Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Májusi babák fórum

2010 Májusi babák (beszélgetés)

13303. Pici04 (válaszként erre: 13300. - Bresi)
2010. márc. 22. 11:53
Elsö Babanal meg nem ismeri az ember ezeket a dolgokat,bezzeg a masodiknal......;)
13302. Pici04 (válaszként erre: 13300. - Bresi)
2010. márc. 22. 11:51

Ha jol emlekszem bizonyos vastagsagon felül nem ajanljak a legzesfigyelöket,de altalaban "egysegesmeretüek " a babamatracok.

A matrac ala kell tenni amugy.

13301. Candy82
2010. márc. 22. 11:50
ezt mondjuk én sem tudom, de szerintem a lepedő alá...
13300. bresi
2010. márc. 22. 11:48
És lehet hogy hülyét kérdezek, de ezt a matrac vagy a lepedő alá kell tenni? Akkor is működik, hogyha vastag a matrac? Olyan hülyén érzem magam mikor olyanról kérdezek amiről semmit nem tudok!!
13299. Candy82
2010. márc. 22. 11:48
végülis inkább riasszon tévesen, mint sehogy :-)
13298. Pici04 (válaszként erre: 13297. - Bresi)
2010. márc. 22. 11:44

Na ja, en csak sajat tapasztalatot irtam le,mert kerdezted.Nalunk 1x sem riasztott tevesen anno.

Persze az elemre figyelni kell,különben az kezd jelezni,hogy merülöben van.

13297. bresi
2010. márc. 22. 11:40
sajna én nem ezt hallottam róra, bár csak egy ember mondta, hogy sokat riaszt hamisan az angelcare, nekem babysense-t (azt hiszem így írják), ajánlottak, de még használtan is horribilis :(, úgyhogy szerintem maradok ennél, a kollégámék most akarják eladni, elég jó áron, úgyhogy nagyon gondolkodom!
13296. Candy82
2010. márc. 22. 11:21
angelcaret veszünk mi is használtam, azt mondták ez a legjobb légzésfigyelő, és így nem is húzós, újonnan nem jutna rá...
13295. fbab8271ce (válaszként erre: 13291. - Bresi)
2010. márc. 22. 11:19
és ha sokat van cicin, akkor indul be előbb a tej, nem akkor, ha 4 óránként ráteszi valaki 20percre...
13294. Pici04 (válaszként erre: 13292. - Bresi)
2010. márc. 22. 11:19

Mi hasznaltunk a Kisfiunknal.Biztonsagot adott,nem keveset....

Angelcare markajut.

13293. Candy82
2010. márc. 22. 11:18
itt meg kaptam a listát arról mit kell vinni, az az igazság, hogy ez nem egy bababarát kórház. Én sem szeretnék nagy pakkal menni, majd ha kell vmi behozzák nekem. Most a bimbóvédőn gondolkozom, mert már többen javasolták hogy érdemes lenne bevinni... hálóinget vettem a hétvégén, olyan édes cicás :-)))
13292. bresi
2010. márc. 22. 11:17

Kérdés, használt már valaki légzésfigyelőt???

Tervezi valaki, hogy vesz? MIlyet???

Lehet volt már téma, de nem emlékszem.

13291. bresi (válaszként erre: 13285. - Candy82)
2010. márc. 22. 11:14

Nekünk azt mondták, hogy a babának nem kell semmit, de SEMMIT vinni!!!!(esetleg egy csomag pelust, annak mindig örülnek, de nem muszály)

A mamának meg csak annyit mondtak, hogy nagyméretű betét 4-6hálóing türi, papucs, minden mást adnak!

Szóval ők teljesen "természet" barátok, nem adnak semmit a babának cumiból, azt monják elég nekik az előtej akár 3-4napig is, ha nem lenne még teje a mamának, cumit nem nyomkodnak a szájába(gondolom, azért mert az anya mellett van a gyerkőc, és nem kell nekik foglalkozni a sírásrívással) meg még azt is mondják, hogy az első 3-4napban, akár szinte egész nap lehet a baba a cicin, hiszen neki akkor ott van a legjobb helye, megnyukszik a nagy zűrzavar után.

Szóval a tesóm 2sporttáskával ment be, én egy szatyorral :)

13290. Pici04 (válaszként erre: 13282. - Ficergő)
2010. márc. 22. 11:09

Szio Ficergö!

