2010 Májusi babák (beszélgetés)
sziasztok! Beírtam az adatokat a táblázatba...
Hogy vagytok?
Keményedések nekem is vannak néha, ha megerőltetem magam...hát néha elfelejtem, hogy lassítani kell a tempón...És a 2 fiam sem pillekönnyű, szerencse, abból nincs gond, hogy emelgetem, cipelem őket. Úgyhogy nem is nagyon panaszkodhatok!
Baba, én kendőztem Gergővel, 6-7 kilós koráig rugalmas kendőben vittem elöl, utána háton próbáltam, de végül nem szövött kendőt vettem hanem egy mei tait. Nézz szét a mamami.hu-n, ott minden segítséget és info-t megtalálsz ha hordozni szeretnél. Egy biztos, ez az egyik legjobb dolog amit a babáddal tehetsz :-))
Keményedések: Előző terhességnél a 16.héten kezdődött, napi rendszerességgel folytatódott, de semmi baj nem lett belőle.
Akkor jó éjt Neked!
Bevallom, nem lettem vidámabb! :) Nekem is estére a legrosszabb, bár csak akkor nem émelygek, mikor alszok.. :( És ma még össze is estem mellé vagy 2x, mert úgy leesett a vérnyomásom.. Remek napunk volt! :P
Sziasztok!
Rozali,én is ezzel küszködök,és főleg este jön elő a hányinger..15.hét vége felé járok.
Lányok, van valaki Carolinán és rajtam kívül, aki még mindig rosszullétekkel küzd? Kezdek már nagyon magam alá kerülni a sok émelygéstő és h***ástól.. :( Pedig már a 15. hétben vagyok, érzem hetek óta mozogni a picit.. el fog egyáltalán múlni? :(
Ja, Zsu, a táblázatban átjavítanál május 26-ra? Módosítottak pár nappal idősebbre, mert nagy a babóca! :)
Hallottátok a 3 kismamit? :( Olyan elkeserítő! :(
Sziasztok!
g04toda! Kezdj el magneB6-ot szedni, az segít a keményedésen!
Ja,és mielőtt elfelejtem:
Soproni Erzsébet Oktató Kórházba járok,Dr.Peitl Szilárdhoz,május 22-re vagyok/leszek kb. kiírva,és egy baba,nemét még nem tudjuk,ja és első :)
Nevet majd írok,ha kiderül,hogy fiú,vagy lány :)
szép estét!
Sziasztok!
Ritkán írok,bocsi ezért :)
Mostanában bele-beleszúr a hasamba,és néha meg is keményedik (most vettem észre éjszaka) a pocakom,ez mitől lehet? Gond esetleg? Csak nyúlnak az izmok-szalagok?
köszi a válaszokat előre is :)
Igen, azt hiszem, hogy az, de eddig nem lett több pöttye, maradt az 5, majd meglátjuk!:(
Az én párom sose vasalna, de másban szokott segíteni mégis inkább egyedül csinálom, jobb így, kikapcsolok és egyedül lehetek, ami nagyon ritka!
Bár azt hiszem jobb lett volna ha segít, mert kicsit megerőltettem magam azt hiszem!:(
Sziasztok! Milyen kellemes idő van :((
Semmihez sincs kedvem. Kellene vmi szakdoga félét alkotnom, de nincs ihlet. Tanulásról meg nem is beszélve.
A takarítást fogalmam sincs mikorra halasztom. Vhogy bele keljen, hogy férjen hamarosan az időmbe.
Szerencsém van a férjem sokat segít. Majd leszedi a függönyt meg segít vasalni. Ezért utálom ezt a függönyösdit.
Ma én is a 16. hétbe léptem. Hogy telik az idő? A hasam akkora, mint 1 lufi. 1kg-ot híztam. Engem Bálintom folyton mozgásban tart, biztos ez az oka. tegnap egész nap ez ment anya szomjas vagyok, kérek ezt, hozd ide,... Leültem pár percre aztán nyomás:(
MA itthon van apa övé -e neme ugrálós feladat. Meg a szuper része aludhatnak együtt. Én meg tanulás meséjével jöttem csevegni 1 kicsit.
Jól vagytok?
Naiv, sajnálom. Tegyetek vhogy ellen, nehogy árts a picinek. Ennyit nem ér.
Mamika! Levikéd bárányhimlős lett végül?
sziasztok!
látom én mindig akor érek ide, amikor mindenki lelép... na mindegy, a napokban én is elkezdtem érezni babókát bár még nagyon kevésszer meg enyhén:) de így is nagyon jó érzés:)
mit gondoltok a hordozókendőkről? használtátok? milyen? fogtok most venni?
Na mennem kell, mert most hívott párom, hogy nagyon hazajönne, úgyhogy 15-kor már jönnek, addigra kész kell lennem!:(((
Szép napot mindenkinek!:)))
Szia!:))
Egyél gyorsan valamit!:)
Sziasztok!!Végre idejutottam reggel nyolckor piacra mentem aztán ajándéknézés utánna haza nekiálltam kalácsot csinálni 2adagot egyik kész második meg még sül!!Délután megyünk anyumékhoz még ma csak egy banánt ettem meg egy szelet csokit valamit még kellene hozzátennem!!
Szép napot mindenkinek!!
nem beszélget velem senki sem?
Szomorú vagyok!:(
Mindjárt mennem kell!Jaaj, minek ültem le?
Sziasztok!
Leültem kajálni, mert már lóg a belem!:)
Nagyon bevállaltam ezt!
Zsu és Dzsigg, látom ünnepeltetek!
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!
Nem nagyon volt mostanság időm, szerencsére volt munka-rendelések, igy nem nagyon volt időm.
Látom az oltás még mindig téma, én továbbra is tartom magam ahhoz, hiogy nem lehet tudni, milyen mellékhatása lehet a magzat fejlődésére, igy nem oltatom be magam semmiképp.
Lakás téma is volt ugy látom, hát én sem mondhatnám, hogy nem fog egy kis gondot okozni a Babybogyóka érkezése, de megoldjuk!
Az a lényeg, hogy mi külön vagyunk, igy nem szól bele senki az életünkbe, mint ahogyan látom pl. Naiv-nak, hát nem lehet könnyű.
Én betöltöttem a 15 hetet csütörtökön, igy a 16. hétbe léptem.
Már érzem Babybogyókát mozogni egyre határozottabban!
Sajnos esténként még mindig gyomorsavas érzés nyomja a gyomromat és a hangulatomat.
Amig nem eszek semmi gondom nincs, délben ebédelek, aztán délután kezdődik is marja a torkomat.
Reni, Magne B6- az megy befele ilyenkor.
3 kiló eddig a súlygyarapodásom, sajnos nem igazán mozgok igy a kevés kaja is rakódik.
Délutánra és esténként időnként érzem, hogy keményedik, elfárad a hasam.
Van valaki még igy?
Hát,itthon vagyok nap,mint nap,igyekszem beosztani a melót. :-)
De most ez sem jó,halálra unom magam. :-(
Olyan semmi kedvem nincs ma. .-(
ÓÓÓÓÓ, de jó neked, hogy alig van dolgod!
Nincs kedvem takarítani, bár jól esik a mozgás az bizti!:)))
Egy függönymosást én is beiktatok még ünnepek előtt. :-)
Én ma csak leszedem a szárítót.Volna mit mosni,de haverok jönnek,és pont útban lenne a szárító.Majd holnap.Ma csak főzök,mire jön Apa haza.