2010 Májusi babák (beszélgetés)
Én olyat szeretnék, ami bolygókerekes, lehet fektetni és ültetni is, és rácsatlakoztatható a bébihordozó.
És a bébihozdozót tudom majd az autóba tenni.
Szine valami csajos, már kivánságom nincs
:-)
Kiságy egyszerü. pelenkázó nélküli,( mármint ne legyen külön pelenkázó szekrény pluszba, a hely miatt) olyat akarok, ami pelenkázó lapos, és rá lehet tenni a kiságyra, ha kell pelust cserélni.
Pellus, csak is eldobható egyszerhasználatos.!!!!!!!!!!!
Mindig is ilyet használtunk!
Ruhák, meg kevés rugdalódzó, olyan vagány cuccok vannak, amik kicsi méretben készülnek, mégis olyanok mint a nagyoké.
Én ezt néztem ki, igaz nem értek hozzá, de ez tetszik. Olyat szeretnék, ami nem túl nagy, hogy egyedül is tudjak vele közlekedni.
Nem is szabad idegeskedni,
Első babánál flidőben szoktuk érezni a bébiket, tehát a 20 hétig nem késő, söt abszulult nem késő, és a simiket érzed az már ő.
majd erősödik az meglátod!!!!!!!!!
Ma már én is babakocsit nézegettem.. rám hoztátok a vásárolhatnékot! :) Igaz, csak a netet böngésztem, mert Ádi még mindig pöttyös és nem mehetünk vele ki a házból.
Van már ötletetek, milyen babakocsit szeretnétek? Olyan sok féle van, teljesen tanácstalan vagyok!
Ádámmal mélykocsinak Graco-nk volt, azt szerettem, a hordozója is nagyon kényelmes volt. Sportkocsija meg Pierre Cardin van. De a Bergon mélykocsik is nagyon tetszenek, csak szinte mind fix kerekes. Nekem kell a bolygósítható kerék. :p
Tippek?
Sziasztok!
Anikó! Gratulálok!!! :) Manókának is drukkolunk a jó eredményhez! És tuti jó is lesz! Ne aggódj! :) (engem meg előre megnyugtat az is, ha látom, hogy a többi baba cisztája szépen visszahúzódott! ;) Aztán majd 12.-én megtudom, hogy az én bébim is rendben van!)
Már nálam is inkább rúgkapálás megy, sokszor a pocakomon kívülről is látszik a mocorgás, párom is kapott már a tenyerébe! :) És éppen a hétvégén mondtam a férjemnek, hogy egyre rendszeresebb a mocorgás. pl. délután 3-4 között mindig nagyon aktív Máté és este 10 körül is. De pl, ha eszek, az mindig hatással van rá és akkor - ha csak 10 percig is- mindig nagyon pörög!
Ma léptem a 19. hétbe, és igen ő az első! :)
Viszont van egy kis zsírréteg a hasamon és azt hallottam, hogy aki ducibb, az később érzi a mozgásokat.
Türelmes vagyok és 5 napja voltunk a genetikai uh-n, ahol minden rendben volt, úgyhogy nem idegeskedek.
Sajnos mi is a nullárol indulunk, semmink sincs a babának, én is eladtam annak idején mindent, nem gondoltam volna, hogy lesz 3. bébim.
Na de ami kell az kell, meg kell venni.
Nem lesz kevés anyagilag, de hát vállaltuk.
Hány hetesek vagytok most?
És első baba?
Én 21. héten vagyok, 3. baba, igy tudom mire kell figyelni.
Nem csiklandozás ez már nekem, szabályos rugkapálás.
Érezni a bőröd alatt, hogy rúg egyet.
Azt imádom, mikor érzem kicsit, hogy pisilnem kell, és akkor rug egyet és a hólyagomat találja el, na akkor nincs mese menni kell vécézni, különben lehet pár rugás után nem tudnám vissza tartani.
Sziasztok!
Anikó!
Gratula a vizsgához és drukk a többihez a babád meg bizti érti a dolgát és tette is és eltűntek azok a fránya ciszták, bízz benne!:)
Newgirl!
Szerintem ha nem okoz problémát, akkor nem gond, hogy "csak" két naponta mész wc-re!
Én legalábbis nem foglalkozom ilyesmikkel, amíg nincs valami panaszom mellé pl. görcs vagy székrekedés stb...!
Jó neked, hogy így érzed a manókádat, én napok óta semmit nem érzek, kezdek aggódni, de a párom előtt nem mutatom csak magamban rágódom ezerrel!:((
Bejelentkeztem péntekre a dokihoz, majd akkor láthatom a gyönyörűségemet!:)Remélem minden oké!
Miss Ursula!
Mint írtam a babakocsit meg a hordozót eladtuk, ráadásul egy hónappal azelőtt, hogy kiderűlt, hogy babát várunk...na ez a mi formánk!:)
Ja meg a zenélő forgókát és a mellszívót is!:((
Azt hiszem, hogy most már kézit veszek, mert állítólag az is van olyan jó, mint az elektromos és nem olyan drága, na meg nem annyira hangos!:)))
Annyira irigyellek!
Engem az érdekelne, hogy mit érzel pontosan? Illetve aki már érzi, az mit érez?
Úgy gondolom, hogy már én is éreztem a pocaklakót (olyan csiklandozós érzés volt), de nagyon ritkán érzem ezt, nem rendszeresen. Szerintetek tényleg ő volt?
Oké kipróbálom.
Kicsit korainak tartom még ezt a székrekedést.
Jaj ugy ficánkol a kis ficánkám, majd ki ugrik a hasamból.
Megfigyeltem, hogy ritmusosan vannak időszakok mikor ébren van ő is,
Nektek van ilyen?