Tudom,hogy sovany vigasz,de a magam peldajat hozom fel.2004-ben elsö probalkozasra sikerült az elsö terhessegem.Missed ab. lett a vege.

Utana a Kisfiunk 2008-ban inszeminacioval sikerült es most Pöttömke teljesen spontan,pedig mar nem vagyunk a legfiatalabbak.;)

Remelem a Növeredeknel is hasonlo lesz a törtenet vege.....

13289. bresi (válaszként erre: 13282. - Ficergő)
2010. márc. 22. 11:08
Reméljük hamar rájönnek a "hibára", és akkor könnyebben tuják orvosolni!, addig meg kitartást nekik!!!!
13288. evaczak
2010. márc. 22. 11:07

Sok erőt és kitartást a családnak!

Itt süt a nap, tiszta energia vagyok.

Szerdán mi is bekukkantunk a bébihez..uh. remélem leméricskélik nekünk, doki bácsi mondta olyan 1,6 kg körül kell legyen , de én a cm-re is kiváncsi vagyok.

Érdekel valakit at Uzsoki szülészeten előadott anyatej és szoptatás előadás? be tudommásolni.......a jegyzetemet. másoknak is hasznos lehet.

13287. Candy82
2010. márc. 22. 11:07

csokiskalács, nyamiiiiiiiiiiiiiiiii, kellene ennem vmit.... :-)))) ma nem terveztem nagy dolgokat, úgy kijártuk magunkat a hétvégén, ma pihenek...

Kis/nagy betegek hogy vannak ma?

13286. bresi
2010. márc. 22. 11:05
Sajnos én is elkiabáltam :(, már itt is beborult, pedig eddig sütött a nap!!! :( nincs is már olyan jó kedvem(ez nem teljesen igaz, mert a kollegám hozott háti készítésű csokiskalácsot(csak nekem:):)), amit anyukája csinált, és olyan finom, hogy nem lehet rossz kedvem!)
13285. Candy82
2010. márc. 22. 11:04

Itt is esett reggel az eső, de most éppen nem esik. Reggel már felszerelték a nappaliba a redőnyt, a héten meg lesz a fűtés is, és hétvégén kezd a festő... beindul a nagy munka.

Ficergő, annyira sajnálom a nővéredéket, nem is lehet ilyenkor mást tenni, csak meggyászolni a babát és a jövőre gondolni. Bevérzett, vagy mi történt? Mindig eszebe jut az én miss.ab-om, még el sem altattak, annyira kegyetlen volt... :-((

A picim csuklik, egy-két hete minden nap, olyan érdekes, mert eddig ez az érzés nekem valahogy kimaradt. Vettünk mi is a hétvégén még néhány dolgot magamnak és a babának, alakul a kórházi pakk.

13284. fbab8271ce
2010. márc. 22. 10:56

sziasztok!

itt esik...:( reggel óta szóval ma kimenni se nagyon fogunk:(

13283. Candy82
2010. márc. 22. 10:54

Sziasztok!

Vagyok, visszaolvasok péntekig :-) addig is puszi nektek

13282. Ficergő (válaszként erre: 13281. - Bresi)
2010. márc. 22. 10:50

Szia!

Én is most hétvégén kaptam egy csomó gyerekcuccot, még játékokat is, mert anno nővérem mindent elpakolt. Rendszerezve minden, hihetetlen mennyiségű ruha. Még pólya és mózeskosár is (anyukám mániája ez utóbbi kettő). Még terhesgatyót is adott, amit magának vett... Hihetetlen, mennyi erő van bennük még most is...

A barátodék esete, ha lehet ilyet mondani, még rosszabb, nagyobb is volt jóval a baba... Azért még reménykedünk, hogy lehet jó vége a történetnek. Egyelőre semmi orvosilag igazolt gond nincs, tehát elvileg nincs akadálya a közös gyereknek. De a gyakorlat... Ki tudja...

13281. bresi
2010. márc. 22. 10:22

sziasztok!

Látom a jó időre való tekintettel senki nincs gép előtt :(, én is kint lennék, de sajnos még dolgozó üzemmódban vagyok! :(

Hétvégén voltunk "anyóspajtásnál" és egy csomó gyerekrucit szedtem össze, főleg kéket, de nem zavar, max majd kisfiúnak nézik :), tesómtól úgyis csajos cuccokat kapok!

