2010 Májusi babák (beszélgetés)
Nem az a lényeg, hogy ki az apa, hanem az, hogy kinek a háztartásában nevelkedik a gyerkőc. Mivel Ti nevelitek, ezért Ő is beleszámít.
Egyébként nálunk is ez a helyzet. A nagylányom az előző házasságomban született, de pl. a szocpolt. is megkaptuk mindkét gyerekre, amikor építkeztünk, meg most az adókedvezményt is megkapjuk, mert a mi háztartásunkban nevelkednek. Ezek a kedvezmények nemcsak saját gyerekre, hanem pl. örökbefogadott gyerekre is ugyanúgy érvényesek.
Majmocska!
Az nem baj szerinted, hogy a három gyerkőcből csak kettő van a mostani páromtól?
azért kérdezem mert kezdek besokalni itt volt multhéten a mester az internet végett nem volt épp itthon pénzünk kértem kölcsön 3eurót másnap kapott a férjecském fizetést és én hülye mondtam anyóséknak erre anyós rögtön kérte vissza mondván ez volt az utolsó parájuk ok visszakapták gond nélkül mert ment a piacra almát venni amikor meg hazaértek két nagy kosárral,h elromlott az autóban az aku hazahuzza-e a párom semmi gond nélkül közben vettek egy uj akut is az autóba
azt hittem felrobbanok 3euróbol két nagy kosárral hazajönni a piacrol meg aztán akumlátort vettek és még nekik nincs pénzük olyan egy kétszinü,h az már siralmas
Most mindenki lelépett?
Hahóó, hol vagytok?
Napok óta???
Jó lehet az étvágyuk!:))))
jaaaaaa.
Oké,mostmár értem. :-)
Köszi!
Én jól vagyok,mint mindig,nem is engedem,hogy másképp legyen. :-)
Elárulnátok,milyen adókedvezményről beszéltek?Lemaradtam valamiről?
Hogy vagy?
Jó, hogy jössz újra!:)))
De ott a lényeg,hogy csak utalhat!
Max további vizsgálatokat kérnek.
Kockázat?
Ja!Olvasod a naplómat?
Én olvastam a neten is,meg most mondta a védőnő is.csak a neten más mértékegységgel számolnak,mint itt makón.Azt mondta,Az IU/ml érték 20 alatt down-kórra,60 felett nyitott gerincre utalhat.