2010 Májusi babák (beszélgetés)
a bpd a fejátmérő az ami 42mm
akkor nem értem a dokit 2hete ránézett a naptárra és azt mondta,h 18hetes vagyok amikor 16hetes voltam most akkor mi van??Mert már nem értek semmit!!Ha megkérdezi tőllem valaki akkor mit mondjak??Tegnap még 20hetes voltam ma már 18 tudomásom szerint előre haladnak a hetek nem hátra!!Ez már röhej amit velem csinálnak!!Eldöntöttem nem fogom magam égetni mivel két hete 18hetes voltam akkor holnap töltöm a 20-at és ezt is fogom mondani a baba meg akkor születik amikor neki jó!!
Így visszanézve tényleg gyorsan megy az idő!
Candy! Neked is jobbulást!
Halihó!
Candy, mamika, jobbulást Nektek!!! Citrom, méz minden mennyiségben!!!!
Naiv, a 42mm-es fejátmérő éppen megfelel egy 18 hetes babának, ezzel 21 hetes semmiképpen nem lehetsz! Többi adatod milyen? Vagy csak a BPD-t írták a papírra?
Sziasztok!
Most picit eltűntem, de látom mennyi minden jó és rossz is történt. Napok óta ágyban vagyunk a férjemmel, valami nagyon elért minket. A torkom nem érzem, köhögök és fújom az orrom, férjem szintén. Neki antibiotikumot írtak fel, nekem teázást javasoltak... :-))))
Nem érzem magam jól, de a baba sokat rúgdos, és ez megnyugtat.
Olvastam, hogy Newgirl miken mentél keresztül, senkinek nem kívánom azokat az izgalmakat, de remélem akkor most egy kicsit visszaveszel a tempóból. A vérnyomásokra meg tényleg nagyon nagyon kell vigyázni...
De azért a jó dolgok sem kerültek el titeket, teljesség igénye nélkül: látom a ciszták ügyében és az UH-okon is csupa jó híreket kaptatok.
Azt hiszem nemsokára megkezdjük a cukorterheléses időszakot, megint lesz miért izgulni :-)))
De hát azért ne felejtsük el, hogy már a nagyságrendileg a félidőnél vagyunk, azaz már négy hónapja hogy mindannyiun először érzett valami furcsát... :-))))
elnézést kérek most néztem utánna a 42mm az a feje nem irta mekkora meg akkor szerintem tényleg nem a 18hetes terhességemet jelzi a GN
bocsánat
Sziasztok!
Végre megjött ma az AFP eredményem, 1 hó csúszással, 33,0 UI/ml lett az eredmény, remélem ez jót jelent. :)
Sziasztok!!Megjöttem a dokitol és végre láttam normálissan a babóm mocorgott forgott végül szopta az ujját!!42mm és a papiromra az van irva, h 18GN ez azt jelenti, h 18hetes terhes vagyok!!??
Nem lepődnék meg ha rosszul irta volna mert azon kivül, h ultrahangozott nem szólt hozzám végig egy másik nővért blamáltak mintha ott se lettem volna!!A kalkulátor szerint 21hetes vagyok na most ki érti ezt???
Bocsi! Én vagyok!
Szóval akkor már szépen mozog a picur!
mamika!
Citormos mézes tea, és sok-sok c-vitamin!!! Jobbulást!
Benáthásodtam mára!:(
Reggel éreztem a torkomat is de megittam egy bögre forró teát és már nem fáj, remélem ennyi volt!:)
Én nem nagyon szoktam beteg lenni, most sem szeretnék!:(
Sziasztok!
Jól eltűntem, de úgy látszik, nélkülem is zajlott itt az élet rendesen! :)
Rozali! Gratula az eddigi eredményhez, az a kis ciszta meg 3 hét alatt biztosan eltűnik!