Szóval kaptam babakocsit meg kiságyat hordozót, meg pihenőt, meg etetőt és hintát, meg kispárnát, pokrócokat, ágyneműhuzatot, fejvédőt, kifogókat, fürdőlepedőt, játékokat, és még cumisüvegeket is, de azt azt hiszem venni fogok, mert én másmilyet néztem ki magamnak, szóval azt hiszem sok mindent nem kell vennem :) :)!!! Párom hugának most 4ésves a kisfia, és mivel akarnak még babát, mindet szépen eltettek, és most ezeket hoztam el, a babakocsi chicco, össze van még csukva(természetesen kék:)) nem néztem meg mert nagyon késő indultunk és későn értünk haza, de majd ma jól megvizsgálom, az tuti, hogy minden van hozzá, úgyhogy most nagy az öröm :), a lakás is kész van, ülőgarnitúrát is rendeltünk, jövőhéten jön a konyhabútoros és már költözhetünk is!!!:) A gyerekszoba berendezését várom már a legjobban.

Visszaolvastam, és szomorúan hallom a rossz híreket, jobbulást a betegeknek, Ficergő nálunk is történt ilyen nemrég a baráti társaságban, 16.héten vették el a bébit, mert vissza kezdett fejlődni, de nekik azt monták, közösen nem lehet gyerekük:(, nagyon sajnálom, biztos szörnyű érzés lehet!

Szép napsütéses napot kívánok nektek, reméljük nem ér el minket a beígért eső!!!!

13280. fbab8271ce
2010. márc. 21. 21:21
13279. fbab8271ce
2010. márc. 21. 21:19
van egy videomegszto oldal....ha érdekel valaki... annyit írtam csak be, hogy "szülés" és rengeteg találat van, rövidebb hosszabb akár fél percestől a negyed órásig...van amelyik totálba mutatja, h jön "elő" a kisbaba... az indán...:)
13278. Rozali.w (válaszként erre: 13277. - Ficergő)
2010. márc. 21. 17:32

Jajj, ez így még rosszabb! Szegények! :(

Azért változatlanul drukkolok nekik!!!!

13277. Ficergő (válaszként erre: 13276. - Rozali.w)
2010. márc. 21. 17:14

Sziasztok!

Köszi lányok! Szerencsére elég jól vannak a körülményekhez képest. Mondhatni fel voltak rá készülve, már ha lehet ilyet... A gond, hogy 4 éve ugyanez történt, nem spontán vetélés, hanem missed ab, szóval műtét. A kettő közt hiába próbálkoztak, semmi eredmény. Valami nagyobb gond lehet szerintem... Már bejelentkeztek a Kaáliba, hátha kiderítik, mi a gond. Mindkettőjüknek van egészséges gyereke, elvileg nincs akadálya a közös babának (volt már néhány vizsgálat), de valami mégsem ok...

Most szedett Utrogestant, 10 naponta UH de így is megtörtént...

Tegnap miután hazavittem a kórházból adott egy terhesnadrágot és pár babaruhát...

13276. Rozali.w (válaszként erre: 13266. - Ficergő)
2010. márc. 21. 13:46
Nagyon sajnálom! :( De biztosan hamar összejön a következő baba (spontán vetélés volt?)!! Drukkolok nekik!!!
13275. Pici04 (válaszként erre: 13274. - Newgirl)
2010. márc. 21. 13:38

Szio Newgirl!

Elnezest,csak közben megebedeltünk.:D

Nem ,nem tul erös.Persze nem a porszivo max.szivoerejen kell hasznalni,illetve en nem azon hasznalom es tenyleg kiszedi a trutymot.

Inkabb ez,mint egy jo kis orr es homloküreg gyulladas.

En kiprobaltam magamon is,de tenyleg nem veszes,csak a hangja miatt kellemetlen szerintem es ezert nem szeretik a Gyerekek sem vszinü.

En eleg hamar elkezdtem hasznali Marcusnak anno.

13274. Newgirl (válaszként erre: 13272. - Pici04)
2010. márc. 21. 12:28

A porszivós orrszivó, nem tul brutális?

Én egyszer néztem ilyet, hát az olyan erős, nem szivja ki a picurkákn agyát is?

jaj, mig kicisk nem jobb az a kis kézi pumpás?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook