2010 Májusi babák (beszélgetés)
Köszönöm Aniko!
Örülök Nektek,hogy vegre eltünt a ciszta.Azert igy megnyugtatobb lesz a hatralevö idöszak Nektek.
Mára elteszem magam én is!
Holnap nem leszünk itthon, majd estefelé benézek! szép hétvégét mindenkinek!
Na erről az oldalról rendeltem én szoptatós melltartót és ő árul hasleszorító bugyit is, szerintem jó lehet csak tök tudja a méretemet!:(((
Jó éjt mindenkinek!:)
Jaaj ne is mond már előre félek, hogy olyan lesz, mint az apja!:(((
Akkor öngyilkos leszek az tuti!
Mi alig vagyunk együtt egy pci ideje, de szerintem ez nem sokat jelent, vagyis nekem, mert előtte egy 7 évs szar kapcsolatból léptem ki és csak az időmet pazaroltam és szar alakra pocsékotam az egész fiatalságomat és az a szomorú, hogy ezt mindenki tudta talán még én is csak...hát ez az, amit én sem tudok, hogy miért!?
MIÉRT????
Na mindegy, de született belőle egy csodálatos gyerekem, aki sajnos egyre jobban hasonlít az apjára!:))))
szóval kezd férfikorba lépni...:DDDDDDDdd
De így legalább együtt formálódtunk, nőttünk felnőtté, főleg, h 3 hónap után összeköltöztünk!!!!A 20. szülinapját már együtt ünnepeltük és lassan 28 lesz.
Ezt nem azért írtam csak olvastam hogy páran köszöntötték, nem is fogtam fel, hogy te nem!:))
Azért köszönjük, én már Dominikét várom nagyon az febr.15-én lesz és nagy bulit szeretnék!:)
Had kívánjak én is mindenkinek boldog szülinapot!!!
Mamiks: Amikor megismertem 19 és fél volt, ahhoz képest, már a 28 nem is kevés:D
Ma sonkás, tejszínes cukkini volt rizzsel!:)
Holnap anyóséknál eszünk, úgyhogy nem főzöm, vasárnap meg anyukáméknál így akkor sem!:)))
Jajj, de bunkó vagyok, elfelejtettem! Én is nagyon boldogságosat kívánok a párodnak! :D
De cuki ajándék!! :)
Rozali!
Nagyon boldogságos szülinapot kívánunk a szüleidnek és mi is köszönjük a párom köszöntését mindenkinek!:))
Amúgy most fejeztük be a Dodóval a gipsz öntést, száradnak a radiátoron és holnap festjük a páromnak ez lesz a szülinapi ajándéka a Dodótól!:)))Jaa és egy festmény, amit szintén most alkotott!:))
hát lehet ismerem, csak más néven:)
hétvégére vasi dödölle van tervben...
Az enyém is 24 volt, mikor Ádi született! :)
A tarhonyás levest ugyanúgy csinálom, mint a lebbencs levest. Azt ismered?
menü: babfőzelék virslivel, palacsinta
volt rakott krumpli is a héten
tegnap: rántott csirkemáj, tök párizsi
remélem tudtam ötletet adni:)
Recept nélkül lehet kapni egyébként.
Most mennem kell itt is végeztek a fiúk a fürdéssel és mennem kell mesét olvasni.
További jó dumcsizást.
Szép álmokat nektek, semmi izgalom és keményedés-mentes éjszakát. Na jó ezt csak a pocakra értettem. Hi-hi :)))
Fogalmam sincs. Hogy őszinte legyek nem is néztem, de mindjárt hozom. Azt mondta a B6 ilyen idős terhességnél már felesleges.
500mg magnézium-orotát-dehidrát. Sokat segítettem?? :))))
Szóval ebből is 3x1-et szedek.