Newgirl! Lotti már nem először hozza rátok a frászt! Itt az ideje elbeszélgetni vele! :))) Persze csak vicc. Örülök, hogy most minden OK veletek is, nagyon vigyázzatok magatokra. Nem ijesztgetésképpen, de nekem is járt így egy ismerősöm, a 22. héten, de neki ki is nyílt a méhszáj. Utána szigorú fekvés végig szerencsére nem kórházban, de így is sikerült kihúzniuk a 38.hétig. Pihenj sokat!!!
Vica! Igen nekem volt problémám a vérnyomással, de szerintem a tiéd teljesen más helyzet. Ugyanis nekem csak a dokinál mérnek mindig magasat, itthon is mérem naponta kétszer, itt minden rendben van vele. :) Már papírom is van a fehér köpeny szindrómáról. Ja és tegnap voltam egy másik dokinál, akinek mondtam, hogy felírták a vérnyomáscsökkentő gyógyszert. Először azt mondta, nézzek vissza a dokimhoz, mert nem igazán lenne rá szükség az otthoni mérések alapján (tegnap este pl 120/60-as vny-t mértem :)). De aztán megnézte, hogy milyen adagot írtak fel és szabályszerűen röhögőgörcsöt kapott, mert hát nevetségesen alacsony gyógyszeradagot kaptam... Szóval, ártani nem árt, úgyhogy szedjem tovább. :)
Mindenesetre megéri figyelni a vérnyomásra, rendelőben produkáltam már 190/100-at is... :( Tudom, rosszul vagyok összerakva... :)
naiv 5 euro is jol jon neha...
mamika en is szoktam furcsizni hetvegente, 20-30 perc allitolag nem arthat, foleg ha elotte is furodoztel a kadban. A forrosagra valoban erdemes odafigyelni, de amig teged nem zavar, addig a babanak is jo a dokim szerint.
Persze tudom, hogy forróba nem szabad ülni, de azért hideg nem volt!:))
Viszont tusolni mindig inkább melegebbe szoktam, mert ííímádom!:)))
Naiv!
Az is nyeremény nem?
Gratulálok!:)
Lehet, hogy tetszett neki a kádban fürdés?
Én nem szoktam, mindig tusolok, de kaptam tetesept-fürdőolajokat és az egyiknek olyan isteni az illata, hogy az elmúlt két hétben már másodszorra csábulok el és beülök a kádba!:))
mamika az nagyon jo :)))
Naiv gratulalok :)
Sziasztok!
Annyira mozog a manóm, hogy hihetetlen!:))
képzeld nekem is van hasonló tünetem derékbol indul égő valami és pont a pocakom közepéig megy mindkét oldalrol és most elmult
nem lehet,h izgalomtol is lehet??Azért kérdezem mert most volt a lottóhuzás és négy találatom van a heteslottón igaz nem nagy valami de akkor is örülök
Sziasztok, en is vagyok...
Newgirl nem semmi min mentel keresztul, en is biztos nagyon feltem volna. Szerencsere mar rendben vagy, vigyazz nagyon magatokra!
Vica te is, es valahogy magyarazd el majd, hogy nem vagy ideges, nem azert magas a vernyomasod. Meg szerencse, hogy vett a parod, igy utana tudtal nezni. Azota sem javult?
Rozali bizto a kovetkezo vizsgalaton mar nyoma sem lesz a cisztanak...
Aniko ugyi vagy, vegre lejartak a vizsgak, most mar tudsz magatokra koncentralni.
En is voltam ma dokinal, minden oks velunk, cukorot itt a 29 heten mernek csak...erthetetlen, de ez van...es akkor mernek vasat is...en azert szedem hetente 2-3x, mert nekem amugy is alacsony szokott lenni. Ma azert jol fejbe utott a dolog, hogy amikor megyek kovetkezokor a dokihoz, mar a 3 trimeszterben leszek. A mindenit hogy telik az ido... En is nagyon varom, hogy mindenkinek meglegyen mar a babokaja :)))
Puszi lanyok, mennem kell valami hasznosat is csinalni meloban...