2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy hete hogy nem voltam, de látom nem állt meg a világ :)! Gratula a 10000. hozzászóláshoz! minjárt megnézem ki is volt az :) meg visszaolvasok!
Remélem mindenki jól van!
Sziasztok!
Rudyvica kislányhoz, vagy kisfiúhoz kell drukkolni, mit szeretnétek jobban?
Vagy csak azért kell a drukk, hogy egyáltalán látható legyen?
Én is ezen aggódom, megyünk csütörtökön, remélem nem lesz befele fordulva, hogy ne lássuk a kis arcocskáját Lottikánknak!
Úgy várom már, hogy milyen lesz.
Igen valóban nagyon sokan voltak. Hát vettünk kereplőt és dolgoztunk vele rendesen...
Én is remélem, hogy sikeres volt :)
Sziasztok!
Rudyvica, jelentkezz mindenképp már nagyon kíváncsi vagyok ki a pocaklakótok :)
Mamika még mindig betegek a gyerekek? Szegénykék. Mielőbbi gyógyulást :) Az enyém ma már ment óviba, szerencsére rendbe jött.
Egész éjjel nem tudtam aludni, most úgy néz ki én szedtem össze vmi nyavalyát:( Orrom rendesen bedugulva, torkom is fáj. Egyébként sem hiányzik, de most végképp nem hiszen szerdán indulunk Balatonfüredre egy kicsit pihenni. Addig vhogy rendbe kell hozzam magam.
Ó Carole remélem semmi komoly és nem lesz kórház a vége. Vigyázz magatokra.
Tegnap voltunk Mohácson busójáráson. Még soha nem voltam, szép idő volt és nagyon jól éreztük magunkat. Bálintnak extra névnapi ajándék volt :)
Jó reggelt!
Várjuk a beszámolót!!!!
Nagyon drukkolok!
Jo reggelt :)
Ma megyunk délután 4D-re :)) Megbeszéltem picurkával, hogy mutassa meg szépen magát, remélem ö is igy gondolja, mert már nagyon szeretnénk tudni, hogy kisfiú e vagy kislány.
Drukkoljatok !! :))
Sziasztok,de regen irtam ide,de latom nem nagyon irtok ti sem:(:(Vagy csak a hetvege?Hogy vagytok?
Ki hogy all a vasarlassal?Nekem megvan minden,csak a testver babakocsi hianyzik,meg egy takaro.Cumisüvegeket nem veszek elöre,direkt,mindenkepp szoptatni akarok.
Latom jo nagy pocakja let mindenkinek,en sem panaszkodhatok,bar feltölteni ide egyeb okok miatt nem tudok kepeket.Mar egyre kevesebbet birok mozogni,3-4 emelet utan mar fulok meg...Ejszaka meg rengeteget kell pisilnem:(:(
Ez a legrosszabb egyenlöre.
Sziasztok!
Látom nem voltatok nagyon aktivak a hétvégén, csendesség volt.
Mamika, hogy vannak a fiuk?
Caroli jobbulást neked!
Többiek jól vagytok?
Mi jól vagyunk.
Várjuk a csütörtököt, akkor megyünk 4D-re.
Sziasztok lányok!
Carole sajnálom, hogy ilyen kiütéseid lettek, remélem mihamarabb meggyógyulsz!
Mamika, további gyógyulást a fiúknak! Anyóstémára tudnék mit hozzászólni... de hagyjuk, ha nem tudok pozitivat irni, inkább akkor semmit ;)
Nagyon szép pociaitok vannak -én sem vagyok lemaradva :) nekem is jó nagyra nött az utolsó pár hétbe. Tettem fel a naplómba.
Sziasztok!
Csak bekukkantottam egy percre, ma a nagyszüleimnél voltam, megnéztük együtt a 4D dvd-t, hát ha már most így sírnak rajta mi lesz velük ha meg lesz a baba???!!! :-)))
Lazzy köszönöm kérdésed, a pénteki lakásnézőnek tetszett az otthonunk, de ezzel szinte mindenki így van, hogy lesz e belőle vásárló majd kiderül jövő héten.
Pihenjetek csak....
ÓÓÓÓ, sajnálom a fertőzést, vajon ezt, hogy lehet elkapni?
Remélem azért nem fogtok kórházban kikötni, drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Jobbulást!
Mamika:Kértem férjemet, hogy vigyen el inkább az ügyeletre, mert nekem most tudnom kell, hogy mekkora a baj!? Szerencsére hamar el tudtunk indulni és az ügyeleten sem volt senki sem.
Orvos mindent megvizsgált. Sajnos, talált is: gombásfertőzést, ekcémás kiütést is. Holnapra írt beutalót, hogy vv alapján szűrjék ki, hogy az epeműködésem milyen is?! Ha baj lenne, akkor be kellene feküdni a kórházba és méregtelenítenek. Ez pár napos dolgot jelentene.
Különben jól vagyunk, szépen fejlődünk!
Szerintem irány az orvos!
Amúgy minden oké veletek?
Kapnak antibiotikumot meg a Dodó Fluimucilt köhögésre a Levi meg eddig Stodalt kapott, de mivel nem szakad neki fel így a következő alkalommal már ő is fluimucilt kap!
A Levi az antibiotikumot egyszer kapja reggel a Dodoó 2*, reggl és este a köhögéscsillapítót meg az antibiotikum után min. 2 órával!
Miért?
Jó reggelt!
Lányok, arra ébredtem éjjel, hogy iszonyatosan viszket az egész testem. Borzasztó, már piros és kiütéses a bőrfelüleletem. A terhesség elejétől fogva vakarózók, de enyhe lefolyású dolog volt. De most már elviselhetetlen! Mitől van és mit lehet ezzel kezdeni?
:S
Megkérdezhetem,h milyen gyógyszert szednek,és mikor adod be nekik?
De ha pihenni mész,majd holnap:)
Jó éjt!
Örülök,h jobban vannak!Komolyan!Tudom milyen,ha betegek.
Milyen műsort?:S
Sziasztok!:)
Látom az anyós a téma..
Nekem semmi problémám vele:)
A volt férjem anyukája annyira "alap" volt,h még veszekedni sem lehetett vele,az mindent rámhagyott,minden megfelelt neki,még örült is,h én voltam a menye..(Ez már lehet,h másh van,bár nyáron behívtak beszélgetni,kávézni,amikor lenn voltam )
A mostani páromnak sajnos elég régen meghalt az anyukája,tehát ez a része kimarad az életünkből.
(Azért néha el bírnék viselni pár órát vele,tuti:))
Mamika!Hogy vannak a fiúk?:)
:(
És amúgy hogy vagytok? Fiúk? És Te?