Például reggel mikor felkelek, akkor általában ő is felébred mikor leküldöm a reggeli kávét,
A párom kérdezte is, hogy éjszaka nem szokott rugdosni, csak reggel ébred?
Mire én, hogy nem érzem, igy biztosan alszik.Erre ő: rendes kiscsaj végéig alussza az éjszakát
:-)
Gondolom, abban reménykedik hogy ha megszületik akkor is igy maradjon.
Szóval reggel ébred és mocorog, majd pihi van, és igy 2 és 4 óra között délután van a nagy buli általában, aztán meg estefele, 8- 9 óra körül.
Kinek hogy van ez?
szia!
Próbáld meg az aszaltszilvát, esténként 2-3 szemet. Nekem bevált.
Sziasztok!
Várunk majd Anikó a hirekkel!
Ki hogy van?
Mi jól vagyunk, a párom "nem enged közel magához" ez rossz, de még mindig köhög, és nem akarja, hogy elkapjam, én meg erős akarok lenni, és nem fogom elkapni tölle.
Babybogyóka, jól van, rugkapál, mocorog annak rendje módja szerint, hnéha olyan bulit csap odabent, azt sem tudom, hol van jobb vagy bal oldalt.
Sajnos az emésztésem kicsit lelassult mostanság.
2 naponta megyek csak nagyvécézni, tud valaki erre valami jó gyógyírt?
Tamarin lekvárt lehet vajon ilyenkor szeddni?bevenni?
Sziasztok lányok! Levizsgáztam, hatott a drukk 5-ös és 4-es lett. Igaz jó tételt húztam, de ugye ezt is tudni kell:) Szóval már "csak" kettő van hátra. Még abba is belehúzok majd...
Holnap megyek megkukucskálni, hogy a picurkám cysztái hogyan állnak. Remélem ő is belehúzott rendesen - neki ez volt a feladata :)-és már legalább össze mentek, ha nem is tűntek el. Majd jelentkezem a hírekkel.
BUÉK Mindenkinek! Sziasztok! Hú, ezer éve nem jártam erre, remélem mindenki jól van! Üdvözlöm az újakat!
Látom, a legutóbbi téma már a vásárlás volt a babók részére. Nekünk szerencsénk van, mert minden megmaradt jó állapotban a nagytesótól (4 éves) Igaz ő kislány, most meg kisfiút várunk, de szinte mindenünk semleges színű, nem kifejezetten kislányos. Néhány ruhát kell venni, meg cumisüveget, ilyen apróságokat. No meg egy ágyat a nagytesónak, mert mostmár a kiságy a picurkáé lesz.
Sziasztok,nagyon nagy a pangas itt,ki hol van???????????????
Barnazas:nekem van egy lanyom,nala sem barnaztam,most fiam lesz,most se barnazok.Ebböl a barnazasbol nem kell a gyermeked kivoltara gondolnod*
Szerintem a barnazas nem vicc,nem egy jel,hogy fiad lesz vagy lanyod,hanem elkellene meni orvoshoz*
Ha voltal orvosnal,es mindent rendbe talalt a barnazas ellenere,akor nincs mit aggodni.A szervezeted igy reagal.
Szia!
Én nem csináltattam Négyes tesztet, mert a 12. héten megcsinálták a Kombinált tesztet (vérvétel + uh) és azon minden rendben volt. Azt olvastam, hogy általában azoknak csinálják meg, akik lemaradtak az első genetikáról.
Jó reggelt!!! ÉS
BUÉK!!!!!
Hm............
nem tudtam,hogy lehet következtetni, a barnázásból valamire?
Nekem a 3.lányom lesz most, most barnáztam, az első kettővel meg nem.
Már jobban van a párom.
De köszönöm
De jó nektek, hogy megvettétek a babakocsit, bár már mi is elmondhatnánk ugyanezt!:)
Van egy ismerősöm, aki állítólag árulja a testvérbabakocsijukat, mindjárt felhívom, hogy megvan e még!:)Hátha szerencsénk lesz és jó áron meg tudjuk venni!:)
Annyira jó lenne ha már nem kéne ezen rágódni, mert ezek a kocsik elég borsos áron vannak!:(
Szerintem nincs összefüggés a barnázás és a fiúbaba között, legalábbis én még ilyet nem hallottam soha, nekem a harmadik fiam van úton és soha egyszer sem volt barnázásom!:)
Fabi, nekem is van igy sokszor, hogy hiába veszek levegöt, nem elég..
Próbálok több vas tartalmú kaját enni, meg Ca, mert ezek hiánya állitólag ezt idézheti elö.
Még azért nem akkora a hasunk, hogy ne kapjunk levegöt.
MI ma vettuk meg a babakocsit meg muanyaggal bevont pelenkazot, amit a kisagyra lehet tenni( igy nem fogunk venni kulon pelenkazo szekrenyt.)
Ruhat sokat fogunk orokolni, meg lehet bebihordozot is:)
En nem barnaztam egyaltalan es kisfiu lesz:)
Ellenben a hanyinger es foleg a gyomoreges meg nyelocsoeges volt igazan kellemetlen. Neh ameg mostanaban is.Meg gomboc erzes a torkomban ami nem akar elmulni, hiaba szoktam inni.Allitolag azert, mert a sav mar a torkomig is feljon.
Mostanaban meg neha hiaba veszek levegot, olyan,mintha feleannyi jutna belem.
Haton nem nagyon merek aludni ( met sok helyen azt irjak nem szabad),pedig en mindig is haton alvos voltam. Most nehez megszokni a folyotn oldalt fekvest...Ezzel is nyomom a tudomet es szivemet.