2010 Májusi babák (beszélgetés)
A kutyának még véletlenül sem láncon van a helye, ha félted a gyereket tőle, akkor nem kell kutyát tartani!
A kutya egy élőlény és mozgásra van szüksége, akár mekkora az a lánc, az egy lánc és én személy szerint nagyon felháborítónak tartom, ha valaki láncra veri bármilyen állatát!
A kutya egy társ és nem egy tárgy, ami jól elvan egymagában egy láncra kötve!
Bocsi, de én így érzem!
Sziasztok!:(
Nincs jó hírem!:(
Voltunk dokinál a Levinél még csak most jön a neheze, most is hőemelkedése van, rázza a hideg, nyűgös, piros a torka, Dominiknak bal oldali tüdőgyulladása van, akkorák a mandulái, hogy összeérnek, kaptak egy halom gyógyszert, ha a Dodónak hétfőig lesz láza folyamatosan, akkor azonnal vissza és valószínű, hogy röntgen, aztán ki tudja, hogy mi következik!
Csak úgy elküldött a doki, mert mondtam, hogy rég láttam a kis drágát... :)
Elvileg május-júniusban lenne államvizsgám... :)
hogyhogy voltatok uh-on? nálatok van a 18 és a 30 között is kötelező?
már háromnegyed kilós, jaj de növekszik!!
meddig lesz sulid?
Ilyen emberek nincsenek... jobban mondva nem emberek... :(
Kezdünk magunkhoz térni, bár nem könnyű... Kell még idő...
A tanítással végeztem, vagyis már csak adminisztratív dolgok vannak, plusz suli, úgyhogy nem unatkozom. Most is beadandót írok...
Lora jól van, kedden voltunk UH-on (2D), már 750 g-os nagylány!!! Jövő héten vagy utána magándokihoz mennék, ott is lesz sima UH, úgyhogy a 4D-t napoltuk egyelőre egy pár hétig, hadd hízzon és nőjön még a pici lány!
óóóóóóóóóóóó Klári, sajnálom.... :-(((( miért vannak ilyen emberek???!!!!
mi van veled, tanítasz??? Lora baba?? képed új van??
Sziasztok!
Csak benézek, de minden nap olvasok azért! :)
Sajnos most hozzá tudok szólni a kutya témához. Nálunk a lakásban volt, kicsi kutyus, de akkor ment ki az udvarra, amikor ő akart! :) Sajnos hétfőn megmérgezték, pedig senkinek sem ártott... A legjobb barátunkat veszítettük el...
igen, keserves időszak volt az, nem bírtam lelkileg így felhagytam vele...
én amúgy macskás vagyok, de nagyon nagyon... nem is csoda hogy toxoplazmám átvészelt lett :-))))
lakásban párom nem engedte, de ha végre családi házunk lesz tuti újra lesz két cicám!! :-))
na igen, egy jó házőrzőre szükség lehet ha olyan helyen élsz ahol megnyugtató a kutya jelenléte.
A szeretet sok mindent pótol... és nálatok biztosan jó helye lesz.
Én nem is vagyok ellene, csak a láncos témát gyűlölöm, sosem felejtem el, amikor egy kutya nyakából alig tudtuk kiszedni a láncot, mert benőtt az általa okozott sebbe!!! :-(((((
Mi még nem voltunk Mátéval 4D-n, viszont Ádámmal annak idején ilyentájt megnéztük (akkor még olcsóbban..) és nem akarom, hogy később az orrom alá dörgölje Máté, hogy róla miért nem készült ilyen felvétel, ha Ádámról igen! :D Amúgy most nekünk sem hiányzik ez a plusz kiadás, de emiatt és a sok "zűr" miatt, amit eddig átéltünk, mindenképpen látni akarom, hogy rendben van-e az én kis gyönyörűségem! ;)
Na, majd délután jövök!!