2010 Májusi babák (beszélgetés)
nem vagy kövér!!! akkor nagyon szerencsés kismami voltál a Levivel...
most viszont egy órára el kell ugranom, barátnőmnek AFP vérvétele lesz és elkísérem (itt lakom a kórházzal szemben )
sietek vissza!
Rám mindig irigykedett a szobatársam, hogy este is meg reggel is legalább 15 percig tusoltam, mert Levi állandóan aludt és volt időm, nekem tiszta pihi volt az a három nap!:)))
Olvastam, ettem!!, beszélgettem, szoptattam és gyönyörködtem a kis majmimban!:)
Mondjuk én kövér vagyok, utálom a pántos cuccokat, de kényelmes, úgyhogy még gondolkodom rajta, hogy licitálok e!:)
Úgyis köntösben leszek ha jönnek a látogatók!:)
nekem tetszik ez a spagettipántos megoldás, mert ezzel a hónaljat is meg lehet mosni egy pillanat alatt a kórházban, ha másra nincs idő :-)))
Ezért is néztem ezeket, de miért kéne félkézzel?
A hálóinget kigonbolod majd kézbe veszed a picit és csak le kell hajtani a hálóinget, hogy tudjon szopizni!
Nekem mindkettővel elől gombos volt és nem volt bonyolult csak nem mindegy, hogy meddig van a gombolás!:)
nekem tetszik mindkettő hálóing, én is az ilyen típusúakat szeretem, nekem azt javasolta egy ismerősöm, hogy spagetti pántos felsőm legyen mert azt könnyebb lehajtani, mint egy elölgombolós hálóinget egykézzel gombolgatni...
nekem megnyílik, meg is nézem!
Én nem tudom megnyitni!
Te?
[link]
Szerinted milyenek?
Nem szeretek alsóneműt használtan venni, de nagyon megtetszett a zöld, jó lesz nyárra szoptatni itthon vagy a kórházban!
Levi ha meglát egy idegent közelebbről, mint ahogy ő azt szertné, akkor vége a világnak, látszik, hogy nem visszük közösségbe!:(((
Hát ez alkati kérdés de ha relative sokat van társaságban és megszokja, hogy sokszor van körülötte valaki( a szűk családon kívül is), akkor barátságosabb lesz!
tegnap látogatóban voltam egy volt osztálytársamnál, egy éves lesz a kisfia, és olyan édesen eljátszott, és én is vele... ahhoz képest hogy idegen voltam a számára már a legelejétől odabújt hozzám és adogatta a játékait. Olyan jó érzés volt, hogyan kell okosan emberszeretetre nevelni egy kicsit? Hogy ne féljen az idegenektől?
Majd a következővel talán!:)
Ez a dínóváros play mobil, abban más, mint a Lego-Duplo, hogy ezt egyszer kell összerakni és inkább szerepjátékra való nem építésre!
Nagyon apró darabok is vannak hozzá és nagyon ötletes dolgok, szerintem jobb, mint a Duplo, legalábbis nekünk, mert Dodó nem szeret építeni!:)
szuper! :-)) szerintem nálunk olyan dolgok lesznek, amiben a férjem is majd az örömét leli... legalábbis már most hangoztatja, hogy milyen jó lesz legozni, meg építőkockázni, autózni stb... :-)) barbizhatok én valaha?????!!!
börzére szerintem akkor érdemes menni ha valaki használt ruhácskákat szeretne venni, mert abból dögivel van... új holmik nagyon nem és annyira nem is ütősen jó áron, legalábbis itt nálunk így volt...
dínóváros: nem is hallottam még ilyenról... kiváncsi leszek az én fiamnak mi lesz majd a mániája
vagyok vagyok, csak reggeliztem
De jól elbeszélgetek itt magammal!:)
Amúgy rengeteg börze lesz ám minden fele az országban az elkövetkezendő pár hónapban is csak nem olyan nagyok, mint az áprilisi ha valakinek az más nagyon későn lenne!:)
Dínóvárostól már viszket mindenem, főleg, hogy mindig úgy kell játszani, ahogy ő szeretne ha véletlenül nem úgy van valami, akkor megsértődik, szóval a fantáziádat hagyhatod máskorra!:)
De jóóó!:)
Levit most raktam le, Dodó meg játszik az "apjával"!:)
Én még nem is csináltam sose, pedig imádom és most lekvárom is van hozzá itthon meg porcukrom is!:)
Délután vagy este meglepem a családot!:)
Dodót ma visszük anyukámékhoz, mert holnap mennek a cirkuszba és ott lesz vasárnapig!
tudok én ha akarok :-))) gyors és finom... ilyen ételek valóak nekem :-)))
Jó reggelt mindenkinek!
Ritka korán keltem, mert akkorákat korgott a gyomrom, hogy a kicsi sem tudott aludni...
Amikor a párom hazaért végre megcsinálta a turmixgépet, így a várva várt banánturmiom lenyomtam. Aztán úgy eltelített, hogy vacsizni már nem tudtam... Jellemző egyébként, hogy mindösszesen annyi volt a baja a gépnek, hogy fordítva tettem rá a turmixedényt. :-DD
Jó éjt mndenkinek!!!!
Zsu?????
Merre vagy???:))))
További ajánlott fórumok: