is jó, csak én nem vagyok oda érte, azért inkább keksz jut az eszembe.. :))
Igen biztos italálnak valami szépet, csak ne csipkerózsika legyen.. :))
Kicsit jobban vagyok kb. egy fél kiló keksz után!
Képzeljétek ma voltam védőnőnél és fogytam mióta teherbe estem! 2kg-ot, de nem fogyózok ám csak nem jó a gyomrom sokszor és kevesebbet eszem, na meg egyáltalán nem kívánom az édeset, de azért eszek csak nem mértéktelenül!
Ugye milyen szép név? én is felvetettem most...Az Anna név vezeti a listát, a Hanna is felkapott...Johanna viszont még nincs olyan sok és olyan szép...páromnak nem tetszik, ő 5 éve Biankát mond:) viszont akkor már inkább Blanka
Én rettentő hülyén étkezem!
Reggel semmi, korábban ebédelek kb. 11 körül és délután még valami nyammogás és a vacsi is sűrűn kimarad!:(((
Majmocska, MissUrsula, merre vagytok?
Szisztok :)
Azt hittem mar reg alszik mindenki ;)
MissUrsula ezek nagyon szep nevek...
Ugy tudom a tej is jo savra. Par napja du engem is kinoz kicsit, a sav, szerencsere meg nem olayn veszes... Kevesebbet kell enni tobbszor allitolag.
Rudyvica a lanyok bizti kitalalnak majd valami szep nevet akkor :)
Deeee, csak így szoktam!:))
Sziasztok :))
Mi is leveskét ettünk ma, én ma egész nap éhes voltam! Ti nem szoktatok igy lenni?
Nekünk sincsen még nevünk, bár lánykáim erösen gondolkoznak valami hercegnös néven... :))
Fiú név sincsen jelenleg, párom is várakozó állásponton van
További ajánlott fórumok: